84.253 medlemmar 2.854 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Sista paketet...
Blogg
Göteborg 23/11
Bee Bar
Gaymap
Malmö 23/11
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 23/11
Urban Deli Sveavä…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
« »
Ti 1 To Fr
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Alla inlägg från 22 Juli


Bear Cruise 2

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
Då har jag och maken haft en helg i Helsingfors tillsammans. Den första helgen vi haft i denna fantastiska stad utan att haft några familjeförpliktelser. Min makes mamma bodde här i Helsingfors tidigare och då var hon den främsta anledningen vi åkte hit. Men denna gång så var den en ren nöjesvisit.
Och vi flög hit, vilket egentligen är billigare än färjan eftersom man spenderar så mycket pengar på Finlandsfärjan och så tar det så lång tid.
Checkade in på Radisson Blu Plaza Hotel i ett fantastiskt rum. Detta måste nog vara Helsingfors bästa hotell. Bra placering. Schyssta priser. Fantastiska sängar. Det har allt man kan önska sig och lite till. Ända klagomålet är väl bastun som delas av män och kvinnor. Man har olika tider då män och kvinnor får basta. Något jag fick erfara förra gången vi bodde här på hotellet, då två japanskor klev in i omklädningsrummet då jag endast var iklädd kalsonger.
Under fredagen så åt vi gott på resturang Maya och bara tog det lugnt innan vi gjorde ett snabbt besök på Nallepub där vi träffade på nya och gamla bekanta. Eftersom de centrala delarna i Helsingfors inte är så stor så tog vi en nattlig promenad tillbaka till Hotellet.
Lördagen var också en lugn dag. Frukost och en liten stadsvandring. Sedan en jättehamburgare till lunch och tillbaka till hotellet för en vilopaus innan kvällens båttur.
Båten som alla björnar skulle med avgick från Salutorget i hamnen och skulle åka runt i den finska skärgården i 5 timmar. Väl ombord så insåg man att det här kommer bli en trevlig kryssning eftersom det var så trångt och alla björnar var på gott humör. Språket var det inga problem med. Folk pratar gärna engelska. Och efter några öl vill finnarna testa sina svenskakunskaper, fast jag säger att de behöver inte prata svenska med mig.
På denna kryssning så träffade man på ännu fler kompisar från förr. Och en del nya. En av de nya personerna man lärde känna var en kille som varit med och startat upp det finska gayrugbylaget.
Nu är det ingen riktig klubb ännu utan tränar mest på ren entusiasm en gång i veckan. Dock så önskar han att fler skulle börja. Vi kom fram till sist att vi måste få till ett utbyte. Antingen så kommer några från vårt lag över och tränar med finnarna eller så kommer de över till oss. Det finska laget behöver en boost för att komma igång ordentligt. Ska ta upp detta i styrelsen för BERSERKERS.
Åter till festen så blev den som alla bra björnfester med mycket dricka och dansgolv. Stora män i bar överkropp som dansar sig svettiga på dansgolvet. Det var riktigt kul. Tyvärr så kom vi i hamn när det var som roligast. Festen skulle fortsätta på stan men jag och maken gick raka vägen till hotellet för att lägga oss. (Vi börjar bli lite gamla...)
Så tack alla finska björnar för en helt fantastisk kryssning och tack Helsingfors som visade upp sin bästa sida under vår vistelse.
Älskar den här staden.

Taggar: bears björnar Helsingfors Bear Cruise 2 Bear with me Radisson Blu Plaza Nalle Pub

Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl