79.801 medlemmar 3.231 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
A Gaybois Diary
Slut på semester…
Blogg
Ooh aah, just…
Min granne...
Blogg
Ooh aah, just…
Ute i farstun...
Blogg
Stockholm 18/6
Bitter Pills
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Carl Börnstedt
Super funny super gay who says HAAAAYYY. 18år från Göteborg. Följ med mig i mitt liv och mitt försök till att bli svensk kändis!
Kille, 20, Göteborg
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
« »
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
Widgets
Statistik
Blog id: 5199

Alla inlägg från 10 Februari


Fått studentmössan!

bonan1998
Idag är det fredag. Jag hade inga lektioner, så jag träffade en kompis en liten stund. Sen vart det hem och tog det lugnt. Så dagen har varit rätt skön och slapp. Förutom träningspasset som var imorse, så hade någon typ av skola ändå. Men inga vanliga lektioner.
Sedan idag så var jag även förbi posten.
Som många utav er förmodligen vet. Så tar jag studenten snart. Det är så man börjar räkna ner snart. Det känns så skönt.
Men idag så var jag ju som sagt då på posten. Jag blev så glad. För idag så fick jag hämta ut min Studentmössa. Är så glad nu. Jag är verkligen seriös. Jag är riktigt glad och taggad för det. Samt är riktigt nöjd över min mössa. Lite besviken visserligen att jag fick den hem. För jag trodde jag kryssa i rätt för att få den skickad till skolan. men tydligen inte. Så nu är det till att lägga undan den här hemma!
Ha en bra fredag allihopa!
Ger er en liten sneak peak på den!

Taggar: personligt sport hälsa & träning familjeliv

Kommentarer (1)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Lycka!

bonan1998
Lyckan när man vaknar på morgonen och ens syrra kommer in och säger "rastar du hunden när du kommer hem flr du kommer hem först" och man svarar med, du slutar väl före mig. Och hon sedan säger, nä, du har ju inga lektioner idag! Fatta vilken lycka, vakna och få reda på att ens dag var inställd! Så träning nu, sedan hem flr att ta det lugnt! Det var allt tänkte jag, rätt tråkigt och onödigt, men det får ni stå med! Ha det!

Taggar: personligt hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl