94.922 members 2.883 online
Log in Become a member
Qruiser
Edinburgh 10/26
G H Q
Gaymap
Manchester 10/26
Taurus Bar & Rest…
Gaymap
London 10/26
Eagle London
Gaymap
Manchester 10/26
Coyotes Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Majs
Jag har nog ett rött hjärta men jag kanske är blå i själen fast jag är gul?

Jobbar med fest & event och skribentjobb!
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Widgets
bloggping
Statistics
Blog id: 3112

Bee tänkte börja med killkväll...

Majs  (updated by Majs)
Jag läste att Bee ska vidga sina vyer mot Malmö. Hurra. Jag läste att Bee skulle dra igång en killkväll 1 gång i månaden vilket kände roligt och lite extra. Sen har någon startat en grupp där Bee börjar med killkvällar, det är inte jämnställt. Jag blir arg, onödigt arg, eftersom jag läste att Markus Gisslén lägger ner det. för den som inte vet vem och vad Markus Gisslén är så kan jag bara tala om utan att googla att det är mannen/killen/entreprenören/pappa och vännen som har lyckats med så otroligt mycket som ingen annan har gjort för Göteborgare och alla andra som reser t/r för att besöka Bee. Jag själv har aldrig varit där men jag har haft den stora äran med att boka in honom.
Markus Gisslén var den drivande kraften bakom klubb Gossip under flera år. Gossip röstades fram av Qx-läsare som årets bästa gayställe både i Göteborg och i hela Sverige. Inte bara en gång utan två. Markus Gisslén ville gå vidare och det gjorde han med storm då han började på Restaurang och klubb Bee där han i år och på Qx-gaygala kammade hem vinsten "Keep up The Good Work" Markus är väl omtyckt och jag känner faktiskt ingen som har något ont att säga om denna kille. Markus jobbar och försöker vara till lags för alla. 

Så jag blir fruktansvärt upprörd när nån skriver och säger att det inte är jämnställt bara för att Markus 1 gång i månaden tänkte köra en killkväll. Det finns exempelvis afrikanskakvällar, koreanskakvällar, matlagningskvällar för tjejer och killar som är uppdlead lite här och där 1 gång i månaden. Det är inte heller jämnställt. Ska jag som korean anmäla för att jag inte kommer in på en afrikans? Knappast. Det är bara roligt att folk kan kunna unna sig och erbjuda något specifikt. Vem säger att Bee kanske inte skulle ha en tjejkväll? Vem har sagt att man strängt skulle förbjuda en killa att komma in ändå? 

Jag kokar.

Nu är Markus så klok att han har tagit bort denna killkväll. Det är duktigt och bra men jag skulle inte ha gjort det. MouseClub körde en tjejfest på Linos lokaler, Riddarkällaren då anmälde en kille festen för att han inte kom in. Vi kunde hänvisa att det fanns en massa andra klubbar runt om och bara över bron.  Det blev lite liv, onödigt men å andra sidan så slutade det väl.

Jag kokar ändå!

Jag vet inte vad som är värst. Att nån anklagar Markus och bee att det inte är jämnställt eller att Markus ställde in killkväll 1 gång i månaden!
Comments (5)  
 Report