105.294 members 3.108 online
Log in Become a member
Qruiser
London 4/18
Trash Palace
Gaymap
London 4/18
Ku Bar
Gaymap
Bournemouth 4/18
Gay men nudist…
Gaymap
Bath 4/18
Leigh House
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
QX.fi
QX on Skandinavian suurin homosivusto. Julkaisemme päivittäin homo- ja homoystävällisiä lukijoita kiinnostavia uutisia viihteen, kulttuurin, median ja politiikan aloilta.

Lähetä juttuvinkki: ehdotukset@qx.fi

Peukuta ja seuraa QX:ää! facebook.com/qxsuomi - twitter.com/qxsuomi

QX:n kirjoituksia voi kommentoida. Kaikki kommentit esikatsellaan. Tämä ei tapahtu heti. Epäasiallisia kommentteja ei julkaista. Kommenttien tulee mm. liittyä kirjoituksen aiheeseen.
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Other sites
QX GayMap
QX på svenska
Webb-hinnasto Suomi
Widgets
Statistics
Blog id: 3186

Äänestä Suomi voittoon!

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Mr. Gay World -kilpailun yleisöäänestys alkoi keskiyöllä. Yleisö voi äänestää suosikkiaan kilpailun nettisivuilla 7.4.2012 keskiyöhön asti.
Kaikki 25 kilpailijaa. Kuvat: mr.gayworld.org
Suomea kilpailussa edustaa vuoden 2011 Mr. Gay Finland Jussi Laitinen Helsingistä. Kilpailu järjestetään pääsiäisenä Johannesburgissa Etelä-Afrikassa. Kaksi aikaisempaa Mr. Gay World -voittajaa ovat tulleet Etelä-Afrikasta. Kilpailu järjestetään nyt neljättä kertaa.
Osallistujia on 25 maasta. Pohjoismaista on Suomen lisäksi mukana vain Norja. Euroopalla on kuitenkin vahva 11 miehen edustus.  Mr. Gay Europen presidentti ja Mr. Gay Worldin Euroopan aluejohtaja Tore Aasheim onkin todennut, että nyt on aika tuoda voitto Eurooppaan.
Euroopan edustajat. Kuva: mrgayeurope.com
Kilpailu alkaa Johannesburgissa keskiviikkona 4.4. ja finaali on sunnuntaina 8.4. Ohjelma koostuu neljästä intensiivisestä päivästä, joiden aikana delegaatit kamppailevat kuvauksissa, liikunnan parissa, muotinäytöksessä, tietenkin uima-asussa.  Puhujan lahjoja ja esiintymistaitoa testataan julkisessa esiintymisessä paikallisen hyväntekeväisyyden parissa.
Mr. Gay Worldin perustaja ja presidentti Eric Butter toivoo kilpailun toimivan yhdistävänä tekijänä koko maailman homoille yhteisen asian puolesta. Eric Butter oli viime kesänä yksi Mr. Gay Finland -kilpailun tuomareista.
Aikaisemmin QX:ssä:

Tags: viihde muoti & kauneus yhteiskunta matkustelu

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report