95.026 members 2.190 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 10/23
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
Manchester 10/23
Coyotes Bar
Gaymap
London 10/23
Eagle London
Gaymap
Edinburgh 10/23
G H Q
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
« »
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from 4 September


STAR GayDisco "YOU R A DIVA"

Majs
Förra helgen var det inte hysteriskt men galet på STAR. Jag var själv inte på plats men det var ju GAGA tema i hela stan. Jag spyr. Men nu är det över och STAR bjuder till med fest som tusan. Jag tycker personligen att Clean-konceptet har försvunnit. Vart är alla sexiga hunks och housen som pumpas ut. Nu på lördag blir det show då ingen mindre än min favorit Dj Mathias Lundström finns med från början. När Mathias spelade på Hamburger Börs så blev han min favorit. Läs mera här .
Dessutom kommer Yakira från Caliente girls att gästspela denna helg. Fantastiskt och ännu mera fantastiskt blir det då hela gänget från Björk Bar & Grill dyker upp efter deras Rassel och kaos party! Festa som om det vore det sista du gjorde!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Rassel & Trassels B-Day Kaos 8/9

Majs  (updated by Majs)
Det är helt sjukt vad tiden tickar på. Tiden klickar snabbare än SJ rullar. Nu slår Josefin Holmqvist som vann folkets Qx.se röster i Miss Gay Sweden 2012 ihop sin påse med Dj Inca och firar kalas. Förfesten sker på Björk Bar & Grill. Alla som kommer och hakar på bjuds även vidare till STAR. Gratis är gott och fri entré för alla som firar Rassel, trassel och kaos!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Oslo får Europride 2014

Majs
Jag läser att i helgen blev det klart att Oslo får Europride 2014 och Riga året därpå. VAd roligt. Jag har varit i Oslo med en massa personal från f.d Connection som skulle jobba på två klubbar om jag inte minns fel. Emil Hellman spelade på ett golv i samma klubb som Mr Gay Europa huserade. Det var superkul. En mindre rolig grej var Lena som spexade till helgen lite extra men på sitt sätt. Jag ska inte gå in i detalj men det var ungefär lika roligt (idag) som när hon doade med Linda Bengtzing på en MouseClub fest på Kolingsborg.
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Just nu

Majs
Just nu jobbar jag med två stora projekt som verkligen är kul. Ett event och en fest. Det kanske är samma sak? Hur som helst är det roligt men samtidigt jobbigt och lite tufft. Dock så har jag hört att motgångar leder till framgång. Att man bara reser sig upp när något inte går bra? Lättare sagt än gjort men nu kör vi!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report