95.026 members 3.361 online
Log in Become a member
Qruiser
Edinburgh 10/22
G H Q
Gaymap
London 10/22
Eagle London
Gaymap
Manchester 10/22
Cruz 101
Gaymap
Manchester 10/22
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
En bögjävels betraktelser
Ser mig i första hand som människa. Andra hand som man och i tredje hand som bög. Gör inte så mycket väsen om att jag är homosexuell. Men i detta är en bög-blogg på en bög-site så då får man väl vara lite bögaktig när man skriver.
Guy, 43, Kramfors
 
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Widgets
Statistics
Blog id: 162

Håll Thomas Quick inspärrad!!

cigarbear  (updated by cigarbear)
Har funderat länge på detta inlägg men inte kommit till skott att skriva det förrän nu. Det handlar om Thomas Quick som fyller våra tv-sändningar och bokhyllor och dyligt. Hela Quick-affären har blivit en miljonindustri. Ganska smaklöst.
Jag bangar inte att säga att Thomas Quick är en sjuk jävel som aldrig haft ett normal liv. Droger, pedofeli och våld har präglat hans liv samt ett antal sjuka störningar i hjärnan vilket han fått mycket psykofarmaka.
När han erkände ett trettiotal mord och åtalades för det så var det väl frid och fröjd, tänkte man.
Nope!! Plötsligt så tar han tillbaka sitt erkännande och hela den svenska rättsapparaten hamnar på sniskan. Hur kunde man döma en oskyldig man?! Medierna börjar nästan tycka synd om honom för att han har blivit oskyldigt dömt, samtidigt som advokater och andra juridiska experter slänger käft med varandra i media och i böcker om Thomas Quick.
Det som fick mig att funder på varför Thomas Quick erkände morden som han inte hade begått?! En ganska relevant fråga i det hela, eller hur?! Det berodde på att han fick terapeuternas gehör och som "tack" för erkännandet så fick han narkotikaklassat psykofarmaka. Erkänn lite fler mord och du får lite mer "Sobril" utskrivet!!
Är det inte så man tränar en hund? Hunden får godis så fort den gjort något bra?! Att köra samma metod på en psykisk störd människa är helt sjukt!!
Men det som gör mig mest upprörd är faktiskt vad hans erkännande har ställt till med. Minst åtta mord-utredningar har han saboterat helt. Åtta stycken fall som troligen aldrig kommer att lösas eller ens tas upp igen eftersom Thomas Quick klampade in med patetiskt erkännande och man lade ner fallet. Åtta mord, vars anhöriga aldrig kommer få reda på vad det var som hände.
Och allt för att en knarkande pedofil ville ha lite uppmärksamhet och mera droger!!
Tycker att Thomas Quick kan fortsätta sitta inspärrad för resten av sitt liv. Även om han inte har begått något brott så har han försvårat ett antal brottsutredningar genom sina lögner.
Och till alla "juridiska proffs" (G W Persson och Göran Lambertz) i den här soppan så lägg ner stridsyxan. Ni förlöjligar bara er själva samtidigt som Quick sitter inne och ler i sin tystnad av farsen!

Tags: arg Thomas Quick pedofil

Comments (1)  
 Report