80.813 medlemmar 2.868 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Life is a DRAG!
FRÅGOR OCH SVAR!…
Blogg
Ooh aah, just…
På vägen hem...
Blogg
Ooh aah, just…
Avslutning...
Blogg
Stockholm 25/4
SLM-Stockholm
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Carl Börnstedt
Super funny super gay who says HAAAAYYY. 18år från Göteborg. Följ med mig i mitt liv och mitt försök till att bli svensk kändis!
Kille, 20, Göteborg
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
« »
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Widgets
Statistik
Blog id: 5199

Alla inlägg från 15 Februari


Fick inte jobbet!

bonan1998
Ja hejhej. Goddag Goddag. Tjenis penis. Hej svejs.
Nä vad håller jag på med? Tidsfördriv kanske? Ja jag vet inte. Känner mig effektiv iallafall.
Påtal om Effektiv. Det är det jag tänkte snacka om nu. Den här dagen har varit riktigt effektiv. jag gick upp vid åtta och lagade frukost vilket jag gjorde Amerikanska pannkakor med havre och fullkorn. Så det blev nyttiga då med anrda ord. till det så värmde jag på jordgubbar och tog en kopp te. Så det var en bra start enligt mig! Sedan så startades första maskinen med tvätt. Som blev en maskin med färgglatt. Så nu får jag äntligen en utav mina favorit t-shirtar tvättad. Så blir glad. Idag har jag även startat två maskiner till. Damsugit, gjort rent badrummet och tagit hand om all disk. Oh, detta måste jag berätta om. Min familj bor ju i villa. Vilket är både positivt och negativt om man frågar mig. Det mer positiva är väl att man brukae ha dem flesta hushållsmaskinerna om man bor i villa. Vilket vi har. men detta är så fucking störande. Vår diskmaskin. Mina föräldrar gick och köpte en av dem bättre diskmaskinerna för typ fyra år sen tror jag. lite osäker hur gammal den är. Den är iallafall en Miele. Men den är så störande. Den går sönder typ hela tiden och vi har behövt byta ut en massa och allt. Så det är irriterande. Men för typ en månad sen så gick den sönder helt. Den går inte att starta. Så i ungefär en månads tid nu så har vi nu Handdiskat här hemma. Vilket kan vara rätt skönt ibland, men samtidigt rätt irriterande. Så nu vet ni det. Så jag har då handdiskat även idag. Så där har vi det. Sedan så lagade jag mat vilket idag blev en gratäng som bestod utav. Ägg, Grädde, Pasta, Broccolli, Bönor, Ost och lite olika kryddor. Den blev svingod! Sedan efter det har jag inte gjort så mycket. jag gick till affären för att mamma bad mig köpa ägg för hon blev lite sur att jag snodde dem sista till gratängen. Så det är det jag gjort.
Detta måste jag också berätta om. Jag fick ett mail idag från Burger King Eriksberg som jag paratade om igår att jag var på en grupp intervju igår. Jag var ju den enda som dök upp där och så. Men dem mailade idag iallafall och då visade att dem gjorde en till grupp intervju idag med dem som inte kom igår. Och nu så valde dem en utav dem istället. Alltså what? Intervjun var ju igår, jag var den enda som kom igår. jag hade ett bra cv och hon var nöjd. Så jag fattar inte. Dem andra kom ju inte och kom sent då med andra ord. Men men. Sista gången jag gick dit iallafall. Tills dem anställer mig ändå! Så nu är jag på jakt efter ett annat. För jag tror inte jag vill ta det på foodora. utan jag vill typ jobba inom butik eller liknande. Så om någon har tips på jobb i göteborgstrakten som funkar för en student med att jobba kvällar och helger. hör gärna av er.
Så nu ska jag laga fliedrice med pulled oumph till mig och mamma.
Så ha det!
( Ma Friend Felicia Slaying)

Taggar: personligt mode & skönhet samhälle mat & recept familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl