103.743 members 4.540 online
Log in Become a member
Qruiser
99-åriga Ida Keeling…
99-åriga Ida Keeling…
99-åriga Ida Keeling…
99-åriga Ida Keeling…

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Fruity

All entries from 24 May


Utkomna bögar är heta

IamShiva  (updated by IamShiva)
Websajten AfterElton presenterar varje år Årets Hetaste Män framröstade av sajtens bögmedlemmar. Superstarhunksen ligger illa till och sportidolerna är sällsynta snudd på frånvarande från listan. Ju högre upp på listan man kommer desto fler utkomna bögar dyker upp. Bögar gillar bögar som kommit ut. Intressant är också att jag kan räkna till minst 5 killar på listan som kommit ut efter 2011 års lista presenterades. Bögar är svaga för bögar som har åtminstone en fot i garderobsdörren...på väg ut. Att sen Darren Crisis blir etta på listan är bara oförklarligt, söt kanske han är men HET? Njaaaa. Hans egen kommentar om hur det är att spela bög när han själv är strejt är ju för all del så rar att man måste falla lite för honom. Han berättade att han är uppvuxen i San Fransisco, hans föräldrar umgicks mest med bögpar, många av hans bästa kompisar i skolan vara homosexuella och hans stora intresse är musikaler, då är det väl mer en formalitet att man är strejt. Vi bögar förlåter honom. Tydligen.
Darren Criss, nummer ett. WTF???
Bland top tio är det nästan bara utkomna bögar. Sen att Anderson Cooper inte kommit ut är det väl ingen som bryr sig om, han lyckas ju inte lura någon. Jensen Ackels från serien Supernatural är så populär i snuskig gayslash skriven om serien att serien själv ofta ironiskt tar upp hur gärna seriens fans vill att han ska vara bög.
AfterElton har också flera listor med Gay Celebrity Boyfriends. Jag vet inte varför jag är så fascinerad, men så är det. En ny fixering på uppsegling?

Tags: familjeliv

Comments (2)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report