84.994 medlemmar 3.465 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Twins or not....…
Blogg
Ooh aah, just…
Norrlänning..
Blogg
Stockholm 20/10
Urban Deli Sveavä…
Gaymap
Stockholm 20/10
Chokladkoppen
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Anders
Chefredaktör för tidningen QX på dagarna.
Pojkvän, son, bror, gudfar, kompis och husse på fritiden. Har med mig kameran överallt och plåtar och skriver och tipsar om sånt jag vill dela med mig av, som jag vill uppmärksamma eller som jag tycker gör livet lite bättre. Trams och flams, högt och lågt, vardag och fest. Personligt och privat. Häng med!
Kille, 47, Vasastan
 
Senaste inläggen
Kalender
«
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 41

Alla inlägg från 15 Oktober


Amazing townhouse!!

Anders  (uppdaterad av Anders)

Min f.d. roommate från collegetiden i USA, Nacho, bjöd hem mig och Henrik till sitt hus i Upper East. Ja, HUS! Nacho och hans fru äger ett townhouse och bor på våning 3, 4 och 5 + en takterrass och ytterligare en terrass. Helt galet. Konst och fantastiska möbler i hela lägenheten. Bara den heltäckande mattan som gick genom hela lägenheten och alla trappor var specialgjord med deras efternamn inskrivet i den. Puff Daddy hade gjort dörrarna i vardagsrummet och ja…jag har aldrig sett en liknande ”lägenhet” nånsin. TV:n i sovrummet var enorm men när de inte tittade på den så tryckte de bara på en knapp så hissades ett konstverk ner från taket och täckte tv:n… Haha. Galet.

Vi drack rosé och pratade kärlek, politik, barn och så klart, inredning.

Men det bästa av allt var att Nacho var densamma. Han bodde bara lite större än när vi sov på golvet i en liten lägenhet i Jacksonville, Florida…

Jag med Lola, Perry och Nacho i matsalen. Huset är till försäljning, för 19 miljoner. Dollar.
Kommentarer (0)  
Digga (4 medl.)  
 Anmäl  

Middag hos Marcus

Anders

Tog tunnelbanan till Harlem och åt tidig middag på Marcus Samuelssons nya restaurnag Red Rooster på 126:e gatan. Supergott och kul att se hasn nya restaurnag. Så svårt att få bord, så vi fick äta redan 17.30. Jag åt hans köttbullar. Riktigt gott. Men bäst var vinet, ska leta efter det imorgon i någon av alla vinbutikerna.

Kommentarer (0)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Gott och blandat

Anders  (uppdaterad av Anders)
Aldrig sett så mycket french fries, ever! Beställde EN stor pommes på Five Guys räckte till mig och Henke - och ändå fick vi slänga hälften. Galet.
Middag på Monkey Bar med Martin, Håkan och Pia. Riktigt trevligt. Annorlunda och snygga målningar på väggarna, små apor överallt (målade eller i mässing) och ja, en het restaurang.
Martin trivdes på Monkey Bar.
Jasså? Gör vi inte. Va bra, då kan jag äta en brownie till på Dean & Deluca... Den här boken ville jag nästan läsa...
Everything is bigger in the US! Henke hittade ett hundben till Dallas...
Fick oväntat besök av min kompis Martin som hade kommit överens med Henke att han skulle överraska mig genom att dyka upp på en drink på Dream hotel i Meatpacking. Sååååååå kul! Tog en drink i loungen innan det blev middag på Spice. Bästa överraskningen!
Sen gick jag och Henke till gayklubben XL på OUT NYC. Stort och mycket folk med två dansgolv, men usch. Otrevlig personal och alldeles för ”gestapo”-ordnat med vakter som föste runt gästerna som boskap för att gå på toa eller hänga in jackan. Enda roliga var att de visade Loreens ”Euphoria” i baren...
Brunch på Pastis
Kommentarer (0)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl