79.161 medlemmar 2.014 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Godmorgon...
Blogg
Ooh aah, just…
No town....
Blogg
Ooh aah, just…
Middag....
Blogg
Stockholm 14/8
Maskeradaffären
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Miss Bieber
Skriver om allt möjlig. Som ja allt.
Kik: MansonGirl99
Instagram: THEBITCHSTAR
Emocore: Ancafegirl
Snapchat: MansonGirl99
Tjej, 18, Stockholms län
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 3901

Finns det några snälla personer?

Miss Bieber
Ja, nu är det såhär att jag och några kompisar har i uppdrag att ha en blogg på engelskan där vi ska skriva om olika länder och vi har valt att typ skriva om kulturer i olika länder. Jag valde Jamaica och mina kompisar valde något annat som jag inte minns, men vi har skrivit fakta om det landet vi valde och jag valde att skriva om populärkultur. Senare ska vi jämföra med tex Sverige. Min fråga till folk är nu, skulle någon vilja vara så snäll att den personen skulle vilja kolla in den bloggen och kanske komentera något snällt så att vi kan få bra betyg? Jag skulle bli väldigt glad om någon vällig själ skulle det.
Superfin blogg måste jag säga (det var jag som fixade till den)
Slänger med en bild som jag någon gång har ritat på bilden, typ i åttan.

Taggar: personligt nöje kultur resa foto & konst

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Kastar snart in handduken

Miss Bieber
Nu orkar jag snart inte mer. Har bara suttit i skolan idag och inte gjort något alls. Jag orkar verkligen inte mer. Skola är så tråkig, lärarna är dåliga och de i klassen är åt skogen.
Känner mig snart kränkt. Jag får inte andrum, känns som jag kvävs. Men jag kan inte be han dra dit pepparn gror. Jag kan inte sådant. Men blir nog snart tvungen för han fattar inte mina signaler om att han borde försvinna från mig snart. Mår så jävla illa för att han bara är här. Han har ingen hygien utan luktar värre än grisar. Jag mår illa av hans lukt. Om han inte hade varit ett plåster på mig utan bara hållit sig ifrån mig. Om han inte alltid klagade på mig. Eller om han klagade och sen försvann.
Jag sitter intyckt i ett hörn i klassrummet, ser död ut, mitt ansikte skriker att jag har gett upp, det syns att jag bara vill bort men läraren ser inte ens det. Jag har slutat att äta bara för att jag mår dåligt över att behöva gå runt i skolan med honom i släptåg men ingen vuxen bryr sig. Klarar inte ens av att jobba i skolan bara för att han klagar på allt jag gör. Snart går jag under.
 Bjuder på en sommarbild. En lång väg utan mening och utan mål. Som mitt liv just nu.

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Och där kom det

Miss Bieber
Nu blev allt ett kaos. Allt var så bra i tisdags och igår blev allt en helvetes röra. Allt blev verkligen kaos. Det bästa förhållandet tog slut men vi skulle vara vänner men just nu känns det inte som om att han ens vill svara när jag skriver till honom, fast han sa att vi skulle vara vänner och att det skulle vara som innan men nej tydligen inte. Så från att ha mått jätte bra gick jag till att må jätte dåligt. Vet typ inte vad jag ska göra. Känder att jag redan har börjat kolla på killar vilket är fel. Jag borde vänta och se vad som händer nu och jag ska nog försöka med det. Eller hålla mig från förhållande ett tag. Blir nog så. Ska se vad som kommer ur denna röra. Kanske blir något bra. Att vara sigel kanske inte är så dumt. Många människor är ju det. Ska nog försöka glömma detta och koncentrera mig på London resan. Åker ju om 5 dagar. Kommr bli så kul.
Bjuder på en bild på mig som är tagen i januari i år.
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Öppet hus

Miss Bieber
Snart är skoldagen slut och då ska jag och farmor åka till Sthlm och gå på ett öppet hus på en skola jag kanske vill gå på  eftersom jag måste söka nya skolor för Tibble gillade inte mig. Aja fast de sa att jag inte kunde spela teater vilket jag gjort i hela mitt liv och folk har gillat det men ändå och att jag inte kan sjunga vilket över 1000 pers har tyckt. Även musiklärare. Men kanske kommer in på muik där ändå men man måste ju ha en massa val. Så blir kanske foto inriktning. Kan bli kul. Får se om jag gillar skolan.
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Gråter i skolan

Miss Bieber
Idag har jag skrivit en svenska nationell uppsats i tre timmar och tjugo minuter och när vi skulle gå till lunchen så vad det typ hård och kall pasta med hård ost på och mackorna va slut för att det va så många nior som ätit idag för alla va hungriga efter provet och mattanterna hade inte räknat med det. Känns ju bra och sjuk är jag också men om jag går hem så får jag inte åka till sthlm i helgen så jag måste stanna kvar fast jag har migrän och nästan spyr. Så det slutade med att jag satt och grät i korridoren och mina vänner brydde sig inte utan mer snackade skit och sa att jag gjorde det för uppmärksamhet så två anda i klassen typ kom och kramade mig men mina vänner kom först när vi började lektionen och sa förlåt. Två av dem. Den tredje gick till hennes nya vän och dissar oss för att jag inte har lika bra betyg. Känner att jag vill gå ut och begrava mig snart.
En cool bild på lilla Bilbo 

Taggar: personligt foto & konst djur & natur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Mänskliga rättigheter

Miss Bieber
Usch vad säkerhetspolitik och fattigdom är tråkigt att läsa om. Känner att jag inte kan något om det alls och mitt internet är hur segt som helst så jag kommer typ inte in på de sidor där informationen om alla frågor. Känns som om denna lektion kommer bli väldigt lång. Och sedan ska vi ha matte, no, lunch, kolla på en teater, musik, idrott, no igen och sedan slutar vi. Tjugo i fyra är sent att sluta när man börjar kl åtta. Det är uschligt enligt mig. Men men får väl se det från den positvia sidan. Att jag ska köpa en ny bok och kanske ta ett nytt hål i vänstra örat. Om mamma har satt in pengar på mitt konto.
Märkte att jag och min vän har problem med våra integnignsprov typ nästa vecka. Jätte roligt.

Taggar: personligt foto & konst djur & natur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Slöseri med tid

Miss Bieber
Idag på svenskan så skulle vi ha gjort klart våra uppsatser och vi skulle ge den till en kompis så den skulle rätta den. Men alla vet att jag är dålig på svenska så vill ingen vara med mig så jag sitter ensam och kommer inte få betyg i svenska. Känns ju jätte roligt. Men men inser ju att jag har lagt ner flera timmar i onödan på att skiva den. Kunde gjort något roligare med den tiden. Men men man får stå sitt kast att man valde kommunal skola och inte en friskola. Och sen undrar folk varför skolor i sverige är så dåliga. Ja man kan ju undra. Men men blir ett fristående gymnasium tror jag. Men blir det inte Tibble så kommer jag inte gå gymnasiet. Kanske är skönt det också.
Känner att jag typ har gett upp.
Slänger in en bild från i sommras. Jag saknar sommar. Jag vill ha sommar nu. 

Taggar: personligt foto & konst djur & natur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Trött

Miss Bieber
Så trött och väntar på maten. Är ganska hungri g nu. Vill ha mat.
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Baksmälla på en tisdag.

Miss Bieber
Sitter i skolan med en otrolig baksmälla. Om jag visste detta igår hade jag aldrig firat att jag...... ja vad nu vi firade. Kanske var att jag fick E på ett matte prov eller så. Kul va det då men inte nu när jag ska sitta och läsa en tråkig bok fram till 11.25. Så jag struntar i boken och leker med datorn ett tag sen blir det en liten efterfest med någon cider till lunch om jag får med en av mina vänner till berget bakom skolan.
Detta är bra det. Känns som om att jag ska spy igen snart. Men det blir inte bra eftersom jag sitter i ett kalssrum. Men kanske överlever men lite Bob Marley. Så som min hund känner sig på den bilden känner jag mig just nu. Helt utslagen. 

Taggar: personligt musik data & it djur & natur

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Inte normalt!?

Miss Bieber
 Satt och lyssnade på Bee Gee's idag och min kompis Mellle kommer fram och bara "Men Anna du är emo, du ska inte lyssna på sådan här musik. Fattar du inte det?" Jag tittade på henne med en mordisk blick och säger "Fuck you, I'm fluffy!!!!" Älskar mina samtal med mina vänner. Känns jätte bra.
Min kompis sa att det kanske ska vara slagsmål på stan idag. Vet ej om jag ska gå ner och köpa smink. Funderar på det. Fast det regnar men det går ändå. Får se. Ska äta min klubba först.
Sooooo Fuck the world, I'm a fluffy emo!!<3333 Love to the people!!!
Känner att det är fredag och att jag spårar lite. Men trevlig helg på alla!<3

Taggar: personligt

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl