84.264 medlemmar 3.599 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Stockholm 23/11
Österlånggatan 17
Gaymap
Stockholm 23/11
Nytorget 6
Gaymap
Nacka 23/11
Urban Deli Sickla
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Bruten fot - vecka 3

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
Det har nu gått 2½ vecka sedan jag fick min fraktur i benet. Idag var jag på återbesök på CityAkuten och fick reda på att jag hade brutit "fibula" - vadbenet. Inte skenbenet som jag trodde först. Se bilden.
Det positiva är att benet har läkt väldigt bra. Ska boka tid för ett återbesök om 4 veckor och då har de redan fixat remiss till en sjukgymnast. Det går väldigt fort allt och jag är riktigt nöjd.
Det som jag stör mig är svårigheten att tvätta benet. Vi har bara dusch och jag vågar inte stå på ett ben och tvätta mig i duschen ifall jag skulle tappa balansen och ramla. Sedan behöver jag fila fötterna. Min vänsterfot belastas väldigt mycket nu och jag har fått förhårdnader under foten. Rättare sagt båda fötterna.
På detta så har min psoriasis börjat jävlas med mig igen. Det jag skulle behöva är ett bad i ett badkar och bada med badsalt. Få tvätta min fot ordentligt, låta huden få en saltbadsbehandling samt fila fötterna.
Så om det finns någon som bor i centrala delarna av Stockholm eller runt Årsta/Östberga/Enskede/Stureby och kan tänka er att låna ut sitt badkar en gång i veckan till en invalid rugbyspelare, så vore det tacksamt. Hör gärna av er till mig. (Detta är helt seriöst!).
NOTE: Bilden är tagen från vår weekend i Helsingfors. De hade ett badkar på hotellet men det var trångt som f-n. Skönt för foten dock.

Taggar: bad psoriasis fraktur fibula vadbenet

Kommentarer (1)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl