77.162 medlemmar 2.930 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
I min hand...
Blogg
Ooh aah, just…
Mellan tvätten..
Blogg
Ooh aah, just…
Instängd...
Blogg
Stockholm 17/11
Ëurotrash Rosa …
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Carl Börnstedt
Super funny super gay who says HAAAAYYY. 18år från Göteborg. Följ med mig i mitt liv och mitt försök till att bli svensk kändis!
Kille, 20, Göteborg
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 5199

Instagram!

bonan1998
Tjenis Penis! Visste verkligen inte vad jag ska skriva denna gången! Så idag blir det reklam för min instagram! Så gå in på instagram och följ mig! @CarlHenrivBornstedt. Byeeee!!!

Taggar: nöje

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Planerar framtid!

bonan1998
Tjenis Penis till alla er Fabulösa bitches so av någon anledning läser min blogg.
Vad tycker ni? för mycket?
Jaja. Idag är det torsdagen den tjugonionde juni. Så denna månaden är ju snart slut. Och om jag ska vara ärlig så har detta varit en riktigt bra månad. Och nu har jag kommit på et bra inlägg som jag ska skriva. Den första Juli kommer jag att lägga upp ett inlägg om en resumé av denna månaden. Ni kommer att få en hel del i det inlägget.
Denna dagen så fick jag alla besked om mitt jobb. Schemat är klart, så det får jag imorgon. En sak jag vet om mitt schema är iallafall att jag nästan hela dagen kommer att jobba natt. Så det var väl inte räknat. men jag har inga planer alls med det. SÅ pengakåt som jag är spelar det definitivt ingen roll. Så mycket OB som jag kommer att få så är det helt lugnt.
Så nu kommer vi till något viktigt. Att planera och spara inför framtiden.
Jag kommer att starta av detta dåligt. Det första jag kommer att göra är faktiskt att köpa en ny telefon så fprt jag får lönen den tjugosjunde augusti. Jag är fortfarande osäker vilken model jag kommer köpa. Antingen så blir det en iphone 7, färg vet jag inte än. Eller så blir det en Samsung galaxy S8. Så jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Snacka om ett STORT I-Lands problem. Skäms typ över det. Men vad ska man göra. Vet verkligen inte vilken modell jag vill ha. Finns ju andra alternativ med. Men orkar inte nämna alla.
Sedan så är det stora som jag ska planera och spara till. Det stora och viktiga och extremt rolga för mig som jag ska spara till. Är att få åka på en riktig utlandsresa. Att få se delar utav världen och att verkligen få göra det jag vill. Så det är något jag ser framemot. Jag plamerar på att göra detta till nästa sommar. Känns som en bra tid och en bra period att spara på. Vet fortfarande inte vart jag ska resa. Funderar på Usa och typ New York. För jag vill verkligen dit. Annars så funderar jag typ på både London Paris och sedan ner till något solställe i Spanien. Men vet som sagt inte så bara att planera. Tokyo hade varit jäkligt nice med. Men vi får verkligen ses. Men jag tänker även att det kan vara en bra tjugo års present till mig själv.
SÅ där har ni lite framtidsplaner. Ber om uräkt om jag kanske var lite tråkig. Men va fan spela det för roll. Jag var ärlig och prata om två stora köp jag vill göra. Så inget fel med det!
BYYYYYEEEEE!

Taggar: personligt nöje resa

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

En Effektiv dag med ett Härligt besked!

bonan1998
Tjenis penis till alla er fabulösa människor där ute. Jag är återigen tillbaks och ni skall läsa vad jag sriver.
Alltså gud. Det låter bra om jag ska vara ärlig. Och nu har jag bestämt mig. Ska göra en svensk version av Rupaul i varje början av ett onlägg.
Nu till något helt annat och kanske mera intressant för er som spenderar tid på att läsa vad jag säger (kanske lite sad för er).
Idag är det onsdagen den tjugoåttonde juni. Ja jag valde att skriva talet. Något problem med det?
Idag är det som sagt den tjugoåttonde, och jag har idag kanske haft en tråkig men ändå inte så farlig dag. Det har ju som sagt inte hänt så mycket för mig idag. men ändå så har det hänt saker. Och nu känns det lite som att jag upprepar mig där. JaJa, Back to buisness. Denna dagen har jag spenderat på att börja träna igen då det var ett tag sedan jag tränade senast. Så idag blev det 5km löpning och sedan lite stretchning och yoga. Så det tyckte jag var duktit av mig. Sedan efter det så har jag faktiskt tillbringat dagen med att städa. Så jag tycker faktiskt att den varit effektiv.
Och så tråkig är jag för tillfället. Men inte så längeeeee (med en riktigt ljus röst) till...
Idag fick jag beskedet. Beskedet som jag väntat på länge!
JAG HAR FÅTT JOBB!
Så från och med imorgon så jobbar jag nu. Det är helt sjujt. Så länge som jag sökt nytt jobb. Och nu har jag ett. Vart det är och vad jag gör tror jag faktiskt inte jag får säga. Men det är ändå ett rätt intressant jobb. Jag vet faktiskt inte, kanske får berätta någon annan gång.
Så detta kanske inte  ar så jätte intressant för er...
Men men. Ni är mina slavar och ni läser det jag skriver.
Och med detta så tackar denna Fabulösa skribent för sig och önskar er en marvelous dag och så hörs vi snart!
BYYYEE

Taggar: nöje inredning & design

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Börja satsa på Bloggandet!

bonan1998
Tjenis Penis igen allihopa!
Det är så länge sedan nu sen jag bloggade! Alltså jag är seriös. Det är så länge sedan. Jag skäms verkligen för det. Jag har tänkt så mycket på att uppdatera bloggen och liknande. Men det har bara inte hänt. Vilket är sjukt om man tänker på hur mycket jag varit med om på sistone. Jag har tagit studenten. Jag vann biljetter till summerburst. jag jobbade på pride och andra intressanta grejer.
För att lösa detta och för att få upp er lite mera i mitt liv så funderar jag på om jag ska göra som en massa story times och uppdatera här dem dagarna då det inte riktigt händer något och jag inte vet vad jag ska skriva. Som tillexempel dagen då jag tog studenten. Självklart ska ni få reda på den. men för att göra det bättre så funderar jag då istället att jag gör det som en storytime och lägger upp den om ett litet tag istället. Vad tycker ni? Inte för att ni har så mycket att säga om det då jag ändå kommer att göra det. Så nu är det bestämt.
Så nu tänkte jag vi skulle ta och diskutera rubriken. Rubriken lyder ju "Börja satsa på bloggandet". Med det så menar jag att jag verkligen ska börja uppdatera oftare. Jag ska köpa premium så att jag kan logga in hur som utan att behöva stå i kö för att komma in på qruiser. Jag ska börja med att ta bättre och mer intressanta bilder för att koppla till inläggen så att det blir mer färg på denna gay bloggen!
Jag hoppas verkligen jag kan hålla detta. För det enda jag gör nu på dagarna typ är att plugga körkort och hjälpa till hemma. Jag ska visserligen börja jobba snart. men tyvärr så får jag inte prata om det. Men det kanske kommer något om det någon gång. Vi får se.
Jag vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig hur mycket mer jag ska skriva om detta. Utan jag tror jag återkommer imorgon bitt med ett nytt inlägg som jag faltislt redan skrivit klart som jag tänkte lägga upp idag. Men skjuter upp till imorgon istället.
Så nu signar jag of och önskar er en önskad god dag!

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Spydde ner en spårvagn!

bonan1998
Tjenis Penis.
Denna månaden har verkligen varit dålig. Jag har velat bloggat så mycket. Jag har även gjort så mycket jag har kunnat bloggat om. Men nej nej, det har jag inte. Jag har bara skitit i det. Och det står jag för nu. Så vet inte ens vad man ska säga om det. Jag har visserligen samtidigt mått dåligt.
Men nu till buisness!
I tisdags så hade min skola Bal! Vilket var riktigt awesome.
Allting började med att jag och min baldejt satt hemma hos mig och fixade iordning oss. Sedan var det dags för att åka. Vi tog spårvagnen hela vägen upp till valand för att sedan gå till götaplatsen för fotografering. Tyvärr så hittade jag inte så mycket klasskamrater, så blev inga direkta bilder. utan det blev bara med min Baldejt Matilda.
Balen gick på valands fest våning. Vilket var kul. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om jag ska vara ärlig. Jag minns inte direkt vad vi åt. Jag minns att vi var hungriga efteråt. Men jag minns seriöst inte vad det var för mat. Jag hade vegetariskt iallafall!
Men något jag kan säga om denna balen iallafall är att det blev väldigt mycket dricka. Jag fick till huvudrätten ett glas rött vin, och jag gillar inte rött vin. Så jag ville byta det, och det gjorde jag. fyra hela gånger för ingen av dem tog det glaset med rött. Så det blev istället lite annat att dricka. Plus att det var två predrinks hemma hos mig, och två predrinks på valand. Sedan efter det så blev det en del drinkar med.
Så när vi väl skulle hem så mådde jag inte så bra. kunde knappt stå upp. Och när vi hade kommit halvvägs hem till mig med spårvagn så mådde jag riktigt skit. Jag mådde så skit så att jag spydde ner hela spårvagnen. Så vi fick hoppa av direkt. Alltså jag skäms verkligen så mycket för det. men jag ahde jäkligt kul.  Men vi fick skjuts hem sedan. Så det var skönt. Men jag vet vad min gräns är nu iallafall. Ca 16drinkar, så ja! det var brutalt.
Men det var ännu mer brutalt på onsdagen med våra bakfyllor. Men jag hade extremt kul och kom bra mycket närmare en hel del av mina klasskamrater. Plus att få festa något extremt med dem.
Så tackar så extremt mycket för den natten till dem jag umgicks med!
Och nu säger jag hejdå till er så hörs vi nog snart!

Taggar: personligt nöje sex mat & recept hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Äntligen tillbaka

bonan1998
Tjenis Penis. Tidsag den andre maj idag. Igår var den förste maj.
Så där har vi dagarna lösta. Now back to buisness.
Jag vill definitivt be om ursäkt ige. Vilket jag typ alltid gör. Fö jag är dålig på att uppdatera. Men vi ska allt kunna lösa det snart. Hoppas det iallafall. Vi får se. Tänker inte lova något. Men börjar få ihop det så att jag kan lägga upp något varje dag. Annars kanske ett alternativ är att ibland bara lägga upp lite olika egentagna bilder.
Idag så gjorde jag det igen. Något jag verkligen gillar. Jag var med Matilda och Thea och föreläste ige på nordlyckeskolan. Lika kul som vanligt. Idag så fick vi prata med sjuorna. vilket är sista årskrsen där. Så för den här terminen blir det inte så mycket mer. Men vi hade sajukt mys. Speciellt efter igåt då vi hängde på stan tillsammans. Så nu har vi börjat känna varandra riktigt väl. Vilket gör det mycket roligare.
Tror inte jag lägger upp så mycket mer nu. Utan funderar på att typ göra som story times ibland. Men vi får se.
Ja ja. Ha det!

Taggar: personligt sex samhälle familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Feel good movies när man är sjuk

bonan1998
Tjenis Penis.
Ja. Jag är fortfarande hemma sjuk. Vilket inte är alltid så kul. Men så blir det ibland för en. Utan man gör det man kan åt det. Och man sover en hel del. Fast när man inte sover så vill man ju göra något annat. Något som jag förmodligen inte är ensam om att gilla. Är att kolla på film när man är sjuk. När jag är sjuk så föredrar jag på att se på antingen tecknat eller riktigt rolig komedi. För jag vill verkligen ha feel good movies. Jag ska kunna skratta åt det och liknande. vill inte ha så mycket känslor.
Det finns tre filmer jag snabbt vill rekomendrea.
MR: Beans holiday.
Rowan Atkinsson är verkligen en person som får en att skratta rejält. Plus denna filmen tar verkligen hem alla priser. Det är verkligen en film man inte kan sluta skratta till. Så den är sjukt bra att se. Har sett den så många gånger.
A Goofy Movie. Långben kan verkligen få en att skratta. Han är tecknad och verkligen en extremt rolig kille som har mycket otur. Fast ändå får han en att skratta så mycket. Sedan har vi även hans son Max som också är en rolig karaktär i filmen. Så det är sjukt härligt att se den. Har sett den sen jag var liten. Och kommer aldrig att sluta kolla på den.
High School Musical. Alla tre egentligen. Lite kliché och även löjligt att fortfarande kolla på dem. men om jag ska vara ärlig så är jag ändå rätt förtjust i dem. Och dem funkar rätt bra när man är hemma sjuk.
Mer än så hade jag inte tänkt att säga. Funderar på att göra en om mina favorit filmer. Men vi får se om det.
Ha det!

Taggar: nöje tv film & video samhälle

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Usel Bloggare + Sjuk.

bonan1998
Tjenis Penis. Onsdag idag och jag har varit hemma med feber. Så ja. Jag är riktigt förkyld. Jag har feber, halsont och absolut ingen röst. Detta kommer förmodligen även sitta rejält imorgon. Så precis som idag så blir det att tömma skafferiet på te och snytpapper.
Så nu när ni vet hur jag mår idag. Plus hur jag förmodligem kommer må dem kommande dagarna. Så ska jag ta och be om ursäkt. Denna månaden har verkligen inte varit bra på bloggen. Jag skrev ju i ett inlägg i början av månaden om att jag skulle ha en blogg månad och publicera något varje dag. Det har jag ju tydligen inte gjort. Det är för att denna månaden har jag verkligen mått psykist dåligt. Jag har varit på en otroligt låg punkt.
Jag har varit hos en kurrator för att snacka lite som min sköterska på diabetesen rekomendera. Det positiva med det är att vi förmodligen kan ha hittat anledningen och kan komma fram till en lösning. Jag tänker inte säga så mycket mer om det nu. Utan jag ska tillbaka på tisda morgon till henne. Så kanske lägger upp om det efteråt då istället.
Nu ska vi snacka om helgen. Denna helgen skulle jag ha ålt ner till min kompis Linda i lund och varit i malmö och sedan gått på spelning med Thomas Stenström i helsingbirg. Men jag har nu ställt in det med tanke på att jag inte kommer hinna bli frisk inför det. Och det är inte så roligt att vara hos någon annan och även gå runt i massa städer och så om man är sjk. Så vi bestämde att vi tar det någon annan helg och kanske till och med åker över till köpenhamn och hänger där och så.
Men sedan så har vi något viktigt denna helgen. DÅ menar jag verkligen viktigt. Jag fyller 19 på lördag!!!! Jag ser verkligen fram emot det. För det är ju ett bevis på att jag lyckats klarat ett år till med mig själv och liknande. Och jag har haft ett rätt bra år. Men samtidigt negativt. Men denna födelsedagen firar jag med mina föräldrar ute i stugan. Så det kan bli mys.
Och nu ska jag sova. Så nu säger jag godnatt!

Taggar: personligt nöje samhälle hälsa & träning familjeliv

Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Självhat

bonan1998  (uppdaterad av bonan1998)
Tjenis penis.
SJÄLVHAT!!!
Självklart är det något jag också upplever. Det är för det mesta utseende fixerat på mig. Jag stör mig på så mycket olika saker med mig själv. Jag jobbar så mycket på detta för att få ett bar självförtroende. För det är inte kul att tycka illa om sig själv. Det mesta utav detta kommer från kommentarer och liknande från människor. Plus även från skönhetsbranschen med all sin reklam och liknande. Jag ska vara helt ärlig. Det finns saker med min kropp jag inte gillar. Jag tycker tillexempel att mitt ansikte är för plufsigt. Min hals är för lång. Mitt ansikte i allmänhet är lite snett. Detta är till exempel några saker jag stör mig på. Sedan så har jag problem med akne vilket jag själv inte heller tycker är kul. Varför skulle jag ens det.
Sedan har vi mitt hår som jag rakade av förra maj. Jag har knappt klippt det sen dess. Men det växer knappt, vilket stör mig så, för det är tunt, kort, och börjar få lite fläckar. Alltså det är inte alls kul som tonåring att ha det så. Jag vill ju passa in med samhället och också anses som en av dem snygga. Resten utav kropp har jag inte riktigt några problem med. Det skulle väl vara att jag inte är så proportionerlig. Men inte jätte sur för det.
Anledningen för att jag delar med mig av detta är för att jag har fått så mycket meddelanden från killar både här och på grindr att jag är sjukt ful och vad jag tror om mig själv och liknande. Alltså en kille skrev allvarligt till mig, och jag citerar " amen är detta ett skönt, skriver en riktig apa till mig och tror att jag vill snacka? Kan man ens vara så ful". Detta meddelandet fick jag av att skriva ett hej till honom. Och det tryckte verkligen ner mig om jag ska vara ärlig. För jag ligger i en deprission och jag är löjligt nog missnöjd med mitt liv. Att sedan få ett sådant meddelande var ju inte alls kul. Så tack för det du.
Hörs ikväll så kommer det ett nytt inlägg. Detta var bara en spontanare!

Taggar: personligt mode & skönhet hälsa & träning

Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Skumma meddelanden jag fått på Qruiser

bonan1998
" Jag vill att du munnknullar mig extremt i mitt kök framför min tre månader gamla son".
JA. Tjenis Penis. Som ni ser på rubriken så kommer jag nu att skriva om skumma meddelanden jag fått här på qruiser. För er som läser min blogg och som inte vet vad qruiser är. Qruiser är en alternativ hbtq chatt där man kan hitta typ allt. Detta är kopplat till tidningen QX. Och det är via dessa två som jag bloggar.
Här precis som på alla andra gay median så finns det skumma och anonyma män. Vilka skickar en massa olika meddelanden. Så jag tänkte jag skulle dela med mig lite av dem och lite tankar om dem. Jag varnar en del av er redan nu. Detta kommer att vara lite sjuka och rätt så snuskiga och liknande. Men vill dela med mig av det så att ni vet vad man får stå med.
Jag får ca 60-70 meddelanden dagligen från olika random män som skriver saker. Jag delar med mig av en del. Men jag kommer inte att skriva deras anvädarnamn eller något. För det är för mycket att ta i. Men en del av er kanske vet att det är ni som skrivit dem. och om ni vet om det. Du är sjuk. Alltså vem skriver så till en 18åring. Nu kör vi igång.
Vi börjar med det första meddelandet som jag skrev precis i början. Jag har faktiskt fått det utav en gift kille i 30års åldern här ifrån göteborg. Alltså??? Vad ska man ens säga. Det är ju inte klokt. Han ville att jag skulle munnknulla honom i hans kök mitt på dagen framför hans nästan nyfödda son. Jag får fan panik. Jag svara självklart inget. och jag tänker dessuyom inte göra det heller. Jag hoppas verkligen för hans son skull att detta inte alls händer. Alltså om du läser detta. Du ska inte vara förälder, utan lämna allt ansvar till din fru och flytta därifrån. Du kommer att förstöra barnet.
Andra meddelandet. "Hej sexy" två timmar senare "Hej kåtis" Lite senare "Vill du suga fargubbens kuk?". Dagen efter "Vill du att din daddy här ska lära dig en läxa? Gör lite mattetal och om du gör fel så kommer jag att spanka dina söta skinkor knall röda". Alltså?????? Usch jag spyr. Detta är en 56årig man som skrivit till mig. Detta är även inte det enda han har skrivit. Han har skrivit bra mycket mer. Men detta är det skummaste. utan efter det så har han bara skrivit hej. Men ändå detta är ju inte klokt. Ge dig! Jag har blockat honom. För han började skicka olämpliga bilder vilket inte alls var klokt. Och om jag ska vara ärlig. Mitt lillfinge rär större, Så sorry honey. Du kommer inte kommanågon vart. Lite hårt men true!
Tredje meddelandet. Denna mannen har skrivit nu i 4a månader. Han har skrivit "Hej" Till mig ca 30ggr. Vilket jag inte förstår. Detta är en 73årig man som har sitt könsorgan som profilbild. Alltså jag blir äcklad. Varför ska han hålla på ? Han borde väl ha fattat efter typ tredje meddelandet att jag inte är intresserad. Så snälla sluta skriv!
Fjärde. "Är du stark nog så att du kan brotta av mig från din rygg och våldta mig hårt och att jag ska försöka kasta mig upp på din rygg igen och du ska kasta av mig". Alltså visst. Kinky kan vara nice ibland. men detta är att ta i. Det roliga är att han har skickat samma meddelande fyra gånger. Detta är verkligen för långt. Jag vet att han läser detta för han har skrivit även en gång att han gilla min historia om sex från min Q And A gay edition. Så jag vet vad han läser. Lägg av, jag vill inte brotta av dig!
Märkte nyss att detta blev rätt långt. Vet ni vad, om ni skulle vilja så kan jag göra flera delar. Forstätta med sådana här meddelanden i andra inlägg. Låter det som något? Typ göra en del 2, 3, 4 och liknande.
Nu säger jag hejdå till er, Så ska jag sitta och skratta åt andra meddelanden!

Taggar: personligt dejting sex samhälle

Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl