84.194 medlemmar 2.510 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Stockholm 24/11
Sidetrack
Gaymap
Stockholm 24/11
Eurovision Night
Gaymap
Stockholm 24/11
Secret Garden
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Det här är kul

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
Under priden så har vi två irländare boende hos oss. För att få dem att känna sig välkomna så bakade jag lite surdegsbaguetter åt dem till lunch som vi fyllde med stekt kycklingflié, tomat, majonäs och sallad från balkongnen. Ville ju få dem att känna sig välkomna.
Sedan åkte vi till den öppna träning där vi träffade alla andra spelarna från Bryssel, Dublin och någon från London. Störtskön stämning. Det var några som ville prova på att spela rubgy också. Det enda trista var marken som var gropig. Många av oss trampade fel, bland annat jag men jag ska nog kunna spela ändå och jag lindar in foten.
Sedan hem igen och duscha, fixa lite mat åt gästerna.
Vi satt på vår balkong och tittade ut över Stockholm och ett par luftballonger som sakta drog förbi. Det var så trevligt att vi glömde bort tiden att vi skulle mötas på Mälarpaviljongen. Lite sen kom vi dit och så minglade vi med ännu fler rugbyspelare som hade kommit. Det var mysigt värre. Vi åkte vidare till klubb Mums-Mums vid Hornstull Strand, där en av våra spelare skulle vara med i dragqueen-race.
Jag är egentligen inte mycket för klubbliv men det var nog en av de roligaste klubbar jag varit på. Den var så annorlunda och halvknäpp. Det fanns inget mainstream där. Alla stilar, storlekar och kön fanns där i härlig mix. Det var svårt att inte bli på gott humör där. Tyvärr var vi enormt trötta och åkte hem innan själva tävlingen började. Men det finns bildbevis på vår lagkamrat på facebook. Säger bara "Rescue me, Pamela!!".
Sov länge och vaknade av att regnet smattrade mot fönsterbrädan. Regnet mjukar upp rugbyplan. Nu skiner solen och det kvavt och fuktigt i luften. Kanske för varmt men man ska inte klaga.
Så nu är det bara att ladda inför matchen.
Alla ruggers (rugbyspelare) går omkring med ett varmt leende på läpparna och det otroligt smittsamt så att man blir alldeles varm inombords. Det är sådana här tillfällen som jag förstår varför jag älskar den här sporten så mycket.
NOTE: Så fokuserade man kan vara. Vår gäst Jens från Bryssel och vår egen mama-coach, Louise! Från vår öppna träning igår.

Taggar: Pride rugby STHLM BERSERKERS RUGBY MUMS-MUMS

Kommentarer (1)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl