105.240 members 3.900 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 4/20
Vanilla
Gaymap
London 4/20
Escape Bar
Gaymap
Birmingham 4/20
The Village Inn
Gaymap
London 4/20
Candy Bar, Soho
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Inuendo
Välkommen hem till mej!

Den här bloggen brukade vara en dagbok, den har fortgått under många år men för tillgänglighetens skull så får det bli en blogg från och med nu. Den beskriver mitt så kallade kulturalternativa leverne och lustar...

For My "non-swed" visitors I would just like to express my welcome and thanx for checking this blog out. It's a cultural and lustful view on life and i hope that you will find something of interest...
Guy, 39, Stockholms län
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Widgets
Statistics
Blog id: 2968

Filmdag hos Boffe

Vulnerable
Idag har vi varit på något så ovanligt som en filmdag hemma hos Boffe! Han var en fantastisk värdinna (inget ont om de vanliga värdinnorna som alltid gör ett kanonjobb).
Här bjöds på frulle två middagar, snacks och en goodiebag att ta med hem!
Dagens närvarande var givetvis Eric och Marcus, Paul, Boffe, jag och två kvinnliga bonusar i form av E3 och Boffes nya sambo Helena. Trevligt med lite kvinnlig fägring fast det gäller ju för dem stackarna att vara lite härdad i vårt sällskap :)
Dagen filmval började väldigt illa med Marcus val: World Invasion: Battle Los Angeles. Det var bland et uslaste, meningslösaste trams jag sett på evigheter, manusförfattaren borde jämsides med producenten och regissören skjutas! Ett par roliga repliker som var roliga av misstag ;)
Andra filmen, vald av värdinnan Boffe, var visserligen något bättre men inte mycket ;)
Det var den isländska The Juniper Tree, en logbudget film med Björk i en av rollerna.
Har varit smått nyfiken på att se den här rullen men dragit mej ifrån det eftersom jag befarat att den skulle vara ganska usel :)
Den spelades in 1986 men på grund av bristande finansiering så hade den inte premiär förren 1990 års Sundance Festival. Den var ganska dålig, på grund av en ganska usel produktion, dåligt manus och illa vald musik. Björk gör absolut inte bort sej även om detta inte är hennes huvudforum.
Sen var det paus för middag nummer ett innan jag stod för dagens tredje film som utnämdes som dagens bästa av flera i sällskapet. Tom Tykwers Heaven med Cate Blanchett och Giovanni Ribisi i huvudrollerna.
Sen var det enligt värdinnan dags för dessert men i själva verket så var det en andra middag i form av smörgåstårta!!!!!! :S
Vi åt så vi höll på att spy innan det sen blev dags för kvällens sista film vald av Paul.
Klassikern Rosemary's Baby

Tags: personligt nöje film & video kultur

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report