94.957 members 3.088 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 10/24
Axm bar
Gaymap
Manchester 10/24
Cruz 101
Gaymap
Manchester 10/24
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
« »
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from 12 September


SwedishDads

Majs
Jag fick ett litet pling från en utav mina vänner som ville uppmärksamma pappaledigt. Alltså att Pappaledigheten förtjänar lite mer uppmärksamhet. Det kan jag väl hålla med om. Varför borde man inte uppmärksamma det lika mycket som mammor? Kolla in gruppen så får ni mera information!
- Dokumentärfilmen " Svenska pappor " är tänkt att utreda hur jämnt fördelad föräldraledighet påverkar familjer, samhället och relationer i Sverige. Vad händer när svenska och skandinaviska män kan ta 6 månader från jobbet, precis som deras partners, och tillbringa tiden med barnet under en tid som bara händer en gång i livet?


Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

GAYNIGHT ON GALAXY 8/11

Majs  (updated by Majs)
Det kommer att bli en hel del information gällande norra Europas största gaykryssning. Som det ser ut just nu så kommer ingen mindre än DomenicerDiamond DogsGareth Thomas, Love GenerationDJ Swedish Dyke Vibes, DJ Markus Gisslén, DJ Mathias Holmgren och DJ Micke HI med på färden. Det är nog inte slut än? Känner jag Daniel och Johan så tror jag att det finns ett litet äss men jag tycker ändå att det känns bra som det är. Behövs det verkligen mera. Nåja. Jag har i alla fall åkt oavsett vem som står på scen!

Boka här: Tallink/Silja
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

TÄVLING - GAYNIGHT ON GALAXY 8/11

Majs  (updated by Majs)
Nu är det dags för en liten tävling. Det är nämligen så att duktiga Daniel Larsson, entreprenören bakom Club KAK och Johan Bergqvist upplaga av norra Europas största gaykryssning är tillbaks. Jag ska själv åka med och instagrama. Jag är helt lost på instagram så jag har flyttat dit.
Eftersom jag tycker det här är en sån bra grej så har jag skapat en liten inofficiellgrupp på facebook: GAYNIGHT ON GALAXY 8/11 som jag tycker ni kan gå med i.
TÄVLING:
Gå med i gruppen och bjud in dina vänner och bekanta.
Varför: För att det är så sjukt bra att Daniel Larsson för 7:e året i rad ankrar loss och ser till att ett par tusen människor får festa och ha skoj tillsammans med nya och gamla bekanta.
Vinst:
En stor ekologisk och glutenfri lakritsask från Ramlösa. 16 askar (värde 25:-) i en kartong. Alla 16 askar blir din om du är med och tävlar.
Hur gör du: Bjuder in folk och skriver i kommentarsfältet hur många du har bjudit. Flest vinner.
Vinsten: Hämats ut vid incheckningen. Så du kan bara vinna om du själv åker med!
Lycka till!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Typiskt

Majs  (updated by Majs)
Jag läser på Navidsblogg att han ska lägga ner STAR. Det är ju mindre bra och jag gillar inte avslutet. Jag tycker dom borde haft en avslutsningsfest men samtidigt har det ju inte tagit slut, det blir bara störra fester men färre tillfällen i alla fall om du vill gå på nattklubb. Fast det är ju inte Navids fel att det inte kunde avslutas på ett annat sätt men det antar jag att dom flesta människorna kan se. En människa som har koll på gayvärlden och tycker det är viktigt att värna om hur det går till beter sig i första hand helker inte som det var från alllra första början. Så oavsett hur en del blir behandlad så är det bäst att man försöker gå sin egen väg då trampar du ingen på tårna eller gör någon besviken. För visst har vi alla blivit besviken och inte bara 1 gång utan flera.
Vilken tur att Stockholmsnattliv inte tar slut här och nu. Det finns ju flera alternativ och jag har alltid sagt att vi behöver valmöjligheter. Snart kommer det att komma något nytt så sitt inte och se på när andra gör. Gör det bättre själv!
Comments (0)  
 Report