95.098 members 4.103 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 10/20
Cruz 101
Gaymap
Manchester 10/20
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
Edinburgh 10/20
G H Q
Gaymap
Manchester 10/20
Axm bar
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from 3 October


The Closet 26/10

Majs
Karlshamns hetaste nattklubb Sliver är tillbaks med konceptet The Closet och där människor möter människor!

The Closet har varit framgångsrikt, omtalat och väldigt uppskattat från Blekinge och omkringliggande landskap.

Nattklubben Sliver har alltid som mål att bjuda på förstklassig musik, högstandard och serviceinriktad personal.

Nattklubben Sliver är i särklass mittpunkten i Karlshamn som har öppet varje dag med lunch, after work, middag och MusikQuiz.

Från 19.00 kommer det att finnas en generös 3-rättersmeny och vi kommer att lotta ut 3 olika presentkort i värde (500, 300, 100:-) som går att använda till mat och dryck när man önskar.
Natttklubben Sliver & The Closet har den stora äran att få presentera ingen mindre än dragshowstjärnan Gretchen från Göteborg nu när vi kör vår 3:e fest. Med sina rötter i showbiz är Gretchen en dansant sångfågel av rang som på ett träffsäkert sätt levererar egenskrivna texter till toner som alla känner igen. Ha har spelat på Sveriges största event, mingel och fester och nu kommer stjärnan till Karlshamn. Gretchen är en förebild, en vass dragshowstjärna på sveriges finaste sajt, finest.se. 

Direkt från Stockholm, Club X, Club Eve och Torget kommer ingen mindre än vår folkkära Mathias Holmgen tillbaks och spelar schlager, hits, sjunger och helt enkelt gör det han är bäst på. Mathias behöver ingen längre presentation eftersom vi redan vet vad han går för då han för 3:e gången kommer tillbaks till Karlshamn och The Closet. Grymt!

DJ Layzee från som har spelat på det största klubbarna runt om i Grekland kommer återigen till nattklubben Sliver för att göra din kväll fulländad med house, RnB, Disco och kommersiellt. 

Ålder: 18
Entré: 100:-
Tid: 22.00-02.00

För mera info håll dig uppdaterad: Här
Comments (0)  
 Report  

Hjärtebarnfondens egna insamling

Majs

Häromdagen skrev jag ett litet brev till finaste Markus Gisslén som sköter delar av driften på Bee i Göteborg och som gästspelar runt om i landet när tid finnes. Jag skrev ett rätt omtänksamt mail men inget märkvärdigt. När jag senare läser vidare på Markus Gisslén facebook-sida så var det något ännu värre än vad jag skrev om. Om jag nu måste jämföra smärta med djur och människor. Livet är så skört och det är inte förutsägbart. Jag fortsätter att läsa:

Den 1 Januari 2012 föddes vår fina Alex. Vi fick veta om hans existens i början av april i år, vi fick frågan att adoptera detta underbara gossebarn. Vi fick veta att han var född med ett väldigt komplicerat hjärtfel och dessutom med sitt hjärta på höger kroppshalva. Vi tvekade inte en sekund och fredagen den 13 april 2012 fick vi träffa detta underverk för första gången och det var KÄRLEK direkt! Alex lever med två pappor idag och han har idag (1/10 2012) genomgått sin andra hjärtoperation. Den första gjordes i Lund 29/2.

Lilla Alex har opererats men något var som det inte skulle så det blir operation igen. Det gör så ont i mig men samtidigt är det så fint att Markus och Fredrik har fått adopterat ett kärleksbarn och förmodligen är det här det värsta som kan hända en förälder, att inte få veta och hela tiden leva på en skör tråd. Jag hoppas vid min gud att det går bra för Alex och jag hoppas vid gud att flera sprider denna länk och även om man inte kan vara med och stötta av flera olika skäl. Sprid länken, dela och prata om det för även det är ett stöd i sig!

>> SMS:a HJÄRTSLAG 72 980

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report