103.170 members 2.802 online
Log in Become a member
Qruiser
London 11/25
Bar Code
Gaymap
Manchester 11/25
Vanilla
Gaymap
Manchester 11/25
The New Union…
Gaymap
London 11/25
Madame JoJo's
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
QX.fi
QX on Skandinavian suurin homosivusto. Julkaisemme päivittäin homo- ja homoystävällisiä lukijoita kiinnostavia uutisia viihteen, kulttuurin, median ja politiikan aloilta.

Kerran vuodessa järjestämme QX Gay Gaalan.

Osallistu keskusteluun!
- facebook.com/qxsuomi
- twitter.com/qxsuomi
- Instagram qx.fi

Lähetä juttuvinkki: ehdotukset@qx.fi
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Other sites
Widgets
Statistics
Blog id: 3186

Aviolittolaki voi mennäkin läpi

QX-Sami
Uusimpien tietojen mukaan avioliittolaki saattaa mennä läpi eduskunnassa. Eduskunta äänestää asiasta perjantaina.
Ilta-Sanomat uutisoi eilen STT:n tekemästä kyselystä, jonka perusteella laki menisi täpärästi läpi. Kaikkiaan 199 kansanedustajasta STT:lle vastasi 124, heistä 64 kannattaa ja 46 vastustaa avioliittolain muutosta. Ratkaisevassa asemassa ovat ne kansanedustajat, jotka eivät ilmoita kantaansa, 11  edustajaa,  tai eivät vielä tiedä sitä, 2 edustajaa.
Helsingin Sanomat selvitti myös kansanedustajien tämän hetkistä kantaa. Selvää on nyt, että äänestyksestä on tulossa äärimmäisen tiukka.
Helsingin Sanomien eri vaalikoneista ja muista lähteistä keräämien tietojen perusteella 99 kansanedustajaa olisi julkisesti lain puolesta ja 86 julkisesti vastaan. Mitä 14 kansanedustajaa äänestää, on arvoitus ja heidän äänensä ovat ratkaisevassa asemassa. Suurin osa heistä kuitenkin tietää jo kuinka aikoo äänestää, mutta ei halua kertoa sitä julkisesti.
Kuvakaappaus Helsingin Sanomien artikkelista tänään (25.11.2015). Kuva hs.fi
Helsingin Sanomien mukaan 14 ratkaisevaa kansanedustajaa ovat Arja Juvonen (ps), Sanna Lauslahti (kok), Seppo Kääriäinen (kesk), Anne Kalmari (kesk), Aila Paloniemi (kesk), Timo Korhonen (kesk), Timo Heinonen (kok), Tuomo Puumala (kesk), Marjo Matikainen-Kahlström (kok), Ilkka Kanerva (kok), Jukka Kopra (kok), Matti Saarinen (sdp), Pertti Salolainen (kok), Jari Myllykoski (vas).
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on vaatinut edustajia äänestämään lainmuutosta vastaan, mikä asettaa paineita vaalikoneessa lainmuutosta kannattaneelle Arja Juvoselle.
Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen äänestää avioliittolain muutttamista vastaan. Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb sen sijaan on useasti itse antanut tukensa tasa-arvoiselle avioliittolaille.
Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinne on vedonnut voimakkaasti puolueensa kansanedustajiin, jotta nämä äänestäisivät lainmuutoksen puolesta.
Selkeimmin yhtenä rintamana avioliittolain muuttamisen puolella ovat vihreät ja vasemmistoliitto.
Lähteet: Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat

Tags: Tahdon2013


Virkistävää suomalaista mainontaa

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Instumentarium ylittää tavanomaisuuden tuoreella mainoksellaan. Kahvilassa istuva mies näkee ikkunan läpi naisen, jolla on vaikuttavat lasit. Eipä aikaakaan kun mies lähtee ostoksille ja saapuu uuden tyylinsä kera uudelleen samaan kahvilaan.
Mainos on nimeltään Naisen katse.
Suomalaisessa televisiomainonassa ei turhan usein leikitellä suokupuolirooleilla.
Kuvakaappaukset YouTube-videolta.

Nelisen vuotta sitten Kingis yllätti. Kolmen mainoksen sarjasta yksi sisälsi homoviittauksen. Kuvakaappaus YouTube-videolta.

Tags: viihde


Alistuva karhumies poistatti elimensä

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Eteläisestä Floridasta kotoisin oleva alistuvaksi itseään luonnehtiva karhumies nimeltä Gelding on vapaaehtoisesti kastroinut itsensä.

Vuonna 1994 Geldingille tehtiin kirurginen kastraatio. Seitsemäntoista vuotta myöhemmin hän poistatti myös peniksensä.
Mies esiintyy Gawkerin haastattelussa nimellä Gelding, mutta se ei ole hänen oikea nimensä. Haastattelussa Gelding kertoo, että hänen isokokoiset miehiset sukuelimensä tuntuivat epämukavilta. Etenkin sen jälkeen kun hän sai jalkapallo-ottelun aikana vakavan vamman kiveksiinsä, joka vauriotti hermostoa ja aiheutti hoitotoimenpiteistä huolimatta pysyviä kipuja. Kivesten poistamisen jälkeenkin erektio oli kivulias. Lääkäri tarjosi vaihtoehdoksi peniksen tekemistä tunnottomaksi tai koko elimen poistamista.

Gelding kertoo, että hän ei koskaan ollut sinut miehisen kokonsa kanssa, se sai hänet noloksi eikä sopinut hänen persoonallisuuteensa. Ajatus kivesten poistamisesta tuli jo lukioaikana. Geldingiä kiusattiin hänen suuren varustuksensa takia ja se herätti kiusallista huomiota uimajoukkueessakin mukana olleelle nuorukaiselle.

Haastattelussa Gelding kertoo olevansa lopputulokseen tyytyväinen. Hän ei kaipaa pakettiaan. Nyt seksikumppanit eivät enää odota häntä suoriutumaan tavalla, jota hän ei halunnut. Gelding myös kertoo, että miehet ovat olleet petipuuhissa paljon innostuneempia leikkauksen jälkeen.
Koko haastattelu ja havainnollistavat valokuvat Qawkerin sivulla.

Tags: viihde

Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Tasa-arvoinen vai sukupuolineutraali?

QX-Suomi  (updated by QX-Suomi)

Ylen uutistoimittajia on kielletty käyttämästä termiä ”tasa-arvoinen avioliittolaki”.

Yhtiön uutistoiminnan vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen katsoo kyseisen termin olevan “suunniteltu luomaan positiivisia mielikuvia”, ja siksi “kantaaottava".

Ylen uutistoimittajille suositetaan käytettäväksi termiä “sukupuolineutraali avioliittolaki”.

Ylen entinen toimitusjohtaja ja nykyinen kansanedustaja Mikael Jungner kommentoi kieltoa Twitterissä:

- Kuulin juuri että Atte Jääskeläinen on kieltänyt YLEn toimittajia käyttämästä termiä “tasa-arvoinen avioliittolaki”. Nyt hei oikeesti!, johon Jääskeläinen vastasi:

- Linjamme on entinen. Emme ota kantaa lakiin käyttämällä nimeä, joka on suunniteltu luomaan positiivisia mielikuvia.

Kielto on herättänyt ihmetystä sosisaalisessa mediassa, koska mm. eduskunta käyttää nimitystä ”tasa-arvoinen avioliittolaki”.

Tags: politiikka media Tahdon2013

Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Osa 2: Miten käy homopaikkojen?

QX-Sami  (updated by QX-Sami)

Helsingissä on vielä muutama vuosi sitten ollut enemmänkin homopaikkoja. Kaiken kaikkiaan käynnit yökerhoissa ovat Helsingissä vähentyneet ja yökerhoja on lopetettu ja muutettu muun muassa kuntokeskuksiksi. Katukuvaan tulee tilalle uusia ruokaravintoloita. Mihin suuntaan yöelämä on menossa ja miten homopaikka voi menestyä?

QX:n juttusarja Helsingin homoyöstä jatkuu. Kysymyksiimme vastasivat Happy Hour Restaurants Oy:n toimitusjohtaja Tarja Palomäki, joka vaikuttaa kesällä avatun Freedom barin takana, Herculeksen ja Mann's Streetin ravintolapäällikkö Mikko Ikonen, dtm:n ravintolanjohtaja Markku Valtanen, DJ, tuottaja ja promoottori Sakke Haaranen, DJ, muusikko, tuottaja ja promoottori Lauri Soini.

Sakke Haaranen on helsinkiläinen ammatti-DJ, joka on soittanut vuosikaudet Helsingin ykkösyökerhoissa, järjestänyt omia homomyönteisiä klubi-iltoja. Jotkut muistavat Saken varmasti Qruiser Partyista parin vuoden takaa. (Kuvituskuva)

- Käyttäytyminen ja yökerhossa käyminen on vain muuttunut. Sanoisin myös, että kun et uskalla erottautua olet vain pelkkää harmaata massaa. Kannustaisinkin Ravintoloitsijoita uskaltautumaan ja hyppäämään ulos mukavuusalueelta ja tekemään ja kokeilemaan jotain uusiakin asioita.

- Ruokaravintoloita suositaan varmasti siksi, että ollaan siirrytty sieltä yökerhosta valoisaan paikkaan, tunnelma on erilainen.

Sakke vahvistaa satunnaisen yökerhokävijän havainnot, suutelevia miespareja on kaupungin pintayökerhoissa enemmän kuin 15-10 vuotta sitten.

- Tämähän on lisääntynyt huomattavasti ja itseäni se ainakin ilahduttaa. Nyt eletään kumminkin vuotta 2014 ja jokaisen tulisi olla onnellinen juurikin sellaisena kuin on ja viettää aikansa niinkuin itse haluaa haluamiensa ihmisten seurassa, napauttaa Sakke.

Peyton esiintyi Gay Pride Discothequessa Helsingissä kesällä 2012.

Tuoko esiintyjä asiakkaita?

Helsingin homobaareista vastaavat eivät yllättäen olekaan täysin yksimielisiä siitä, mikä on esiintyjien tai DJ:n merkitys paikan suosiolle.

- Tapahtumat ja vierailevat DJ:t ovat tärkeitä vetonauloja klubille ja ravintolalle ja hyvä syy lähteä ulos. Niitä on hyvä olla aika-ajoin, sanoo Tarja kesällä avatusta Freedomista.

- Nykypäivänä Artistien vaikutus on mielestäni hiipunut, tietysti suuret nimet vaikuttaa asiakasmääriin, mutta ei kuitenkaan niin suuresti. Meillä omat DJt: ja tietysti henkilökunta ovat loppupeleissä se juttu, miksi meilläkin käydään, kommentoi ravintolapäällikkö Mikko Herculeksen suosiota.

- Artistibuukkaukset, erilaiset tapahtumat ja vierailevat dj:t ovat edelleen erittäin tärkeää ohjelmaa ja viihdettä ja uskon, että tämä tilanne tulee pysymään vielä pitkään, sanoo Markku dtm:stä.

- Ohjelman suhteen on enemmän merkitystä kiinnostavalla sisällöllä kuin sillä mihin vähemmistöön kukakin sattuu kuulumaan. Tanssimusa on aina ollut "homoa", sanoo Lauri Soini, joka suunnittelee ohjelmaa Helsingin

trendiklubeille tai voisi kai sanoa hipsteriklubeille, missä monet homotkin käyvät.

(Kuvassa miehiä Herculeksen vaahtobileissä Helsingin Pride-viikolla 2013. Kuva: Karo Holmberg.)

 

 Lauri Soini on DJ ja muusikko ja järjestää myös tapahtumia.

Lauri on tuonut Helsingin trendiklubeille esiintyjiä ja tiskijukkia suoraan homoskenen ytimestä. Hercules And Love Affair, Horse Meat Disco, Prosumer, Tama, Sumo, TJ Samson, Daniel Wang ...

Lauri ei kuitenkaan työskentele homoklubeille vaan toimii Kalliossa sijaitsevan Kaiku-klubin promoottorina sekä lisäksi tekee ohjelmaa myös muille trendiklubeille Ääniwalliin, Kuudennelle Linjalle, Siltaselle ja on mukana myös Flow-festivaalin ja Turku Modernin ohjelmistojen suunnittelussa.

Homot ovat aina olleet osa trendikkäiden paikkojen asiakaskuntaa, suvaitsevainen asiakaskunta luo turvallisemman ympäristön olla.

 

- Kaikki ovat tervetulleita järjestämiini iltoihin, toteaa Lauri.

- Homman nimi on musiikki ja tanssit sosiaalisessa ympäristössä. Pyrin siihen, että

nyrkkiä pyörittävät testoäijät pysyvät poissa ja jättävät tanssilattialla tilaa miesten tai naisten korkokengille.

(Kuvassa ylhäällä NikoLa Gay Pride Dischotequessa Helsingissä kesällä 2012. Drag-esiintyjät ovat yleisintä homopaikkojen viihdettä.)

Lauri toteaa, että jos ohjelma ja paikka vain kiinnostavat erilaiset vähemmistöt tulevat paikalle.

- Suvaitsevaisuuden taso on normaali henkilökunnalla ja kävijöillä yhtä lailla. Mitään alleviivausta ei tänä päivänä tarvita, en myöskään halua painostavaa ilmapiiriä suuntaan tai toiseen, Lauri jatkaa.

 

Miss Gay -kilpailu debytoi dtm:ssä kesällä 2013. Kuva: Karo Holmberg

 

- Oleellista on hauskanpito, tiivistää Lauri.

- Luotan että arvomaailma löytyy järkeviltä klubikävijöiltä tänäpäivänä. Viimekädessä musiikki, kiinnostava ja joskus haastavakin ohjelma, sijainti ja lippu ovella pitävät huolen tunnelmasta ja sisällä olevasta jengistä, Lauri jatkaa.

- Parhaalla tanssilattialla on kaikenlaista jengiä oikealla fiiliksellä. Ystävät, musiikki ja skumppa riittää. Ja pitkät aukioloajat. Anne holmlund ja päivi räsänen voi haistaa v*tun, tiivistää Lauri lopuksi. (Kuvituskuva)

Lue myös: Juttusarjan ensimmäinen osa

Kolmas osa viikon kuluttua.

Tags: viihde haastattelut

Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Nyt: Kuuluuko Suomi länteen vai Venäjään

QX-Suomi  (updated by QX-Sami)

 

 

"Avioliittolaki on lopulta aika yksinkertainen asia: siinä päätetään  jälleen kerran siitä, kuuluuko Suomi itään vai länteen.

Pelkästään karttaa katsomalla näet selviää, että Suomesta länteen suurin piirtein Kaliforniaan saakka homot voivat jo mennä naimisiin. 
Suomesta itään tai Afrikkaan päin mennessä näin ei ole.

Kun kansanedustajat ensi perjantaina painavat nappia avioliittolaista päättäessään, he päättävät samalla tavallaan taas kerran, kuuluuko Suomi samaan kerhoon kuin vähemmistörakkaudestaan tunnettu Vladimir Putin – vai sittenkin siihen toiseen leiriin."

Lue ja katsele nyt.fi:n uutisraportti täällä.

 

 

 

Tags: politiikka yhteiskunta Venäjä Tahdon2013


Kokoomuskin avioliittolakia vastaan

QX-Sami  (updated by QX-Sami)

Eduskunnan lakivaliokunta päätti tänään esittää eduskunnan täysistunnolle tasa-arvoisen avioliittolain hylkäämistä. Aloitteen hylkäämistä ehdottava kanta voitti valiokunnan äänestyksessä täpärästi 9-8.

Lakivaliokuntaan kuuluu neljä kokoomuksen kansanedustajaa. Vain Jaana Pelkonen kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia. Markku Mäntymaata sijaistanut Kalle Jokinen, Kari Tolvanen ja Anne Holmlund ovat lakia vastaan.

Kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb on useasti puhunut tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Kokoomuksessa kansanedustajat saavat äänestää omantuntonsa mukaan, toisin kuin perussuomalaiset. Mutta onko tässä silti jälleen kyse mielikuvapolitiikasta? Sateenkaarta taivaalle maalailemalla saadaan homojen ääniä, mutta kun on tekojen aika toimitaan patavanhoillisesti.

Lakivaliokunnan jäsen Arja Juvonen imoitti keskiviikkona blogissaan, että hän ei ole paikalla tämänpäiväisessä kokousessa. Juvonen kannatti aikaisemmin vaalikonevastauksissaan tasa-arvoista avioliittolakia. Juvonen kuuluu perussuomalaisiin ja perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on selkeästi ilmaissut, että lakia ei tule hyväksyä.

Lakivaliokunnassa olevat keskustapuolueen kansanedustajat olivat hekin avioliittolain muuttamista vastaan.

Eduskunnan täysistunto äänestänee avioliittolaista ensi viikon perjantaina.

Nyt lakivaliokunnassa vähemmistöön jääneet kansanedustajat jättivät mietintöön vastalauseen. Äänestyksessä eduskunnassa ovat vastakkain valiokunnan mietintö ja vastalause.

- Kansanedustajien vastalause on aloitteen uusi mahdollisuus. Toivoa ei ole vielä menetetty, Tahdon2013-kampanjan poliittisen vaikuttamisen koordinaattori Milla Halme toteaa.

Tasa-arvoinen avioliittolaki olisi hyväksytyksi tullessaan Suomen ensimmäinen kansalaisaloitteesta alkunsa saanut laki.

Tahdon2013-kampanja alkoi 19.3.2013. Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliittolaista keräsi 166 851 kannatusilmoitusta ja se luovutettiin eduskunnan puhemies Eero Heinäluomalle 13. joulukuuta 2013.

Enemmistö suomalaisista (65 %) kannattaa tasa-arvoista avioliittolakia.

Toteutuessaan lakimuutos mahdollistaisi samaa sukupuolta olevien parien avioliiton sekä antaisi mahdollisuuden hakea adoptiota pariskuntana.

Lähteet: Tahdon2013HS.fi

Tuore Me tahdomme -kampanja on vajaan viikon aikana saanut useita suuryrityksiäkin ilmaisemaan tukensa tasa-arvoiselle avioliittolaille.

Tags: yhteiskunta Tahdon2013


Finlaysonilta ToF-tekstiilit

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Finlayson lanseeraasi tänään yhteistyössä Tom of Finland -säätiön kanssa taiteilija Touko Laaksosen teoksiin pohjautuvan uuden tekstiilimalliston. Mallisto lanseerataan samanaikaisesti kansainvälisesti 18 maassa Euroopassa, USA:ssa ja Australiassa.


Ensimmäiset Tom of Finland by Finlayson -malliston tekstiilit tulevat myyntiin tänään 20. marraskuuta mallistolle avattuun omaan verkkokauppaan byfinlayson.com sekä Finlaysonin suomen- ja englanninkieliseen verkkokauppaan. Huomisesta alkaen tuotteita myydään lisäksi Finlaysonin Esplanadin myymälässä Helsingissä, joka somistetaan Tom of Finland -tekstiileillä.
Nyt ensimmäiseksi lanseerataan satiinipussilakanat ja -froteepyyhkeet Fellows ja Face to Face -kuosein. Alkuvuodesta 2015 mallisto täydentyy esimerkiksi keittiötekstiileillä. Myös laukkuja ja t-paitoja sekä muita oheistuotteita on suunnitteilla vuoden 2015 aikana.
Tom of Finland by Finlayson -mallisto on Finlaysonin kunnianosoitus Touko Laaksosen taiteelle ja vahva viesti suvaitsevuuden puolesta. Se on myös ensimmäinen askel Finlaysonin kesällä vaihtuneen johdon uuden strategian viitoittamalla tiellä. Malliston myötä Finlayson tähtää kasvuun kansainvälisillä markkinoilla.
 Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila (kuvassa vasemmalla) avasi mediatilaisuuden Vanhalla.
Puheessaan Kurttila kertoi aloitteen tekstiilimallistoon tulleen Tom of Finland -säätiöltä kahdeksan kuukautta sitten. Finlaysonin tuore johto innostui ideasta välittömästi ja sen jälkeen asiat etenivät nopeaan tahtiin.
Kurttila kertoo, että Finlaysonilla pohdittiin voiko malliston perustaa Tom of Finlandin kuville, pohdittiin suvaitsevaisuuden tasoa - sekä yrityksessä että Suomalaisessa yhteiskunnassa. Mietittiin mahdollista leimautumista. Samalla Finlaysonin tiimi koki vihansekaisia tunteita, lahjakkaan taiteilijan Touko Laaksosen tuotanto oli suomalaisessa teollisuudessa täysin ohitettu.
- Tom of Sweden olisi hyödynnetty jo aikaisemmin, totesi Kurttila.
 Mediatilaisuudessa puhui myös Berndt Arell entinen Kiasman johtaja ja nykyään Ruotsin kansallismuseon ylijohtaja ja Tom of Finland - Ennennäkemätöntä teoksen toinen kirjoittaja (kuvassa oikealla).
Arell totesi Finlaysonin Tom of Finland lakanoiden olevan erittäin toimivat, hän päässyt testaamaan niitä jo viime yönä miehensä kanssa.
Arell esitteli puheenvuorossaan Touko Laaksosen taidetta. Esitystä värittivät kuvat Toukon häpeilemättömistä runsaista miesfiguureista joita rakastamme.
Arell totesikin Tom of Finland -hahmojen olevan samaa jatkumoa taidehistoriasta tutumpien runsaiden naisfiguurien kanssa.
"Mallisto toimii suomalaisten suvaitsevaisuuden mittarina"

Toimitusjohtaja Jukka Kurttila totesi, että Tom of Finland -mallisto toimii suomalaisten suvaitsevaisuuden mittarina. Samaan aikaan Eduskuntatalolla lakivaliokunta torjui jälleen tasa-arvoisen avioliittolain. Suomi kaipaa lisää Finlaysonin kaltaisia yrityksiä.
Mallisto julkistettiin tänään, mutta kuhina alkoi jo maanantaina medialle lähetetystä kutsusta. Amerikkailainen julkaisu myös vuosi malliston julkisuuteen sovittua aikaisemmin eilen illalla. Sosiaalisessa mediassa mallistosta puhuttiin siis jo ennen julkistusta paljon.
- Yhteydenotoista yhdeksän kymmenestä on ollut peukuttavaa, totesi Kurttila.
Kohderyhmänä on globaali homoyhteisö

 Tom of Finland -malliston suurimpana kohderyhmänä on koko globaali homoyhteisö, Kurttila sanoi ja totesti markkinoiden olevan suuret ja täynnä mahdollisuuksia.
Finlaysonin ulkomaan liiketoimintojen operatiivisen johtajan Risto Voutilaisen (kuvassa vasemmalla) mukaan tavoitteena on kasvattaa ulkomaan toimintoja vaiheittain seuraavien vuosien aikana. Tänään tuotteet lanseeraattiin 18 maassa ja verkkokaupat toimittavat tuotteita 31 maahan. Seuraavassa vaiheessa myynti laajenee länsimaista Aasiaan Japaniin ja Etelä-Koreaan.
"Ei ollut helppoa löytää mieshahmoja, joilla on housut jalassa"

Finlaysonin suunnittelija Sami Vulli (kuvassa) vastasi malliston suunnittelusta.
- Mallistoon oli vaikea löytää Touko Laaksosen tuotannosta mieshahmoja, joilla on housut jalassa, totesi Vulli.
Finlayson kohtasi myös ongelmia malliston valmistuksen kanssa. Kaikki tehtaat eivät suinkaan suostuneet tekemään liinavaatteita Touko Laaksosen rehevistä mieshahmoista, kertoi Voutilainen QX:lle.
Finlaysonin uusi johto Petri Pesonen, Jukka Kurttila ja Risto Voutilainen ja suunnittelija Sami Vulli ryhmäkuvassa.
Finlaysonin Tom of Finland -tekstiilimallistoon kuuluvat Fellows ja Face to Face -kuosit. Saatavilla on pussilakanoita, tyynyliinoja, kylpy- ja käsipyyhkeitä ja kauppakassi. (Kuva Finlayson, kaikki muut kuvat QX / Sami Montell.)

Tags: sisustus & design


Haapkylä avoimena erotiikasta Gloriassa

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Pitkän avioliiton jälkeen näyttelijä Minna Haapkylä rakastui ystäväänsä näyttelijä Joanna Haarttiin.
Tuoreessa Glorian haastattelussa Haapkylä sanoo nyt nelikymppisenä elävänsä elämänsä parasta aikaa. Hän uskoo, että rakkaus ja erotiikka paranevat iän karttuessa.
Minna Haapkylä kertoi uudesta rakkaastaan Me Naisille heinäkuussa.
Glorian haastattelussa Haapkylä puhuu elämästä ja erotiikasta yhdessä Jörn Donnerin kanssa. "Jos kehitys on tälläistä, mihin olenkaan menossa", Haapkylä sanoo haastattelussa luottavaisesti.

Tags: viihde


Yle: Kuronen sai unelmashown

QX-Sami  (updated by QX-Sami)
Drag-ammattilainen Jukka Kurosen riski kannatti. Pian 15 vuoden drag uran tehnyt Kuronen halusi tehdä uransa komeimman shown, sitä varten hän otti huomattavan taloudellisen riskin.

 Tällä viikolla Kurosen kotikaupungin Riihimäen teatterissa sai ensi-iltansa Queen of Riihimäki -esitys, jota varten vuokrattiin kymmenien tuhansien eurojen edestä modernia showtekniikkaa.
– Tässä esityksessä on parasta mihin tällä hetkellä pystyn. Kaikki on pelissä, sanoo itse shown tuottajanakin toimiva Jukka Kuronen Ylen haastattelussa.
– Olen rakentanut sellaisen tekniikan, jotta show näyttää just siltä kuin haluan ja yleisö viihtyy. Kaikki rahat mitä liikeni, on tähän laitettu.
 – Pääsen ensimmäistä kertaa tekemään Madonnan Voguen juuri niin kuin olen aina halunnut.
Shown aikana nähdään kansainväliset tähdet Tinasta Gagaan, kotimaiset Paulasta Kissiin ja esittääpä Kuronen myös mieshahmojakin.
Jukka Kurosen dragesitykset perustuvat nopeaan tempoon. "Olen ripeän tempon ystävä. Tylsää ei saa olla", kertoo Kuronen Ylelle.
Riski kannatti. Queen of Riihimäen tusina esitystä myytiin loppuun hetkessä.
Kuvat: Riihimäen teatteri
Lähde: Yle.fi

Tags: viihde drag