84.264 medlemmar 3.608 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Göteborg 23/11
Bee Bar
Gaymap
Malmö 23/11
Bee kök & bar
Gaymap
Nacka 23/11
Urban Deli Sickla
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Sista matchen

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
Då har vi till sist spelat vår sista match för säsongen. Det var en re-match mot Örebro-Karlstad, de som vi spelade mot förra året. Och jag måste nog säga att det här var nog vår absolut bästa match vi spelat någonsin.
Förra året så förlorade vi mot dem med 0-94, men detta året bara med 5-35! Efter första halvlek så stod 0-12 till Örebro. Man kan säga att på ett år så har vi blivit så mycket bättre och vi överraskade med vårt motstånd. Lägg sedan på att alla som deltog i matchen gav sitt yttersta eftersom det var säsongens sista match. Det blev en helt otroligt bra match även om vi förlorade.
På kvällen så var avslutningsmiddag på The Liffeys med hela laget och vänner. Och en lagkamrats kille hade bakat en fantastisk tårta till oss. Thanks Jay.
På Liffeys dök det plötsligt upp del killar från Örebro_Karlstad och tackade för en god match och snyltade lite tårta. Även Stockholm Exils RFC som under dagen hade vunnit Rugby SM var där och trängdes. Det var en fantastisk stämning och en bra avslutning på ett fantastiskt rugby-år för oss. Det blev en öl på Torget med laget innan jag tog min "klumpfot" och linkade hemåt.
A special thanks to Louise and Simon, our coaches! We would not have come so far without you.
NOTE: Under veckan som gått har jag gjort en video som sammanfattar våra händelser under året. Den finns även på YouTube, klicka här.

Taggar: rugby STHLM BERSERKERS RUGBY ÖUIF Rugby The Liffeys

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl