94.971 members 2.150 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 10/26
Axm bar
Gaymap
Manchester 10/26
Cruz 101
Gaymap
Manchester 10/26
Coyotes Bar
Gaymap
Manchester 10/26
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
« »
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from 25 September


The Closet 26/10

Majs  (updated by Majs)
Nu är det dags för The Closet på nattklubben Sliver i Karlshamn. Som vanligt finns det ett event på facebook som man gärna får dela och gå med i för att få snabbast uppdatering.
Konceptet har visat sig vara behövligt och uppskattat från Blekinge och omkringliggande landskap. Jag personligen har aldrig känt sån lycka över att få jobba med denna fest just i Karlshamn. Festen har blivit mottagen på ett helt annat sätt än i huvudstan.
Här är vi bortskämda. Här kan vi gå ut varje dag, varje vecka och möta likasinnade på ett helt annat sätt än vad man gör i mindre orter. Nu tycker jag att Karlshamn verkligen har tagit emot konceptet med öppna armar från flera olika håll. Jag har fått en del förfrågningar varför vi inte kör oftare. Självfallet vill man köra hela tiden och varje vecka men det funkar nog inte men givetvis är nattklubben Sliver i Karlshamn öppet för alla oavsett koncept och dag.
Det är väl lite därför ägaren Stefan Olsson på krogen är en utav de få som verkligen vill pusha för alls lika rätt att ha kul och där människor möter människor. Jag brukar försöka hålla kontakt med många som möjligt som jag själv skapar kommunikation med på festerna så jag snabbt kan meddela att nu är det fest. Nu kan du komma ut från ditt lilla bo. Jag har också tidigare sagt att jag aldrig har fått så mycket lovord och klapp på axeln efter festerna i Blekinge. Det är uppskattat och folk åker verkligen från hela länet.
På premiärdagen så kom det människor som aldrig trodde att det här skulle funka i lilla Karlshamn. Det kom människor som trodde dom var helt ensamma med sina tankar och det skapades glädje. Folk fick verkligen se att dom inte var ensamma. Det är väl lite utav det som sporrar mig fortfarande till att just göra dessa stora fester men i lilla Karlshamn, för att det är uppskattat, för att folk vågar, för att jag finns där om man nu skulle känna sig ensam. Det går, vi kan och vi gör det. Nu kör vi. Tagga in för 26/10 på nattklubben Sliver i Karlshamn!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report