103.789 members 6.202 online
Log in Become a member
Qruiser
Han ska ha sex med…
Han ska ha sex med…
Han ska ha sex med…
Han ska ha sex med…

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Fruity

All entries from May


Will & Grace

IamShiva  (updated by IamShiva)
Har jag nämnt att jag tror på bögar på teve?

Tags: religion Gay Hall of Fame

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Savage Love

IamShiva  (updated by IamShiva)
Det var 1999, jag bodde i fortfarande i Indien och hade just fått en internetanslutning. På nån gaysajt som jag hängde på en del hade Dan Savage en frågespalt. Sedan dess har jag älskat Dan Savage.
Dans frågespalt i The Stranger startade 1996 var mer ett skämt och en drift med dåtidens amerikanska sex- och relationsfrågespalter. Frågespalter där bögar och andra ondskefulla avvikare bemöttes med största förakt, där händerna på täcket och celibat före äktenskapet var mer regel än undantag. Dan började sina svar till frågorna som dök upp med "Hey faggot" oavsett vem som ställade frågan, allt för att återta ordet Faggot. Heteros kallades för "breeders" och rakt på sak och inget hymlande var stilen. Tydligen var det precis vad alla breeders ville ha för spalten som från början mest var på låtsas fick massor av brev (är det nån som kommer ihåg när man fortfarande skrev brev?). Kanske var det just det faktum att Dans svar var mycket rakt på sak angående sex i alla dess detaljer som svarade mot ett behov.
Dan som egentligen studerat teater och historia fick nu läsa på... Hans stil är mer som en bästa bögkompisen som hoppar över skitsnacket och lätt cyniskt säger som det är. Hans spalt, Savage Love,  finns fortfarande kvar på The Stranger på nätet, han har en blog och en podcast. Sen svämmar Youtube såklart över av alla hans förläsningar på amerikanska college.
I Sverige är han nog mest känd för sin It Gets Better-kampanj.
Utan formell utbildning har han blivit sexrådgivare. Vilken bög har inte blivit det till sina heterovänner? Jag vet att jag då sannerligen har blivit det.  En av mina favoriter är hans råd angående hur man hittar en partner där han berättar om hur han själv gick till en bar, söp sig full, raggade upp nån snygging som han tog med sig hem. Dagen efter, när killen tog sig en dusch kollade han killens plånbok för att se vad han hette... Nu är han och  Terry, som det visade sig att han hette, gifta sedan 16 år, har adopterat en son och lever värsta svennelivet, gay style såklart med en fjollig pudel i huset.

Tags: familjeliv Gay Hall of Fame

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Glory hole

IamShiva  (updated by IamShiva)
Hetero: ett hål i väggen.
Bög: romans.

Tags: familjeliv

Comments (0)  
 Report  

Bögar som är bra med händerna

IamShiva
Bögar som kan sina saker med händerna. Kan det bli bättre?

Tags: familjeliv

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Heterokillar och bögsex

IamShiva  (updated by IamShiva)
"You build a thousand bridges and nobody calls you en engineer. Suck one dick..."
Har du provat lite bögsex med en heterokille? I tegelstenen Sympatiens Hemlighetsfulla makt, en bok om Stockholms homosexuella 1860-1960 lägger man mycket krut på bland annat den tidvis utbredda soldatprostitutionen i Stockholm. Dvs heterosexuella killar som sålde sexuella tjänster för pengar. Ofta framstår själva arvodet som en formalitet, det var sällan några stora pengar, ibland bara en fika eller nåt. I en tid då det inte fanns så täta skott mellan hetero och homo vågade fler prova det som kändes rätt, utan att man måste skaffa sig en ny identitet eller livsstil. Kan man kanske t.o.m gilla lite kuk utan att gilla schlager?
I många kulturer är det vanligt med män som har sex med män utan att för den skull behöva "byta lag". Tror jag att de är outkomna bögar? Nä.
Prova lite bögsex med en heterokille! En del av dem kan vara underligt bra älskare.

Tags: familjeliv

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Heteromän som raggar på bögsajter

IamShiva  (updated by IamShiva)
Det är inte bara bögar man inte alltid förstår sig på.
Det slog mig härom dan att min storebror faktiskt gav mig svaret på gåtan "Vad gör heterokillarna på Qruiser?" så tidigt som för 18 år sedan.

Min storebror läste till lärare och jag antar att det var ett steg i undervisningen om samlevnad eller nåt i den stilen, men en representant från RFSL kom på besök. Killen från RFSL berättade om skillnaden mellan heterosexuella och homosexuella med den idag kanske lite politiskt inkorrekta historien om krogkön...

I kön på väg in på krogen spanar en kille och en tjej in varandra, nickar mot varandra och väl inne på krogen kommer de att dansa 10 danser tillsammans innan frågan "Hem till mig eller hem till dig?" dyker upp.

I samma krogkö spanar två tjejer in varandra. De nickar mot varandra och inne på krogen hinner med med att dansa 20 danser innan det blir dags att fundera på "Hem till dig eller hem till mig?".

Återigen i samma krogkö spanar två bögar in varandra. De nickar mot varandra och går sedan hem till den ene killen...

Fånig historia kanske, men min storebrors reaktion på den är..."det är därför man blir så avundsjuk på er bögar...för vem fan vill dansa?"

Jag har några gånger berättat den här anekdoten för heterosexuella killkompisar och man får underliga reaktioner. De får gärna något lite drömmande i blicken och några gånger har jag fått höra talats om deras kompis ("kompis"?) som provat att ha sex med killar i rent utforskningssyfte, eller "att vara bög kanske inte är så illa i alla fall".

Så om du undrar vad heterokillarna gör på Qruiser så kan du nu ta det lugnt. De är bara avundsjuka och när en önskan att bögarnas lycka ska spilla över lite på dem.
P.S. Glöm inte att allt som skiljer en heteroman från att vara bi, om så bara för en kväll, är två starköl och lite uppmuntran.

Tags: familjeliv

Comments (0)  
 Report  

När kaffet smakar bög

IamShiva
Kaffe med en distinkt bögsmak. Mmmm.
Varför vill alla fika med bögar? Är det kakorna? Det underligt delikata kaffet? Eller är det kanske det väna, milda och upplivande sällskapet och den friska konversationen som gör det? Om du inte har en egen bög att fika med kan du beställa bögkaffet på www.gaycoffee.com.
Är det kakorna?
Det mest förvånande är att bögar fikar så frikostigt. De vill ju alltid gå ner 20 kilo till. Det är mycket som förbryllar i den förtrollande bögvärlden.

Tags: familjeliv

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Veckans Goda Frukter!

IamShiva  (updated by IamShiva)
1. Banan
2. Ananas
3. Citron
4. Jordgubbar
5. Cantaloupe-melon
Så har det slutligen hänt! Bögarnas favorit Banan har slagit sig fram till förstaplatsen på listan. En sån spännande vecka det har varit, så mycket har hänt i fruktvärlden!
På andraplats har vi Ananas, frisk och läskade så här på sommaren. Taggig och eländig på utsidan, men det är ju insidan som räknas. På tredje plats hittar vi Citron. Vi är inte vana vid att se Citron bland top fem på listan så många veckor i rad. Är det en ny storhetstid för Citron som randas månne?
Till slut är nu Jordgubbar på listan. Hur kan man slå Jordgubbar när nu säsongen börjar närma sig på riktigt. Underbart!
På femteplats, underligt specifikt. Inte Melon i allmänhet utan Cantaloupe-melon. Smarrig som få och med en underligt väldesignad utsida.
Hur spännande kan det bli? Veckans Goda Frukter! Alltid lika rafflande!
Bland veckans bubblare: Mango, Hallon, Persika, Päron

Tags: sex Veckans Goda Frukter

Comments (0)  
 Report  

Bögar och deras mammor

IamShiva
Divine: Min Mamma
Som bög kan man ibland tvingas att välja sin familj. Ens vänner blir ens familj, för en del av oss mer än den familj vi fötts in i.
Min mamma är inget jag byter ut, hon är guld värd, men jag kan inte låta bli att samla på mammor.
Kathy Griffin: Min mamma
Kali: Min mamma
Vem är din mamma?

Tags: familjeliv

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Battyman

IamShiva  (updated by IamShiva)
Superhjältar som gifter sig och media skriver som galningar.
Vadå? Superhjältar har väl alltid varit gay?
Ska jag nu behöva tro på superhjältar också?
Hur många bögar har inte en hemlig superhjälteidentitet? Vänta tills det är dags för Pride.
Superhjältar, här i bögporrvarianten. I början på filmen...
Men stålis då..
Så mycket lycra, såna hårda magmuskler, är inte alla superhjältar gay?

Tags: religion familjeliv

Comments (0)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report