84.184 medlemmar 2.187 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Stockholm 25/11
Secret Garden
Gaymap
Stockholm 25/11
Bunkr Nightclub
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Man blir bara ledsen

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
"– Jag tycker det är bra att kampanjen blivit så omdiskuterad. Vi lyckas bemöta fördomar med hjälp av humor och ironi, säger Soliman Herrera Johansson."
Samtidigt som ansvariga för Honolulu Pride beklagar sig djupt över kampanjen och skriver att ""sets the gay movement back 20 years".
Jag hade hoppats på att kampanjen snabbt skulle glämmas bort och bli en ett pinsamt minne i Stockholms Prides historia och att folk skulle ångra sig att det gick med på denna dumhet. Nu inser jag att hbt-eliten är för arrogant och självgod för att inse sina fel och brister. HBT-eliten anser att allt det gör är alltid rätt, och alla andra är heteronormativa idioter som inte fattar bättre.
På gott och ont så är Rådmansgatan min nya T-banestation. Varje dag så går jag förbi de digitala skyltarna som visar upp Stockholms Prides kampanj. Jag ogillar dem och tittar inte ens på skyltarna. Ingen annan heller. De är obehagliga. Inte för att de faktiskt berättar många sanningar om hbt-personer många gånger. Utan de är obehagliga för att de är pinsamma. Oavsett läggning så vet ALLA om att man "blir inte bög/homo/flata/trans/". De uppmanar till lögn. En lögn blandat med plumpa könsorgan. Det känns fult, äckligt och smutsigt.
Jag vill bara sätta en stor lapp över annonstavlan och skriva "Som homosexuell så skäms jag över denna kampanj!".
Om nu Soliman Harrera Johansson och de övriga inom hbt-eliten är så jäkla stolt över denna kampanjen så kan de berätta VILKA hbt-frågor de belyser och HUR denna kampanj har främjat hbt-rörelsen?!
Jag tänkte faktiskt köpa ett veckopass till Stockholm Pride bara för att sponsra dem, men nu känner jag inte för det längre. Varför supporta en organisation som drivs av så arroganta människor?!
Jag startade en facebook-grupp mot denna kampanj. Gå med i den så markerar du ditt ogillande till Stockholm Prides kampanj. (Man måste logga in på facebook för att gå med.)
https://www.facebook.com/groups/motSPkampanj2012/
NOTE: Trots min besvikelse så kommer jag inte bojkotta Stockholm Pride. Jag kommer till parken eftersom mina vänner ska dit.

Taggar: Stockholm Pride kampanj hbt-elit skam

Kommentarer (3)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl