84.185 medlemmar 1.725 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Malmö 25/11
WONK
Gaymap
Stockholm 25/11
GAY DISCO NIGHT!!…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Vad vill du säga?

cigarbear
OBS!! Detta inlägg handlar om en hel del om sex så om du inte vill läsa om sådant så klicka här med en gång.
Har alltid varit fascinerad av kontaktannonser. Vet inte när det började men jag gillar att läsa dem och försöka föreställa hur personen är som söker kärlek eller bara ett tillfälligt knull. Förr så fanns dessa annonser enbart i porrtidningar men nu är allt utflyttat på internet och de har nog blivit mycket sämre.
Idag är det nästan ett måste att folk ska ha bild. När det gäller rena sexkontakter så visar folk gärna upp sina könsorgan. Både män och kvinnor gör det. Ibland så är det rena porrbilder, men i de flesta fall är det en ganska tråkig bild på mannens könsorgan.
I ytterst få fall så visar man upp ansiktet och hela kroppen. Kroppen är då i 95% fallen väldigt vältränade.
Men vad vill man säga med en snoppbild?! När jag läser annonsen så är det inte ovanligt att det står "Söker en vettig man/kvinna för sköna stunder i sängen, kanske mer."?!!
Det är här man börjar undrar hur folk tänker eller om de tänker alls?!
För det första så är det ett kardinalfel att visa sin kuk när man letar efter ett längre förhållande. Kuken är det sista man får se få man väl hoppar i säng. Du måste först passera ditt ansikte, ögon, kroppshållning, talet, kroppen, doften, självförtroendet, kyssen, hånglet innan man sliter av kläderna och ser snoppen. Och kan man bygga ett förhållande med en kuk?! Är det kuken som drar in pengar till ett hem? Är det kuken som har en konversation vid köksbordet då ni äter frukost?! Är det kuken som hämtar ungarna på dagis?! Nä, jag tror inte det!
Den där kuken sitter på en person och det är den personen man ska göra reklam
för i en kontaktannons. Kuken på bilden, kanske tillhör någon som är ful, fet, arbetslös kille som dricker mycket, samt med stripigt fett hår och som luktar illa. Vill du fortfarande ha sex med denna snopp, och ev ett förhållande?!
När jag var yngre så trodde jag inte så mycket på att utseendet och att det var så viktigt. Skönhet kommer inifrån och att vara smart var viktigare. Men man har har lärt sig att utseendet är jävligt viktigt många gånger och att det gör dig interessant. Ibland har jag klätt upp mig på jobbet bara för skojs skull och sitter på ett möte med en ny höjdare. Jag är den mest välklädda i hela mötesrummet (och har minst att säga till om) men höjdaren talar hela tiden till mig eftersom jag pga av min klädsel.
Är man punkare så klär man sig för att visa att man är anarkist och gillar en viss livsstil. Klär du dig som en "stekare" med bakåtkammat hår och rosa tröja över axlarna så vill du visa att du tillhöra Stureplans-packet. Har du ett gråsprängt, välansat skägg, några tatueringar, lite rufsig i håret och har hår på bröstet. Klädd i en flanellskjorta eller linne och par kortbyxor eller jeans, så utstrålar du trygghet, mogenhet, busighet och sexighet. Inte för mesig och inte för tuff, utan ganska vanlig och troligen en man som man gärna vill mysa i sängen ganska länge helst flera gånger.
Visar man upp sin kuk i sin kontaktannons så säger den mer om hur dålig man är på att kommunicera med andra människor än vilket bra kap man är.
Men de flesta karlar tänker med kuken och det kommer nog inte bli någon förändring i kontaktannonserna.
Mitt tips är att helst inte visa sin könsorgan på en kontaktannons. Och tipset till de som läser kontaktannonser, undvik annonser som visar snoppbilder. Oftast är det en mindre bra karl bakom annonsen, eftersom han bara har sin kuk att visa upp.
NOTE: Så tolkar jag mannen på bilden. En man som är rik, religiös hycklare, tror sig själv vara en sexatlet och köper gärna kvinnor så att han kan sex med dem. Och framför allt så är han både bufflig och självgod så att det är omätbart. Hur ska man annars kunna visa sig bland allmänheten med en sådan grotesk sak runt halsen?!

Taggar: snoppar utseende kontaktannonser

Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl