94.984 members 4.535 online
Log in Become a member
Qruiser
Edinburgh 10/23
G H Q
Gaymap
Manchester 10/23
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
London 10/23
Eagle London
Gaymap
Manchester 10/23
Coyotes Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
« »
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

All entries from September


LEZ! IS MORE & DJ INCA

Majs  (updated by Majs)
Varmt välkomna till huvudstadens hetaste comeback för gays! Nu ökar vi festmöjligheterna och håller hus på OPAL. Vi tar ansvar och levererar varannan fredag de tre vinnande ingredienserna för en lyckad kväll; Stämning, glädje och hög festanda.

Bakom spelarna kommer vi ha den heta DJ:n INCA som kommer att leverera eargasm till max. Kvällen till ära kommer vi att ha Miss Gay deltagaren som vann QX rösterna som värd för kvällen; Josefine Holmkvist!

LEZ! IS MORE är belägen mitt på Medborgartorget vid Medborg
arplatsen dvs, mitt på Södermalm. Konceptet är glasklart, med en uteterass för 180 personer ger vi dig en känsla utav lyx och klass. Där kan du även beställa något att dricka i den nybyggda utebaren fram till 00.00 sedan festas det vidare inne på LEZ! fram till 03.00. 

Ålder: 20,
Entre: 50:- (efter midnatt)
Tid: 22.00-03
Vårdad klädsel
Medborgarplatsen
Varmt välkomna önskar
- Cherin Jumha
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

The Closet 26/10

Majs  (updated by Majs)
Nu är det dags för The Closet på nattklubben Sliver i Karlshamn. Som vanligt finns det ett event på facebook som man gärna får dela och gå med i för att få snabbast uppdatering.
Konceptet har visat sig vara behövligt och uppskattat från Blekinge och omkringliggande landskap. Jag personligen har aldrig känt sån lycka över att få jobba med denna fest just i Karlshamn. Festen har blivit mottagen på ett helt annat sätt än i huvudstan.
Här är vi bortskämda. Här kan vi gå ut varje dag, varje vecka och möta likasinnade på ett helt annat sätt än vad man gör i mindre orter. Nu tycker jag att Karlshamn verkligen har tagit emot konceptet med öppna armar från flera olika håll. Jag har fått en del förfrågningar varför vi inte kör oftare. Självfallet vill man köra hela tiden och varje vecka men det funkar nog inte men givetvis är nattklubben Sliver i Karlshamn öppet för alla oavsett koncept och dag.
Det är väl lite därför ägaren Stefan Olsson på krogen är en utav de få som verkligen vill pusha för alls lika rätt att ha kul och där människor möter människor. Jag brukar försöka hålla kontakt med många som möjligt som jag själv skapar kommunikation med på festerna så jag snabbt kan meddela att nu är det fest. Nu kan du komma ut från ditt lilla bo. Jag har också tidigare sagt att jag aldrig har fått så mycket lovord och klapp på axeln efter festerna i Blekinge. Det är uppskattat och folk åker verkligen från hela länet.
På premiärdagen så kom det människor som aldrig trodde att det här skulle funka i lilla Karlshamn. Det kom människor som trodde dom var helt ensamma med sina tankar och det skapades glädje. Folk fick verkligen se att dom inte var ensamma. Det är väl lite utav det som sporrar mig fortfarande till att just göra dessa stora fester men i lilla Karlshamn, för att det är uppskattat, för att folk vågar, för att jag finns där om man nu skulle känna sig ensam. Det går, vi kan och vi gör det. Nu kör vi. Tagga in för 26/10 på nattklubben Sliver i Karlshamn!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Stoppa utvisningen av Haddile

Majs  (updated by Majs)
Jag är givetvis för regler och jag förstår på något sätt att denna händelse är svår att bedömma. Även om politik har skapat den byråkrati som ligger bakom beslutet att utvisa flickan så måste vi se bortom all olika tillhörighet och bara se humaniteten. För hur det än är så måste vi vara flexibla när det kommer till beslut som påverkar en liten flicka som inte själv kan säga sitt. Det måste gå att kunna göra undantag, annars kan första gången vara nu!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

It's Friday and Paradise @ Kolingsborg!

Majs
Det bästa med Kolingsborg är att vi inte har ett ställe att gå till utan det bästa är att det hela tiden kan förändras, utvecklas och skapa något nytt. Även om Kolinsgborg står fast och alltid har sett ut som den har gjort på utsidan så är ju det inre som räknas? Visst. Ful på utsidan men fin på insidan måste ju vara det bästa? Jag har fått sett bilder på hur det håller på att förändras och det är klart att det ser bättre ut än på väldigt länge. Jag tycker precis som alla andra att utsidan är mindre attraktiv men det är tur att vi inte festar på utsidan.

Nu på fredag är det inte bara premiär för den nya Cocktail Loungen utan det är även premiär på den nya Panorama baren eller den är inte ny utan hela bardisken har slagits sönder och alla skåp är borta och det äckliga på golvet bakom bardisken. Nu har hela rasket rivits och Paradise öppnar upp för nytt!
Jag hoppas jag kan svänga in i veckan även om jag inte kan komma på fredag, om jag nu skulle få en inbjudan vill säga. Jag fick ingen från Zipper så...Man vet aldrig!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

29 skivor ost

Majs
Ha ha men kolla in detta och alla heder till tjejen bakom ostdisken. Tappar aldrig tålamodet!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Paradise Garage Sthlm

Majs
Det händer en massa grejer framöver och den 28/9-29/9 kommer det att bli en storslagen fest på Kolingsborg men fram till dess kan ni besöka Garage som vanligt. Alla är välkommna. Visst, det är rätt mycket killar men alla är välkommen!
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

StockholmSyndromeOfficial 8/11

Majs  (updated by Majs)
Det kommer att bli en hel del information gällande norra Europas största gaykryssning. Som det ser ut just nu så kommer ingen mindre än DomenicerDiamond DogsGareth ThomasStockholmSyndromeOfficialDJ Swedish Dyke VibesDJ Markus GisslénDJ Mathias Holmgren och DJ Micke HI med på färden. Det är nog inte slut än? Känner jag Daniel och Johan så tror jag att det finns ett litet äss men jag tycker ändå att det känns bra som det är. Behövs det verkligen mera. Nåja. Jag har i alla fall åkt oavsett vem som står på scen!

Boka här: Tallink/Silja
Comments (0)  
 Report  

Allt som är gott och lite till

Majs
Fina Navid ska sluta blogga förtillfället. Hoppas verkligen att du återkommer men på ett annat sätt. Det gör du ju alltid i slutändan. Mycket kan man säga om Navid men visst blir det lite tråkigt och trist. Nu blir det återigen gamla fotspår där ingen kommer på något nytt utan tar efter gamla koncept som ingen idag vet vad det är eller känner till? Finns det ingen normal klubb att gå ut på? Där det enbart är fest, dj och musik utan avbrott på uppträdande eller där du känner att du måste klä ut dig? Nåja. Navid gjorde i alla fal en storslagen Make Up tillställning på Tele2 Arenan som min syster blev inbjuden till och det togs så mycket bilder att jag inte orkar lägga upp allt. Här kommer i alla fall några bilder och vi syns på Garage eller Zipper. Det känns nytt och fräscht!
Comments (0)  
 Report  

Malins mamma gifter sig med Lisa

Majs
Igår fick jag ett brev från en vän som behöver lite hjälp och jag tänkte att ni som finns här inne vet vart man kan få tag i en bok som heter: Malins mamma gifter sig med Lisa av Annette Lundborg och Mimmi Tollerup!
Comments (3)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Stockholm

Majs
Jag har varit i Stockholm under fem dagar. Skönt. Trevligt och roligt. Eftersom jag skriver mycket som hälsa och mat som jag lagar för Cornsfood.com så kändes det rätt att sprida detta på kurera.se. Kurera.se hade ett stort releaseparty i lördags på Drottninggatan 81 som jag var inbjuden till. Det var en gigantiskt goodie bag alla fick med sig när dom gick. Vanligtvis får man väl påsen när man går? Det här tycker jag var mycket bättre. Flera som skriver på kurera.se är Mona, Tony Irving, Sigrid Bernson, Malena Ivarsson, Linda Lampenius, Carolines Träning, MiasMat, RawFood-familjen, Mot Vasaloppet mfl.
Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report