78.416 medlemmar 1.924 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
En extra timme..…
Blogg
Ooh aah, just…
Bagis...
Blogg
Ooh aah, just…
O varför...
Blogg
Stockholm 21/9
After goes Secret…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Bexton
QX-Ronny klänger kvar vid sitt gamla Qruisernamn och startar på chefernas uppmaning en blogg. Insta: rightronny
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Statistik
Blog id: 595

Lämningsvecka

Bexton
...är det var femte vecka ungefär. Då är jag i fullt workmode, trött, lite grinig, mycket frånvarande och fullt fokuserad. Typ. Den här veckan är en sådan, och det är bara att jobba på och tänka att jag är så sjukt glad som har en kul jobb.
Förra numret var jag extremt nöjd (för första gången på väldigt länge) med vad jag åstadkommit och jag vill känna så igen. Så nu är det bara att vässa fingrarna och börja skriva. Eller nåt.
Kommentarer (0)  
Digga (2 medl.)  
 Anmäl  

Fierce kid!

Bexton
Man kan vara fierce och man kan vara FIERCE! Brendan Jordan blev ett Internetfenomnen efter att ha fotobombat sig in på en bild och i veckan gästade han Queen Latifahs talkshow.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Avklätt - igen

Bexton
Varje nummer av QX måste innehålla olika delar för att tilltala så många som möjligt. En ingrediens är det avklädda och sexiga. Igår kombinerade jag en sådan plåtning med ett bra snack med en kille som själv tog kontakt och ville berätta sin story för QX läsare. Ni ser resultatet i QX december. Men innan dess har jag mage att lägga ut en lite teaser.
Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Sexigare talangjakter!

Bexton
Jag älskar Idol i år. Och tycker det är grymt att vi har fyra duktiga brudar kvar i toppen. Men jag kan inte låta bli att NÅGOT år i alla fall få med en snygg snubbe med talang. Brittiska X-Factor lyckas varje år att få med böggodis som sedan glatt ställer upp i bögtidningar och visar sina vältrimmade kroppar. Well, det är bara en liiiiten önskan från en homosextidningsredaktör. Detta har iaf X - factor lyckats skramla fram i år.
Kommentarer (0)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Middag på spanska

Bexton
Igår vad det födelsedagsmiddag för en kompis på relativt nyöppnade Ramblas vid Mariatorget. Tapas är ju aldrig fel och i sällskap av vänner så blir det ju hur trevligt som helst. Vi drack cava på kanna och satt kvar till alla dragit hem. Jag är ju sämst på att ta bilder så det blev EN bild. Innan alla kom dessutom. Hursom, jag rekommenderar helt klart Ramblas och deras tapas. Sen fick jag skjuts hem och hann somna innan pojkvännen rumlade in på småtimmarna med sin kompis som skulle sova på bäddmadrassen på golvet.
Kvällen i kort:
Ramblas tapas QX QX QX QX
Sällskapet QX QX QX QX QX
Mess om att dj:a den 29 november QX QX QX QX QX
Sova i säng utan madrass QX QX
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

Kränkt vol 2

Bexton
Var på bio igår. I Sickla har en av restaurangerna denna rätt på menyn. Homohånet är ett faktum.Kommentarer (3)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Interstellar

Bexton
Nej, det var inte riktigt min favoritfilm. Jag hatade iofs Inception, av samma regissör, men jag hade ändå förhoppningar på den här 169 minuter långa rymd/tidsrese/fysikfilmen. Alltså, den var ju inte dålig och jag ångrar inte att jag bänkade mig för att se den, men slutsumman bli 2+.
Mina största invändningar:
- Kill your darlings. Filmen var alldeles för lång, vilket regissören Christopher Nolan mer eller mindre gjort till sitt signum. Klipp lite, tempot var bitvis för segt.
- Mina kompisar hyllar fotot. Det fattar jag inte. Jag brukar ofta falla för snygga filmingar och snygga vinklar men här kände jag det inte alls. Jag reagerade snarare på att allt var så ordinärt.
- Om man ska se en annan nutida rymdfilm så skulle jag varje gång rekommendera Gravity med Bullock & Clooney framför denna. Den var mer spännande, snyggare och mer lättbegriplig (nej, jag fattade inte allt men det tror jag ingen som ser filmen gör).
- Jag har älskat Matthew McConaughey ända sedan hen gjorde sin första blockbusterroll i A Time to Kill (mot just Sandra Bullock) men jag fattar inte hans renässans som skådis. Jo, han var svinbra i Dallas Buyers Club, men i övrigt spelar han EXAKT likadans i alla filmer. Seg sydstatare som coolt tuggar fram orden och är lite stirrig med ögonen när han blir upprörd. Hade nog velat se en annan skådis i den här rollen.
- Christopher Nolan är dålig på kvinnoroller. Dom får alltid spela andre-fiol. Alltid mest män i centrum, vilket gör filmerna obalaserade och småtrista.
- Matt Damon ser numera ut som Per Herrey.

Taggar: film

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Väggar rasar

Bexton
Det är lätt att tro att livet för mig bara är tjo och tjim och kändisar och resor om man tittar på bilden ovan. Och det är klart man vill förstärka och lyfta fram just de sidorna. Det är ju dom glada, goda och soliga som man blir glad av att tänka på, läsa om och se på.

Sen kan man ha dagar som idag när väggar rasar in och man hamnar under. Men det är bara att bita ihop och vara stark. Jag har det fantastiskt jämfört med vissa. Men ibland får även 195 centimetersmän vara små. Och idag tänker jag vara liten.
Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl  

TV-toppen

Bexton
Jag har turen att få jobba med det jag gillar mest och framförallt, dagligen se gränsen mellan egna intressen och jobb flyta ihop. Jag skriver en hel del och tv och tittar därför en hel del på tv. Favoriterna just nu är The Good Wife och The Walking Dead. Båda otroligt bra av olika anledningar. TGW är så sjukt smart och välskriven med en superintressant cast raktigenom. Det finns inte en scen man vill snabbspola förbi liksom. TWD är också smart och jag gillarberättarformen som är så avvikande och originell jämfört med andra serier. Dessutom är jag så sjukt svag för BRA spänning och zombies. Och osäkerheten. Vem somhelst kan dö närsomhelst. ÄLSKAR.
Jag har de senaste året plockat bort såna serier jag följt men som blivit sämre. Livet är för kort för att man ska tvångstitta på tv liksom. Homeland är en sån serie, den blev astrist efter säsong två (hur mycket chefen på jobbet än sitter mittemot och hävdar att det är en bra serie...)
Däremot har jag ett par serier som folk säger att jag borde se men lusten finns inte riktigt där hur mycket det än skrivs om dom och hur mycket dom än lovordas. Sons of Anarchy och House of Cards är nog dom som ligger närmst till hands att börja kollas igenom.
Min topp just nu är iaf:
1. The Good Wife (Favoritkaraktär: Diane)
2. The Walking Dead (Favoritkaraktär: Beth)
3. How to get away with murder (Favoritkaraktär: Connor)
4. Scandal (Favoritkaraktär: Mellie)
5. Downton Abbey (Favoritkaraktär: Mrs Hughes)

Taggar: tv

Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

Världens bästa farsa

Bexton
Idag är det Fars dag. Jag är nere i Malmö och farsan är hemma med mamma i Upplands Väsby. Jag önskar jag kunde fira honom idag, men det får bli senare under veckan.
Pappa Janne är världens bästa och har alltid hjälpt till, ställt upp och gett stöd. Folk brukar säga att jag är väldigt lik mamma, till både sätt och utseende, men jag har ärvt en stor bit av pappa också. En sak är att vi aldrig ger upp utan försöker hitta lösningar på olika problem, en annan är att vi båda är mer iaktaggande i nya sociala sammanhang. Vi är säger inte så mycket men vi lyssnar destomer.
Jag önskar dock att jag ärvt farsans händiga sidor. Jag är mer innovativ än händig och skulle aldrig klara av att bygga kök, lägga golv och sånt.
Hursom, jag skulle kolla igenom mina bilder och hittade ingen bra på oss tillsammans. Förutom den här bilden. Den är från i somras då mamma, pappa och svärmor tog sig in för att se paraden och gå en bit med "Stolta Föräldrar". En gång om året kör jag drag och det var första gången päronen fick se mig så här. Jag kan fortfarande få en stor klump i halsen av att se bilden för den symboliserar så mycket för mig. Mina föräldrar har aldrig haft något emot att jag är homo och de har öppnat armarna för de pojkvänner jag haft. Och den här bilden, på sonen i peruk, klänning, smink och klackar under årets viktigaste firande gör mig så sjukt glad. Grattis pappa, och tack för att du är du (och nästa år tar jag en bild där jag är "jag" också).

Taggar: Drag far

Kommentarer (0)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl