77.886 medlemmar 1.663 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Skrek jag??
Blogg
Ooh aah, just…
Rekka lite till …
Blogg
Ooh aah, just…
Lunch..
Blogg
Stockholm 17/10
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
General
One day you leave this World behind, so live a Life you will remember.

En värld full av liv.
Allt mellan himmel och jord.
- Gym
- mtb
- löpning
- jobb
- sport
- ännu mer privat
- Att nosa i något onödigt
- livet
Man, 26, Örebro
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 5097

Onsdag

General
Onsdag och jag försov mig! Tåget gick 06.40 och jag vaknade 05.55!
På med kläder och lite parfym och sedan ge sig iväg. Tur att jag packade igår.
Så nu är man i Stockholm, synd att det är så tråkigt väder.
Blir en middagsdate med mor och far ikväll som även är på besök!
Har även besökt Nordic Wellness i Larsberg, var ett helt ok gym, blev ett riktigt bra pass !
Bild från igårkväll! Efter att ha spelat Tennis och varit på kalas, smörgåstårta och glass med bär! Känner mig som Hulken =)

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (2)  
Digga (24 medl.)  
 Anmäl  

semester

General
Jag önskade man kunde släppa allt under semestern och bara njuta, umgås och göra sådant som är roligt, släppa alla tanka. Men det är svårt när man har ett jobb som man vantrivs med och ett andrahandskontrakt som går ut 31/8.
Nu ska jag ändå passa på och gnälla lite till, vart är det fina sommarvädret som fanns när jag var liten? När man kunde bada i Maj månad och njuta.
En vecka med tropisk värme skulle vara obligatoriskt i Sverige.
Idag är det Tennis och kalas på schemat ;)! Imorgon blir det Stockholm

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (2)  
Digga (14 medl.)  
 Anmäl  

semester

General  (uppdaterad av General)
Äntligen semester och solen skinar! Livet rullar på!
Har absolut inget inspiration att skriva, det står still!
ha en skön semester!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (13 medl.)  
 Anmäl  

Instagram: proteinpuddingen

General
Hej hallå! Instagram? Proteinpuddingen in och följ! Nu är det dags för hockey! Brynäs mot Frölunda! Tror på en brynäs vinst :)!! Hoppas hoppas! 15grader varmt ute, strålande sol, allsvenskan i fotboll har börjat! Och hockeysäsongen är inte slut än? Snart är det ju VM oxå :) Det påminner mig om en Svensk sommar! Lite av allt möjligt! Ha en bra kväll
Kommentarer (0)  
Digga (17 medl.)  
 Anmäl  

MONDAY

General  (uppdaterad av General)
God kväll! Vilken dag! Vilket väder! Varit väldigt lugnt på jobbet för min del så kunde åka hem lite tidigare, har fixat matlådor och cyklat 2 mil på motionscykeln!

Nu blir det en kvällskaffe och senare blirdet ännu mer matlagning, förhoppningsvis kan det bli en runda styrketräning!  En promenad i solen lockar dock ännu mer!
Dagligen när jag är på jobbet så behöver jag påminna mig om att det är svårt att lära gamla hundar att sitta!
Gårdagens bussolycka påminner nog mig och många mer hur lätt det är att förlora dem man älskar. När jag åker till jobbet varje morgon så tänker jag på att det ska bli skönt att få åka hem på eftermiddagen. Tänk om jag inte kommer hem mer? tänk om det var sista gången du sa hejdå lite surt på morgonen till personen du älskar?
Hemska tanke. SÅ otroligt tragisk händelse, så hemskt och så ledsamt.
Kvällens tankar går till alla drabbade. Även den stackars chauffören som körde bussen.


Taggar: personligt sport hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (17 medl.)  
 Anmäl  

helgen

General
Imorgon är det ny vecka och nya möjligheter. Gymväskan får åka med till jobbet för att förhoppningsvis kunna träna på arbetstid!
Helgen har varit solig och bra, tog några bra bilder från skärgården!
vill verkligen kunna lägga mig och sola, FRAMFÖRALLT FÅ FÄRG på kroppen.
Brunt är fräscht. Vitt är typiskt svenskt på något sätt. Mer sol åt folket!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (1)  
Digga (15 medl.)  
 Anmäl  

dåligt på att uppdatera

General
Ja det har varit en dålig vecka med uppdateringar här. Har inte riktigt orkat. Tänkte kosta på mig en riktigt lat-vecka då energin har runnit ur mig. Förhoppningsvis kommer den tillbaka så småningom men det vet man ju aldrig!
Jobbar rullar på, träningen ligger på hyllan den här veckan.
Det bästa är väl att mitt kära Brynäs är klara efter att ha utklassat Linköping.
Kvartsfinal och frölunda väntar, ska bli riktigt spännande!

Hoppas verkligen vi klarar av dem också och så siktar vi på final!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (14 medl.)  
 Anmäl  

Helgen

General
underbart väder i helgen! lite alkohol och lite sol, inte mycket mer man kan begära. Idag är det ju superfint, tyvärr sitter man inne och ser på hockeyn! brynäs linköping omgång 5! Brynäs leder och vinner dem så blir det semifinal! Vore ju riktigt trevligt med ett till SM-Guld! Lång väg kvar och man vågar inte hoppas, ingen match som är klar innan dem har börjat spela!
Nu är det bara att ladda om för en ny vecka med jobb och förhoppningsvis lite träning!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (3)  
Digga (22 medl.)  
 Anmäl  

Hockey

General
Igår blev det att åka till Linköping för att se mitt älskade Brynäs mot Linköping. Kvartsfinal, bäst av sju matcher. Brynäs leder med 2-1 i matcher. Tyvärr så förlorade dem igår, självklart att dem förlorar när man ser dem live! Men nu tar vi nya tag för imorgon är det en ny match. Idag är det ju riktigt kalasväder, skönt att man har ett jobb där man är ute ganska mycket. Solen ger väldigt mycket energi, tänk vad skönt det är att ta en kaffe i solen!! Bara njuta lite extra mycket av livet. Ikväll ska jag spela kägel med jobbet! En ny spännande aktivitet som jag ej har provat innan! Ha en bra dag!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (2)  
Digga (17 medl.)  
 Anmäl  

Vart tog tisdagen vägen

General
Tisdagen bara blåste bort och vi kör snabbt vidare till Onsdagen.
Igår var det full fart på jobbet, mycket möten, när man jobbar med människor med olika problem så är det oftast inget positivt att bli tillkallad på ett möte. Inga bra besked med andra ord. Men det löste sig trots allt.
Efter jobbet så åkte jag till min syster för att umgås lite, vi lagade käk, shoppade och skruvade ihop ikeamöbler, det sistnämnda kan vara det tråkigaste som finns. Jag är inte den som gillar följa anvisningar heller!!
Igår när jag kolladed facebook så kom följande upp! Föreläsning i Norrköping av Torkild Sköld, - Personligt ledarskap och arbetsglädje, funderar starkt på att gå!
Vinnande arbetsglädje – en föreläsning om motivation till förändring och inspiration till att vilja förändras med Torkild Sköld.

Torkild föreläser om ledarskap och arbetsglädje och menar att oavsett om du arbetar som ledare för andra eller ej så är du alltid ansvarig för ditt eget liv. Torkild anser att det finns ett direkt samband mellan eget ansvar och prestation likväl som det finns mellan tillfredställelse och resultat i så väl arbetsliv som privatliv.

Människan är det mest unika företaget har och det enda som inte kan dupliceras av konkurrerande företag. De företag som över tid kommer lyckas bäst är de med bra medarbetarskap, stor arbetsglädje, tydlig kommunikation och med stor förändringsvilja. De kommer att ha människor som mår och presterar bra både privat och på arbetet, vilket leder till mindre stress och minskad sjukfrånvaro. De kommer att ha motiverade och glada medarbetare och de kommer att vara framtidens vinnare i en ständigt föränderlig värld.

Torkilds föreläsning präglas av högt tempo, igenkännande berättelser och aha- upplevelser, massor av skratt och fullt av metoder att börja använda direkt i vardagen.  Med sina erfarenheter och kompetenser har han satt ihop föreläsningar som berör och inspirerar oavsett vilken bransch eller organisation han föreläser för.

Torkild är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt. Han har erfarenhet från vitt skilda branscher såsom resebranschen där han arbetade med ledande befattningar inom Ving och från IT-branschen. Sedan 2003 har Torkild arbetat med ledarskapsutbildningar. År 2012 blev Torkild utnämnd till ”Årets bästa nya föreläsare 2011” av riksförbundet för coacher och föreläsare.

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (13 medl.)  
 Anmäl