84.267 medlemmar 3.492 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Malmö 23/11
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 23/11
Chokladkoppen
Gaymap
Göteborg 23/11
Bee Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Anders
Chefredaktör för tidningen QX på dagarna.
Pojkvän, son, bror, gudfar, kompis och husse på fritiden. Har med mig kameran överallt och plåtar och skriver och tipsar om sånt jag vill dela med mig av, som jag vill uppmärksamma eller som jag tycker gör livet lite bättre. Trams och flams, högt och lågt, vardag och fest. Personligt och privat. Häng med!
Kille, 47, Vasastan
 
Senaste inläggen
Kalender
« »
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 41

Alla inlägg från 16 Oktober


Måndag var Big Shoe Day!

Anders  (uppdaterad av Anders)

Jösses, idag blev familjen Ljungberg/Öhrman nio par skor rikare… Och några dollar fattigare. Det var shopping-dag deluxe på Century21. Ja, och en del andra ställen. Sprang in i Kajsa Bergqvist som var här med flickvännen. Otroligt att man springer in i varandra, precis utanför vår port dessutom. Hann med ett besök på Magnolia Bakery idag också, och ”chokladcupcake med chokladkräm” fick högt betyg av Henke. Blev tidig middag på ABC Kitchen. En populär ”organic” restaurang på 18th street. Där åt jag en av de godaste förrätterna jag ätit i år, eller lyssna på det här, ”Roast carrot and avocado salad, crunchy seeds, sour cream and citrus”. Alltså, det var så gott. Med nån smak av riktigt starka indiska kryddor.

Köpte två flaskor rödvin i en vinbutik, vi drack det på Red Rooster igår och det var så gott att jag ville ta med det hem och låta vintjejerna på Tranholmen testa...

Stannade till på en skönhetssalong på kvällen på vägen hem och fixade våra trötta fötter. Så satans skönt. Nu blir det packning och slapp i soffan. Imorgon eftermiddag åker vi hem.

Etta i år på listan över godaste förrätterna, ser ju inte så speciellt ut men oj oj oj...
Bästa sällskapet
Anne Hathaway... Älskar man henne då? Lät sig plåtas i sin bröllopsklänning exklusivt för olika magasin som fick betala dyrt. Pengarna gick till välgörenhet, bland annat till de som jobbar för att legalisera gay marriage i USA! Bästa Anne!!
Godaste kaffet på den här resan fick jag på Jack's!
Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl