84.225 medlemmar 1.792 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Östersund 25/11
Gaycafé Alexis
Gaymap
Stockholm 25/11
Nytorget 6
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

Jag - en människa

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
Till sist fick jag och min kära make en dag tillsammans. Vi har inte haft möjlighet att kunna umgås på flera veckor pga ett flera stora händelser i våra liv, samt jobb. Denna regniga söndag låg vi kvar i sängen ovanligt länge och bara myste innan vi satte på kaffet och gjorde det vi endast kände för. Nu fanns det också tid för reflektion över vad som har hänt den senaste tiden.
Det hela började med att jag fick ett nytt jobb. Sedan blev svärmor dålig och gick bort. Mitt upp i allt detta så började jag säga adjö till vissa arbetskollegor som jag aldrig mer kommer att få träffa på igen. Lite tråkigt.
Sedan blev det en resan till Manchester och Bingham Cup 2012, där vi vann utmanargruppen. Något som var helt oväntat. Det var nog ett av det roligaste jag någonsin varit med om. Kommer hem, sover en natt innan jag tar tåget mer till Karlskrona och Sweden Rock Festival. Träffar gamla kompisar, festar och lyssnar på musik. På lördagen den 9 juni så passar min svåger på att gifta sig på Skansen som har drop-in vigsel. Kommer hem, jobbar både på mitt gamla jobb och på mitt nya. Blir bjuden på fest på fredagen på mitt nya jobb och passar på att lära känna mina nya arbetskollegor. På lördagen så träffar jag vänner som jag knappt har sett på mer än ett år. Vi pratar om allt som har hänt och mindes mitt och gubbens bröllopsfest som de var med på som var nog det roligaste bröllopet det någonsin varit på. Allt hände verkligen på under den festen.
Mitt liv är väldigt intensivt just nu och det kommer fortsätta så minst en månad till så det är bara att bita ihop.
På vägen hem igår så kollar jag av facebook. En kompis har blivit pappa, en annan ligger inne för blindtarmsinflammation, en tredje kämpar på då hans kära make är svårt sjuk med en hjärntumör, vissa har tagit studenten medans andra fyller år.
Det är mycket glädje, sorg, smärta och lycka i folks liv nu och jag önskar jag egentligen kunde vara där personligen istället för via en app i telefonen. Men man kan inte vara överallt hela tiden...
Då slår det mig plötsligt fastän jag är bög och hälften av mina vänner på nätet runt om i världen också är det, så är det ingen som hänger upp sig på detta på facebook. Vi alla berättar om våra liv som de människor vi är utan åsikter och fördomar. (Nästa alla och alltid. Det finns alltid undantag.)Och det är jävligt skönt att INTE behöver bry sig om vilken sexläggning folk har, utan bara få vara människa.
Väl hemma så gör jag i ordning en ostbricka och tar fram en flaska vin åt gubben. Han kommer hem från jobbet i natt och ville ha något enkelt att äta och varva ner med. Jag går och lägger mig, men vaknar till då make ger mig en puss på pannan. "Välkommen hem, älskling", säger jag och lägger mitt huvud på hans bröst och somnar om.
Det är skönt att ha någon att luta sig mot när det är jobbigt och jag önskar ALLA mina vänner att de också hade någon vän eller käraste som de kan luta sig emot och hämta andan, söka tröst eller bara älska.
NOTE: Bilden togs den 14 oktober 2006 då vi ingick partnerskap.

Taggar: livet Homosexuell

Kommentarer (1)  
Digga (9 medl.)  
 Anmäl