77.170 medlemmar 2.954 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
6220 o rekord...
Blogg
Ooh aah, just…
Fredags nöje...
Blogg
Ooh aah, just…
Mellan tvätten..
Blogg
Västerås 17/11
Bazooka - Secret …
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
En blogg om HBTQ-livet i PK-Sverige. The ups, downs and all the hairy shit in between.
Kille(t), 22, Jönköping
 
Kategorier
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Widgets
Statistik
Blog id: 5326

Militär polis i Sverige?

meinarschlochistgross
Helloo alla som läser!
Efter att Jimmie Åkesson nu velat förklara krig mot den organiserade brottsligheten genom att sätta in militära styrkor för att röka ut fanskapen, öppnar nu även svetsloppas Löfven upp för förslaget! Detta framgår i en nyligen hållen riksdagsdebatt där Löfven säger sig vilja prova alla möjliga lösningar innan militären sätts in, men att han inte utesluter det! Inte första gången som svetsloppan tvingas vika sig för oppositionens förslag!
Frågan som vi som medborgare bör ställa oss, är om lag och ordning är en högre prioritet än frihet och integritet? För vår del, så länge vi inte utsätts för brott, så drabbas vi ju inte jättehårt av att utländska maffior parasiterar lite på vårt samhälle, och tjänar en slant på knark, prostitution, racketeering och annat sköj. Jag menar vi vill väl inte ha en maskerad snut med mp5a och nightstick i varenda gathörn? (Såtillvida de inte har lust att köra upp en nightstick i våra rövhål förstås ;)). Det känns lite som police state 101.
Det är ännu en fråga att ställa sig, det här med polisstaten; är det kanske faktiskt målet med denna slapptask-politik som förts de senaste 10 åren? Bo Lundgren var ju ute i Granskning Sverige förra året och vittnade om att Schweinfeldt och Co hade planerat att rasera välfärdssamhället ända sen de var i ungdomsförbundet, och Schweinfeldt skrev ju även en bok om det hela 1994; Det sovande folket, där han bl.a. kallade svenska folket för lata och efterblivna. Målet = privatisering. Blir saker och ting tillräckligt eländiga här hemma, kommer vi till slut att acceptera privatiserad sjukvård och militäriserad polis, var så säkra. Folk vänder kappan efter vinden fortare än en fisting fetishist släpper en smygare!
I mean what happened med det trygga land som man växte upp i? Det känns som om det gamla uttrycket "det var bättre förr" får starkare och starkare relevans every year. Tänk på 80-talet, som jag aldrig upplevde, med bögringen i Stockholm och allt smussel, tissel och tassel, gudars så sexigt! Nu är ju allt utochin, uppochner och framochtillbaka. Snart gör Alpha team Bravo husrannsakan hos grannen, och alla som inte lägger sig ner får en förlupen kula i snaggen. Betänk detta, är det inte läge att vända trenden nu innan detta blir verklighet? Lämna dina funderingar i kommentarfältet!

Taggar: personligt dejting nöje tv film & video mode & skönhet sex politik religion vetenskap musik samhälle data & it sport kultur feminism familjeliv

Kommentarer (1)  
Digga (1 medl.)  
 Anmäl