99.077 members 3.372 online
Log in Become a member
Qruiser
Sexyrian
Seychelles Allow…
Blogg
Sexyrian
Which LeSpecs…
Blogg
Manchester 5/26
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
London 5/26
Eagle London
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Guy, 22, Lund
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistics
Blog id: 3627

Ny bloggdesign

Fingel
Tja tja! :)
Som ni säkert har märkt vid detta laget har jag äntligen fixat till designen och headern på mig blogg. Min kompis Isabelle hade lovat att hjälpa mig med att fixa en header (då jag är sämst på photoshop) så idag fick vi äntligen tid att fixa det! :) Lyckades även få in en Europakarta i bakgrunden med tanke på att den visar Sverige som är landet jag är Mr Gay i och sen så är jag också väääääldigt geografiintresserad! Jag kan fascineras av och kolla på kartor i flera timmar om jag har tiden! Tilläggas kan ju göras att jag kan peka ut nästintill alla länder i världen och kan nästan alla länders huvudstäder. Aja det var lite off topic men jag gillar iaf att lära mig massa "onödig" fakta. ;)
Och tack förresten för den bra responsen på mitt förra blogginlägg om "min utkomsts progression". Det är alltid kul att få höra att det man skriver och delar med sig av uppskattas och att folk kan relatera till det. Jag ska försöka skriva mer såna inlägg, fast behöver bara komma på bra ämnen att skriva om eller frågor att svara på. Ni får gärna ställa frågor och/eller önska vad jag ska skriva om, så ska jag göra mitt bästa för att svara finurliugt på dem. :)
Igår var jag och Adrian tillsammans med bådas kompisar på Queer (som vanligt sista fredagen i månaden! haha) Och det var riktigt trevligt! Dock kanske jag fick i mig aningen för mycket alkohol med tanke på hur bakis jag var imorse.... Men men nu mår jag iaf fint igen, fast det blir en lugn kväll idag. Ska med pappa och Alma till några familjekompisar på middag och sen vara fylletaxi åt mamma. :)
Bara för att jag tar så fruktansvärt skarpa bilder med min mobilkamera och att min pojkvän är så glad i att vara med på bilder... Not! haha!

Tags: nöje Fest Mr Gay funderingar homosexualitet Kompisar

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report