82.872 medlemmar 1.939 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Storkok...
Blogg
Ooh aah, just…
Upp med fötterna…
Blogg
Göteborg 22/1
Bee Bar
Gaymap
Stockholm 22/1
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
GayCharlie
DIGGA LÄS OCH BEUNDRA!

Den här bloggen skriver jag en 19 årig kille om mitt liv, mina åsikter och bara är mig själv!

Vill ni kontakta mig?
Gör det på min mejl!
[email protected]
Eller på min FB;
https://www.facebook.com/profile.php?id=808008676&ref=tn_tnmn

XOXOXO, Löve ya guys! <3
Kille, 24, Mobilt
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 2747

Paradise Hotel

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)
Hej alla bananer!
Paradise Hotel, stället för mig. Alla kategorier!
Jag såg att man kunde söka till nästa säsong redan nu och jag gjorde mitt försök. Skrev varför jag skulle komma med på Paradise Hotel och vad det hemskaste jag har varit med om och bla. bla. bla..... När jag skickade iväg min ansökan fick jag svaret!
Tack för ditt brev!
Vi har tagit emot din ansökan och kommer att kontakta dig inom några veckor om medverkan i Lyxfällan skulle bli aktuell.
Med vänliga hälsningar,
Lyxfällanredaktionen

WTF!!?

Aja, vi får väl se hur det går med allt... 
I Januari nu kommer ni iaf kunna se mig på Sveriges mästerkock!!!

XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt mat & recept

Kommentarer (5)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Elin Bergman på besök!

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)

Hej alla bananer!
Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men nu är det så att jag har fått finbesök av självaste Idolen, Elin Bergman!!! Denna stjärna med sin lite egna dansstil som hon hittade på någon avdankad Dr.Alban video. Jag vet inte, men jag tycker det är rätt så likt iaf!
Hon var mångas favoriter tsm med Erik Rapp att vinna idol men så röstade "Svenska befolkningen". Den talanglösa befolkningen som har aldeles för mycket att säga till om ibland. Men grattis till Kevin Walker.
Nu är det så att jag fått mig en liten personlig show och chans att träffa Elin, vilket jag är glad för. Visst det blev lite playback men det är någonting vi ska försöka tala bort. Jag fick mig iaf en säregen dansshow på högsta nivå!
Är ni redo att se en liten smakbit? Klart ni är! Då köööör vi!!! :D

Elin Bergman- "The fire"

XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: musik video humor

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Gästinlägg från abnerssonnoren.se

gaycharlie
Hejsan!
Nu är det jag som tar över Charlies blogg för ikväll, sitter här med ett glas vin och sitter och spelar idiotkunskap och lyssnar på lite härlig musik innan vi far till krogen och festar natten lång!
Charlie är ju världens härligaste person som jag känner, lovar att han gjort lite av den jag är idag då jag vågar mer och inte är så blyg längre som jag var för lite mer än två år sen då jag flyttade från Umeå ner till underbara Örebro där jag träffat massa underbara vänner. Derför ger jag massor med kärlek till underbara Charlie!
nu ska vi fortsätta och ha trevligt innan vi far ut
så jag tycker att ni kan läsa o följa min blogg där jag skriver nästan varje dag puss o kram abnerssonnoren.se < klicka där.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Sjuka tider!

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)
Hej alla bananer!!!
Jag är tillbaka och det är tack vara alla er som har legat på mig att börja skriva igen. Men jag måste säga att jag har varit väldigt nära att sluta upp allt som har med blogg att heta men jag gör nu ett försök igen.

Det är sjuka tider vi lever i, det räcker inte med att folk mördas och dör utan det verkar som att allas snorkråkor börjar bygga rejäla bon inför vintern i våra halsar, och fler och fler blir sängliggande och tappar ork. Ja, det verkar som om det blir en förjävlig vinter som väntar oss så som de byggs i våra luftgångar. 
Men det är ju inte bara skit som mörkret drar in över våra huvun utan de tjocka filtarna, stearinljusen och dom mysiga filmkvällarna väller in i våra hus vilket är såå mysig. Så mitt tipps till er att köpa hem massa fina doftljus och bunkra upp med popcorn i skåpen och låt mörkret ta oss med storm. 

Ni undrar säkert vart jag har hållit hus under tiden jag har varit borta. Jag hookade ihop med en kille vilket gjorde att det bara var han jag såg pga att jag var så fruktansvärt kär och förälskad. Men så helt plötsligt tog det bara slut mellan oss och jag har nu börjat träna ordentligt, börjat tänka på mig själv och kommit fram till det jag vill göra med mitt liv. Jag vill börja plugga socionomprogramet här i Örebro och så får jag se vart jag hamnar men just nu så är min dröm att jag vill bli samtalsterapeut eller nått liknande. Imorgon så ska jag iaf ta reda på vad som krävs ordentligt. 

Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket!
XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt

Kommentarer (3)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Fashion Pack premiär ikv!

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)
Hej alla bananer!
Ikväll drar sommaren äntligen igång igen på riktigt. Fashion Pack har premiär med sin nya sommarshow "The Luxury Overdose" vilket jag som tusentals andra ser väldigt mycket fram emot. Fashion Pack som är en av de största Dragshow grupperna i landet och har vunnit priser som årets drag på QX-galan förut. Nytt för iår är två nya drugor, Kevin Reyes (som ni kanske har läst om förut, http://blog.qruiser.com/gaycharlie/167685/den-nya-dragshow-stjarnan ) och den förra duktiga dansaren Kalle Nyström. Kevin, är nervös medans Kalle är desto lugnare inför kvällens premiär. Nytt är även att de fått in en ny ung dansare i gruppen, Joel Götell.
Mina förväntningar inför kvällen är stora och det är nog allas efter vad vi såg förra året på Strömpis. Den bästa show jag någonsin sätt och då har jag även sett After Dark, dock var det tio år sedan så jag minns inte jättemycket...!

Nu får ni inte missa showen i sommar. Varje torsdag från och med idag och 8veckor fram över!

Nu är det inte lång tid kvar för ikväll kl 21.00 drar showen igång!
XOXOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt mode & skönhet musik

Kommentarer (2)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Konst(iga) Örebro

gaycharlie
Hej alla bananer!
Open Art håller på för fullt i Örebro och för er som inte vet vad det är så vet inte jag riktigt vad det är heller. Men det är massa konstnärer som ställer ut massa skit runt om i stan och kallar det för konst. Vissa är ganska roliga medans de flesta är som ett stort frågetecken... Vi har bland annat haft flyttkartonger som legat ute i vattnet. Vi har haft tvättlinor från slottet ner i svartån. Vi har haft en bil full med stenar. Vi har även haft en stor gul kanin på hela övre Stortorget som hade arselhålet i höjd med Engelbrekts huvud. Vi har haft ett störtande flygplan i vattnet, en stor pakande hand och en jävla brygga med massa stenformade sälar på. Vi har ävenhaft massa vita gubbar sittande och hängande runt hela Örebro. Vi har haft så jävla massa skit och just nu så har vi ett 10m högt foster som står och kissar ner i vattnet. Vi har en hängbro av 5mil tejp som man kan krypa in i och ta kort.
Ingenting står direkt rätt till med vad som kan kallas för konst, här har ni några bilder!
Jag i hängbron/tunneln gjord av 5mil tejp.
Kaninen!
En bil full med stenar...
En av alla extremt läskiga vita gubbar!!!
Årets största och nyaste snackis. Fostret som står och kissar i svartån.
Sen finns det massvis med stora kubiker med massa skit i som man däremot kan ta ganska snygga bilder framför! :))

Besök gärna Örebro om du vill se massa konstiga saker!!!
XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt mode & skönhet

Kommentarer (1)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Sportbögar!

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)
Hej alla bananer!
Sport är kul, sport är underhållande och folk som utövar sport är oftast vältränade och snygga!
Men varför är det knappt någon gay som gillar sport? Alla gillar vi sporthunkar men vi är helt ointresserade av sport (9/10 iaf). Varför!?
Hur kan man tycka att sport är helt ointressant men vara jävligt intresserade av den som utför sport. Tycka att det är sexigt och attraherande men helt ointressant samtidigt!? I dont get it!
Någonting jag inte fattar heller är varför flator verkar mer intresserade av sport än bögar.....

Jag är en av de få som kanske tycker om sport och då i all dess former. Jag tycker inte bara om att kolla på sport utan jag tycker nästan att det är roligare att utföra sport. Däremot så har jag inte så många kompisar att utföra sporten med då det inte finns så många som är intresserade, jag har inte världens bästa kondition heller så jag orkar inte så länge.
Men eftersom att det inte är så många homosexuella som tycker det är kul eller inte ens vågar ge det en chans så funderar jag på att börja spela fotboll på riktigt eller handboll som jag har hållt på med i nästan hela mitt liv. Stockholm snipers tycker jag är en intressant klubb och har sagt det att när jag flyttar till Sthlm så ska jag börja där på en gång! :)
Ne nu så ska jag möta en kompis och käka lunch på stan!
XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (1)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Same love!

gaycharlie
Hej alla bananer!
All kärlek är speciell och fin, spelar ingen roll om det är två av motsatt kön eller samkänad kärlek. En ung och en äldre spelar då inte heller någon roll. Kärlek är kärlek och det är en sak som är fint.

Jag är jävligt glad att jag är född i Sverige där det är väldigt mycket mer tillåtet att vara homosexuell än i väldigt många andra länder. Det kommer fram fler och fler länder som tillåter samkönade giftemål vilket är bra. Men runt om i världen blir folk fortfarande stenade till döds, avrättade helt enkelt vilket är helt förjävligt. Kärlek är kärlek och kärlek är en fin sak vilket jag tror alla håller med om. Och alla ska få älska precis vilka eller vilken den vill är iaf min åsikt.
 "Om du inte gillar homoäktenskap, klandra hetrosexuella. Det är dom som fortsätter skaffa homosexuella barn."   

Alla bör och ska få älska precis vilka dom vill, glöm aldrig det! 
XOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt musik

Kommentarer (2)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

Självgod!

gaycharlie
Hej alla bananer!
Jag får höra hela tiden att jag är självgod. För det första så är jag självgod utåt men jag är jävligt självkritiskt mot mig själv. Jag har komplex för mitt utseende men folk tror att jag tror att jag är störst, bäst och vackrast vilket jag vet att jag absolut inte är. Jag är 180cm stor och väger 76kg och vad jag vet så finns det folk som är sååå mycket större än mig. Bäst är jag absolut, men det är ju bara för alla andra är så dåliga. Vackrast, nä det är jag absolut inte, det finns dom som är såååå jävla mycket vackrare än mig. Men inte många i denna stad kanske...!
Skämt och sido så måste man fan tro på sig själv, man måste prata gott om en själv för att komma nån stans. Folk som snackar illa om sig själva gör det oftast för att de är osäkra i sig själva eller så vill dom bara höra från alla andra att "neee du är sååå fin och bäst". Absolut, jag förstår om folk vill ändra på sitt utseende. Det vill väl de flesta göra. Tjejer och killar som säger att de inte vill ändra på sitt utseende vill ju göra det på nått sätt. Jag träffade en tjej nu i helgen som sa "åååh jag är så nöjd med mitt utseende och jag vill absolut inte vilja ändra på någonting. Men jag skulle vilja göra min överläpp lite större och fylligare....". Alla vill ändra på sig själva på nått sätt. Det finns saker som man ser på sig själv som ingen annan ser eller lägger märke till.
Är du inte självgod mot dig själv så är det ju väldigt svårt att kunna älska sig själv fullt ut och hur fan ska du kunna älska nån annan då?
Jag tycker man aldrig kan bli för självgod om man inte börjar vara nedlåtande mot andra vilket man aldrig ska vara.

Let me here a WOP WOP!!!
XOXOXOXO, Löve ya guys! <3

Taggar: personligt mode & skönhet hälsa & träning

Kommentarer (1)  
Digga (5 medl.)  
 Anmäl  

Gay, jag?

gaycharlie  (uppdaterad av gaycharlie)
Hej alla bananer!
Från början när jag kom ut så var det ingen som var direkt förvånad att jag var gay. Så är det inte riktigt längre. Jag får höra att jag skulle vara gay för att få kolla och leka med mina kompisars bröst och hångla med dom. Absolut, jag tycker att bröst är bland det mysigaste som finns och då menar jag inte chipstuttar på nån kille utan riktiga boobies men inte fan är jag sjuk i huvudet och skulle utge mig för att vara nått jag inte är för att få gosa med dom. Och att strula med tjejer gör jag i stort sätt varje kväll jag är ute. Varför? Det känns mycket bättre att hångla med tjejer. För det första så är dom bättre och för det andra så är det härligt för att man vet att det inte händer nått mer än bara lite hångel och för det tredje så slipper det bli hårt i byxan om det nu skulle bli det.
Tjejer förlåt för att jag kanske utnyttjar er lite på så sätt men jag vet att jag är en jävel på att strula! ;)

Nä men frågan jag får ofta lyder såhär, "hur kan du vara gay!?". Och hur ska man ta det då? Så man frågar ju "vad menar du?" och de flesta svarar då "jaa men du som är så snygg, du kan ju få vilken tjej som helst.." Och vad fan spelar det för roll hur snygg man är!? Kolla bara på Anton Hysén. Han är ju skitsnygg och gay. Kolla bara på Bert Karlsson, han är ju inte så jävla vacker, men han är ju str8... så snälla tänk till lite. Att vara gay är ingenting du väljer utan någonting du föds till. 

XOXOXO, Löve ya guys! <3 

Taggar: personligt mode & skönhet sex musik hälsa & träning

Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl