94.969 members 2.598 online
Log in Become a member
Qruiser
London 10/25
Eagle London
Gaymap
Edinburgh 10/25
G H Q
Gaymap
Manchester 10/25
Coyotes Bar
Gaymap
Manchester 10/25
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
GayCharlie
DIGGA LÄS OCH BEUNDRA!

Den här bloggen skriver jag en 19 årig kille om mitt liv, mina åsikter och bara är mig själv!

Vill ni kontakta mig?
Gör det på min mejl!
gaycharlie@hotmail.se
Eller på min FB;
https://www.facebook.com/profile.php?id=808008676&ref=tn_tnmn

XOXOXO, Löve ya guys! <3
Guy, 23, Mobile
 
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Widgets
Statistics
Blog id: 2747

Ny fotosession idag!

gaycharlie
Hej alla bananer!
Jag ligger här i sängen nyvaken och håret står åt alla håll. Många av er vill säkert veta hur det har gått i Danmark, och för er kan jag säga att alla de svenska lagen i alla klasser fick en EM medalj. Detr var en rolig tillställning och jag fick se min syster vara säkerheten själv i det hon gjorde... STOLT BROR! <3

Jag fick idag ett sms av fotografen som ska fota mig idag. Det är en ung fotograf på bara 16år som är väldigt duktig av det jag har sett så det kommer nog bli bra. Jag skulle aldrig ställa upp och ta bilder hos en dålig fotograf, det finns ju ingen mening att ta bilder hos någon som man vet kommer göra ett dåligt jobb, eller har jag rätt? Idag heter fotografen Tobias och finns på QX med namnet COLORSofNOISE. Anledningen till att vi tar bilder idag är mest för att vi ska få mer erfarenhet och att vi vill utöka våran portfolio. Jag har fått förfrågan om ett betaljobb, det var inte mycket betalt men jag kände att efter att jag endast har tagit bilder en gång så vågar jag inte ta ett betaljobb. Jag vill då ha mer erfarenhet och veta att jag kan garantera dom ett bra jobb! :)
Detta är min favoritbild från senaste sessionen. Undra hur dagens resultat kommer att bli, Intressant! :D
Det ska bli kul att se vad det blir för kläder jag ska ha på mig denna gång, förra gången blev det lite förhastat då det blev min kompis Olivias jacka och mina inte direkt skitfina kläder... Tur att jag inte satte på mig mjukisbyxer då! :P
Finnar har jag börjat fått nu igen så jag ska sminka över dom idag lite lätt. För annars kommer jag inte kunna göra ett bra jobb eftersom jag kommer känna mig finnig och ful! USCH FYFAN!!!

Men nu alla bananer kommer han om 2timmmar så jag ska hoppa in i duschen och börja fixa mig medans jag lyssnar på Loreen och snyggingen jag drömde om inatt... Danny Saucedo! 
XOXOXO, Löve ya guys! <3

Comments (0)  
 Report