94.926 members 3.680 online
Log in Become a member
Qruiser
London 10/26
Eagle London
Gaymap
Manchester 10/26
Axm bar
Gaymap
Manchester 10/26
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
Edinburgh 10/26
G H Q
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from October


Lesbian Heaven 1 år

Majs
Emma Gayga i Malmö firar 1 år med Lesbian Heaven nu på fredag.
Ingen mindre än DeeJay Hindocha spelar på stora dansgolvet med house, RnB och blandat med hits. 

Entré: 50 innan midnatt/100 efter
Öppet: 23.30-04.00
Vi ses där
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Det var en fantastisk helg

Majs
Det gick jättebra i helgen och på The Closet. Vimmel finns på Qx.se. Det är helt sant. Det är så fruktansvärt kul och roligt med festerna i Karlshamn. Det är så oerhört uppskattat. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Det är så sjukt att folk åker flera mil för att gå på fest. Lite som när jag var i USA. Då kunde man åka till en klubb som tog två timmar. Här är det typ samma sak. Jag tycker det är mäktigt!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

IKVÄLL & IMORGON

Majs
Ikväll syns vi på The Closet, Harrys och Sliver i Karlshamn!
I morgon kommer Roy Fares. Ett unikt tillfälle bara för Växjöborna på Växjö Elektriska!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

I morgon!!

Majs
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Jag vill även påminna er om 27 oktober

Majs  (updated by Majs)
På fredag kommer nattklubben Sliver och The Closet ut för 3:e gången gillt. Gretchen och Mathias Holmgren gästar. Alla RFSL-medlemmar betalar 80 kronor. Det är det minsta jag kan göra för att skapa utveckling och att RFSL eventuellt kan få flera medlemmar. Jag vill också påminner er om det viktiga datumet 27 oktober oavsett sexuell läggning, kön, ålder att bära nåt LILA. Det är till alla HBTQ-ungdomar och vuxna som ännu inte har mod att vara öppna. Jag brukar inte hålla på med färger, gå med i grupper om jag stödjer ditt och datt men det här kan jag faktiskt göra. Ta på mig något lila även om varje dag är en kamp. Det finns hopp och det går men för många kanske det tar lite längre tid. The Closet är ett bra sätt att börja på och att mandessutom kan bli medlem i RFSL och få en liten bonus på köpet. Rabatterade priser och träffa likasinnande eller bara gå ut och ha kul tillsammans med vänner och skapa nya bekanta!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Moxys auktion mot bröstcancer

Majs
I lördags var jag och tog en massa kort på damlandslaget i fotboll. Det blev dock ingen bild på Pia Sundhage. Däremot kommer Moxy att auktionera ut ett
specialtryck ritat och skänkt av Helén Rasmusen även kallad La Raz (Expressens egen chefsillustratör)
föreställandes Pia Sundhage. Inramad och klar. Klicka in på MOXY!
Resten av mina bilder från damlandslaget går att se på en helt annan plattform!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Per-Robin 8/11

Majs

Jag suger inte k.k för pengarna utan jag gör det för att det är gott

Ingen mindre än finaste stand up-komiken Per-Robin Gustafsson är årets konferencier på Norra Europas största HBTQa b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z å ä ö...kryssning på Tallink/Silja.

Comments (0)  
 Report  

Glorious Inc 8/11

Majs  (updated by Majs)
Igår kväll blev det helt klart att popduon Glorious Inc kommer att uppträda på Gaynight On Galaxy tillsammans med Ivi Adamou, Domenicer, rugbyspelaren Gareth Thomas, Diamond Dogs, Pernilla Wahlgren och Andreas Lundstedt  gästar oss på väge hem. Vilka är Glorious Inc? Det är en popduo som ni kunde se under årets Stockholm Pride. Glorious Incs officiella musikvideo l wanna dance har redan setts av snart 50 000 personer. Jag läste på Scandipop.co.uk att duon har hämtat sin inspiration från den koreanska popscenen. Redan där är dom hemma hos mig trots att jag inte har lyssnat ihjäl mig!

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

The Closet 26/10

Majs
Fredag den 26/10 kommer The Closet tillbaks till nattklubben Sliver i Karlshamn. Sliver är i särklas den hetaste nattklubben i stan där människor möter människor!
_____

The Closet, Sliver och Harrys presenterar Arouz i. Arouz kommer tillsammans med alla Karlshamnsbor och kringliggande gäster se till att kvällen blir oförglömlig.

* Arouz 13
* Arouzerita 
* Arouz Sunset
* Arouz Licorice
* Arouz Passion Shot

Arouz höjer tempot i en sann Arouzanda med lakrits och passion i sitt hjärta. Killarna kommer att se till att ni får lite extra och lite mera än det vanliga på Harrys & Sliver i Karlshamn!

Från 19.00 kommer det att finnas en generös 3-rättersmeny och vi kommer att lotta ut 3 olika presentkort i värde (500, 300, 100:-) som går att använda till mat och dryck när man önskar.

Natttklubben Sliver & The Closet har den stora äran att få presentera ingen mindre än dragshowstjärnan Gretchen från Göteborg nu när vi kör vår 3:e fest. 

Direkt från Stockholm kommer ingen mindre än vår folkkära artist Mathias Holmgen tillbaks och spelar schlager, hits, sjunger och helt enkelt gör det han är bäst på. 

DJ Lay-Zee från som har spelat på det största klubbarna runt om i Grekland kommer återigen till nattklubben Sliver för att göra din kväll fulländad med house, RnB, Disco och kommersiellt. 

The Closet samarbetar med Port Hotel i Karlshamn. Uppge: The Closet så bokar du ett rum från 599:- (Inklusive frukost)

___

Ålder: 18
Entré: 100:-
Tid: 22.00-02.00

Alla som är och blir medlem i RFSL betalar endast 80:- på alla The Closet fester!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

GAYNIGHT ON GALAXY 8/11

Majs
Snart drar vi ut på norra Europas största kryssning för HBTQ-personer och deras vänner. På scen kommer ni att få se Pernilla WahlgrenAndreas Lundstedt (hemresan, bokevent m,m) Ivi Adamou, gruppen DomenicerDiamond Dogs, rugbyspelaren Gareth Thomas, Dj Markus Gisslén, Dj Mathias Holmgren, Dj Micke HI och Dj Swedish Dyke Vibes som spelar på hemresan. Konferencier för hela galan är Per-Robin!

Boka här
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report