84.262 medlemmar 3.619 inloggade
Logga in Bli medlem
Qruiser
Ooh aah, just…
Allså vad?*s*
Blogg
Malmö 23/11
Bee kök & bar
Gaymap
Stockholm 23/11
Hjärtat på Torget
Gaymap
Stockholm 23/11
Hotel Skeppsholme…
Gaymap

blog.qruiser.com
Jag bloggar på Skandinaviens största gay- och queercommunity Qruiser. Bli medlem du också!
Anders
Chefredaktör för tidningen QX på dagarna.
Pojkvän, son, bror, gudfar, kompis och husse på fritiden. Har med mig kameran överallt och plåtar och skriver och tipsar om sånt jag vill dela med mig av, som jag vill uppmärksamma eller som jag tycker gör livet lite bättre. Trams och flams, högt och lågt, vardag och fest. Personligt och privat. Häng med!
Kille, 47, Vasastan
 
Senaste inläggen
Kalender
« »
Ti 1 To Fr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Widgets
Statistik
Blog id: 41

Alla inlägg från 13 Augusti


Josef Frank

Anders
Svenskt Tenn säljer tapeter av Josef Frank. Den här gillade jag väldigt mycket. Kostar nog ingenting. Alls.
Kommentarer (2)  
Digga (3 medl.)  
 Anmäl  

Handbollsfan

Anders
Dallas är ett handbollsfan och fick idag träffa silvermedaljören i OS och landslagsspelaren Jonas Källman. Stolt hund. Stolt husse.
Kommentarer (0)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl  

4 filmer

Anders  (uppdaterad av Anders)

Sett fyra filmer på en vecka, (Hans, filmen ”Chronicle” fanns inte inne), tre nya och en gammal... Bäst var Albert Nobbs med Glenn Close i huvudrollen där hon spelar en kvinna i slutet av 1800-talets Irland som hela sitt vuxna liv lever som man, som betjänt/servitör på ett hotell. Vacker och gripande.

Hotel Marigold var en engelsk-indisk må-bra-film som aldrig riktigt grep tag eller blev så där riktigt feel-good som jag hade hoppats. Maggie Smith (Downton Abbey) var outstanding, men hade hört att den skulle vara som en blandning av Slumdog Millionaire och Kalenderflickorna, men nej...

Larry Crowne med Julia Roberts och Tom Hanks var något av det sämsta jag sett. Det hade jag i och för sig hört innan, men jag hoppades att kanske-kanske-kanske skulle jag tycka annorlunda. Men nej, usch vilket skit.

Slutligen hyrde jag en klassiker från 1978, Tjejen som visste för mycket med Goldie Hawn och Chevy Chase. Sett den förr och jag tyckte fortfarande att den var kul och jag älskar verkligen första halvan av filmen, men sen går det utför och blir otroligt larvig på slutet. Men ändå en kul film att se, särskilt när man varit i San Francisco och älskar Barry Manilow, som gör ledmotivet.

Nu är det dags att se ”Chronicle” nästa gång, för den har min kompis Hans tipsat om så länge nu...
Kommentarer (3)  
Digga (0 medl.)  
 Anmäl