95.029 members 2.796 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 10/21
Axm bar
Gaymap
Manchester 10/21
Cruz 101
Gaymap
Edinburgh 10/21
G H Q
Gaymap
London 10/21
Eagle London
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Maria Hansson Nielsen
Transaktivist
Föreläsare
Bloggare
Debattör
Woman, 63, Söderhamn
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Other sites
Widgets
Statistics
Blog id: 2106

Och vilken lycka....

Maria Hansson Nielsen  (updated by Maria Hansson Nielsen)

 Tänk att livet kan vara alldeles underbart ibland. Efter min könsreglerande operation har jag längtat efter en man vid min sida i livet. Tyvärr visade det sig svårt att hitta någon som ville ha en gammal transkvinna. Medan mina vänner fick någon att älska, stod jag där utan.

Men till slut hände det. En alldeles underbar man, en svensk som bor i Norge kontaktade mig via Facebook, när han nyligen var på ett Sverigebesök. Vi möttes på Jula Hotell i Skara, där han inte enbart gav mig en ask choklad, utan även bjöd på både mat och bubbel. Vi pratade fram och tillbaka om olika saker. När han sedan skulle gå och beställa mat, tänkte jag för mig själv: ”Vilken underbar söt man. Han vill jag ha”.

Efter måltiden, promenerade vi runt i Skara, innan han var tvungen att lämna mig. Jag hade väldigt svårt att slippa honom, och vi både kramades och pussade varandra. Senare skrev han till mig att det hade sagt ”klick” under tiden på Jula Hotell. Gissa om jag blev glad och lycklig. Sedan dess har vi dagligen kontakt via SMS och telefonsamtal. Om några veckor kommer han tillbaka. Vi har hyrt en stuga, strax utanför Skara, och skall tillbringa fem dagar tillsammans. Oj vad jag längtar.

Tänk att det finns en man, som älskar mig för den jag är. Och vilken lycka det är att han har samma djupa känslor för mig som jag har för honom. Äntligen har det hänt. Äntligen har jag hittat den underbara kärleken.

Att jag delar med mig av min lycka i min blogg, beror dels på att jag vill alla skall veta om min lycka, och dels på att jag vill uppmuntra andra, som så längtar efter kärlek i livet. Det finns någon för oss alla. Även om det är svårt att begripa denne sanning, när man lever som ofrivillig singel, kan jag nu av min egen erfarenhet berätta för er alla, att så är det.

Tags: personligt

Comments (4)  
 Report