84.225 medlemmar 1.810 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Belysningen e…
Blogg
Ooh aah, just…
Mina andra pjuck…
Blogg
Stockholm 25/11
Secret Garden
Gaymap
Malmö 25/11
WONK
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Kille, 44, Enskede
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 162

En glad förlust

cigarbear  (uppdaterad av cigarbear)
I söndags så avslutade STHLM BERSERKERS vår rugbysäsong med en vänskapsmatch mot Örebro Rugbyklubb. Vi förlorade stort men hade enormt kul. Vi alla kom till insikt att det var det här vi saknade. En riktigt match där vi fick visa vad vi hade lärt os och inte lärt oss.
De första 15 minutrarna var totalt kaotiska. Vi tappade bollen och vågade inte gå in i närkamp. Men någonstans så släppte allt detta under matchen och vi lärde oss medan vi spelade. Från att ha varit ganska usla till att bli ett segt motstånd mot Örebroarna.
Visst blev det en del skador också som ett skadat knä och och ett blodsprängt öra, men det var inget fel på vårt humör. Fast vi förlorade med 0-94 så var vi nästan euforiska. Det var så roligt att spela och man vill göra det igen väldigt snart. Man vill förbättra på allt det man var dålig på.
Middagen på O'Leary's blev en glad och väldigt känslosam avslutning på säsongen. Många tal och skålar. Man känner att man har blivit en del i en rugbyfamilj, vilket jag är väldigt glad över. Det är en fantastisk känsla.
Det enda som vi är lite griniga över är att vi måste vänta till våren igen innan vi kan börja spela. Vi längtar redan...
Kram och tack till alla i STHLM BERSERKERS RUGBY och ÖUIF Rugby för en fantastisk match.
NOTE: Bilden är tagen av Jay Smidt.

Taggar: rugby STHLM BERSERKERS RUGBY match ÖUIF Rugby

Kommentarer (0)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl