94.910 members 2.162 online
Log in Become a member
Qruiser
London 10/27
Eagle London
Gaymap
Edinburgh 10/27
G H Q
Gaymap
Manchester 10/27
Cruz 101
Gaymap
Manchester 10/27
Coyotes Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
MrGay2012
Tja, Fritiof var namnet och läkarstudent var sysselsättningen. Vinnare av Mr Gay Sweden 2012 och trea i Mr Gay Europe 2013.
Guy, 23, Lund
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Widgets
Statistics
Blog id: 3627

Key Lime Pie

Fingel  (updated by Fingel)
Hej hopp!
Min dag idag hade jag planerat att hinna med tre saker; baka key lime pie, handla presenter till mina värdföräldrar i USA och gymma. Jag hann med 2/3. Jag åkte först till Frölunda torg för att köpa presenter, dels till Steve min värdpappa som nyligen fyllt 60 och det ska firas! Sen inhandlade jag även en present till både Debbie (värdmamman) och Steve eftersom de har 10-årig bröllopsdag nu den 14 september. Jag känner lite skuldkänslor då jag är sent ute med Steves present då han fyllde år för 2-3 veckor sen och jag har dragit ut på att köpa detta men förhoppningsvis kommer väl iaf paketet fram till USA innan den 14:e! :) Jag har som ni kanske förstår fortfarande väldigt bra kontakt med mina värdföräldrar i USA för de var perfekta och vi passade så bra ihop! :) De ska btw komma till Sverige och hälsa på nästa sommar! :D Jag är enormt taggad på att få visa de mitt hemland och så klart att få träffa de igen bortom skyperutan!
Den andra tredjedelen som jag hann med var att baka key lime pie vilket tog ett par timmar... Sen skulle vi ha middag här med min familj plus bonusfamilj så jag hann aldrig med gymmet. Men jag får gymma imorn istället. :) Pajen blev förövrigt bra, men väldigt söt och kanske inte mitt bästa bakverk, men helt klart kul att testa på!
Så här ska en key lime pie se ut:
Och så här såg min ut:
Haha jag kommer alltid på efter jag skurit upp och ätit upp att jag borde tagit en vacker bild på det jag skapat... Så det fick bli så här! Haha! Jag brukar lägga ner mer omsorg på dekorationen och upplägget men orkade inte idag... Men nu har ni iaf fått ta del av mitt bakintresse! :)
Annars så har jag också passat på att inhandla Jonas Gardells nya bok "Torka aldrig tårar utan handskar" som jag hade tänkt börja läsa ikväll. Jag är verkligen ingen person som läser böcker men denna bok har jag hört så fruktansvärt mycket bra om och jag känner att jag inte kan missa att läsa denna. Så det är bara att sätta igång. Jag måste ändå hålla mig uppe till kl 03 inatt då jag ska hämta min kompis Amanda och hennes kille på flygplatsen. Man får ju ställa upp för sina vänner :) Men jag tvingade henne att köpa med nåt fint eller gott från Kreta för att jag hämtar dem. Sen ska vi passa på att hälsa på Adrian som jobbar natt på hotellet vid Landvetter flygplats och snylta lite på frukosten där! ;)
Det va min dag! Ha det gött! :)

Tags: Vardag Familj Matlagning & bakning Jag tipsar

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report