84.298 medlemmar 2.687 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Sista paketet...
Blogg
With Angel
Boken om mitt…
Blogg
Malmö 22/11
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 22/11
Hotel Skeppsholme…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Den roligaste festen

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
För ett antal år sedan, under Stockholm Pride, så la en Amerikansk lyxkryssare till i hamnen, full-lastad med partysugna homosexuella. Tror att de flesta Stocholmsbögar försökte visa upp den bästa sidan av Stockholms bögliv och Stockholm Pride just då. Men det blev visst lite fel.
Varje Pride så har björnföreningen (Vikingbears) en fest som brukar vara väldigt uppskattad. För er som inte är så bekant med björnar eller bears som det egentligen heter, så är det homosexuella män som är biffiga, knubbiga, kralliga och håriga med skägg och som ofta klär sig i jeans och flanellskjorta. De är ser björnaktiga ut och därav namnet.
När björnar partar så dröjer det inte länge innan flanellskjorta åker av och de är helt barbröstade. Men dessa män skäms inte för sina runda, håriga kroppa utan är stolta över dem. Och snart fylls dansgolvet med dunkande, dansvänlig musik, nakna manskroppar och luften fylls av en muskig doft av svett och öl. Det är kul, härligt och lite porrigt.
Åter till den Amerikanska lyxkryssaren som var lastad med bögar. Alla stora uteställen där man skulle ha gayklubb hade mer eller mindre riktat in sig på att tillfredställa de klassiska gayporr-stereotypen. Klubbarna ville ha vältränade, snygga, muskulösa killar utan ett hårstrå på kroppen,allt för att visa upp hur sexig och kul Stockholms gay-liv kan vara. Hade du den minsta defekt så blev du inte så väl mottagen. Detta fick min kompis M erfara. Han gick på en av de större festerna och betalade dyrt för att få komma in. Han är inte ful men hade lite "mage" och det gick ju inte för sig. Både personal och gäster uppförde sig ganska snorkigt mot honom och det var ingen vidare feststämning heller.
Till sist så tröttnade han och drog till björnfesten. Där var det världens ös. Och det var inte bara min kompis som hade råkat ut för att bli illa behandlad. Många andra hade råkat ut för samma sak och stod nu på kö för att komma in till björnfesten. Nu var det inte bara kralliga, håriga män på dansgolvet utan alla kroppsformer. Med eller utan hår och alla hade bara kul.
Och det är allmänt kännt nu att björnfesten är en av Prides roligaste fester. Varför? Därför att vi bryr oss inte hur du ser ut, utan det viktigaste är att ha kul!
Och i år så ska STHLM BERSERKERS RUGBY festa tillsammans med björnföreningen. Och som ytterligare grädde på moset så har vi rugbyspelande gäster från Kings Cross Steeler RFC (Dublin) och Straffe Ketten RFC (Bryssel) som kommer vara där.
Visst kan det bli en häftig fest?! Men för att maxa den ett snäpp till så har björnföreningen på något sätt lyckats fixa DJ Vinny Vero från New York!!!
(Ok, jag hade ingen aning vem karln var men tydligen en duktig DJ som jobbat med Pet Shop Boys och Roxette.).
Hur som helst så tror jag att årets upplaga av björnfesten kommer bli den häftigaste någonsin. Så passa på att köp biljetter innan de tar slut.
Happy Bear Pride!!

Taggar: Stockholm Pride Vikingbears STHLM BERSERKERS RUGBY Bear Pride Party Kings Cross Steeler RFC Straffe Ketten RFC DJ Vinny Vero

Kommentarer (2)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl