105.335 members 3.458 online
Log in Become a member
Qruiser
Manchester 4/19
Coyotes Bar
Gaymap
Manchester 4/19
Legends & The…
Gaymap
Bournemouth 4/19
Gay men nudist…
Gaymap
Manchester 4/19
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Vilse i chokladasken
LA FAMILIA <3
Hårt
MJUKT
bröst
PUNANI
livet
ADOPTION
Kärlek
SVEK
känslor
UPP
ner
FETMA
hens
HANS
hennes
...och en jävla massa CHOKLAD
Categories
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Widgets
Statistics
Blog id: 445

Just nu.

Chokladkaka
Idag. Just nu. Är jag precis så misslyckad som du har sagt att jag är. Misslyckad. Så nere i botten och så förintad och tillintetgjord som du sa att jag var. Precis just nu, är det sådan jag är. Ingen fågel kommer att komma ur askan och resa sig igen. Ingen kaka av choklad heller, ty jag kommer endast att smälta som vax i din hand. Bli till en geggamoja i din fina bröstficka. 
Idag. Just nu. Förlorar jag hoppet som jag hade, som jag trodde skulle finnas så länge jag tror. Det är svart i min sfär och det är tomt.
Idag. Just nu. Är jag den som är ensammast i hela mitt chokladrike. Tycker alltför synd om mig själv och vill trösta med skratt och choklad.
Det är inte synd om dig, säger Änglarna, som har varit med om världskrig och brutna vingar.
Det är inte synd om dig, säger dem som saknar lemmar och ben.
Jag sväljer hårt. Förstår. Men gråter ändå. För min saknad känns brutal. Min ensamhet är vidrigheten personifierad.
Idag. Just nu. Är jag alla mina sorger, besvär, misslyckanden och lämnanden som jag någonsin fått och någonsin gjort. Idag. Just nu. Är jag allt det fula som du faktiskt alltid har sett i mig och av mig. Idag. Just nu...

Tags: personligt Buuufuckinghuu

Comments (4)  
 Report  

Jojo

Chokladkaka
Vet du hur det är att inte kunna andas? Att ligga på botten och kippa efter luft. Att försöka, försöka, försöka, men ingenting verkar fungera. Ändå skrattas det, mellan tårar och hårslitningarna. Som en jojo. Upp och ner och ner och upp. Som en stor, tjock brun jojo som håller på att gå av från sitt slitna nötta snöre. Det är jag. Upp och ner. Ner och upp. Glad. Ledsen. Hysteriskt nedbruten. Fantastiskt fantastisk. Svart och vitt, eller vitt och svart. Hänger i ett snöre, eller är det en snara. Får inte luft. Ibland vill jag inte andas och ibland kan jag inte. Ibland glömmer jag. Historian. Framtiden och nuet. Ibland sköljer jag ner mina synder med chilenskt rödvin och skrattar. Ibland sköljer jag ner mina synder med chilenskt rödvin och gråter. Som en jojo, alltid som en jojo. 
Vet du hur det är att inte kunna andas? Att åka upp och ner i sitt mentala fängelse.
Jag tror att du vet. Jag tror att du vet precis hur det känns. Som en jojo. Som en jävla jojo.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Fingertoppar

Chokladkaka

Smek mitt hår med dina fingertoppar. Lek med mina bröst och smiska min själ. Så jag känner det jag känner.
Så jag vaknar upp och känner. Desperationen tar över, äter upp dig och äter upp mig.
Desperation.
Du och jag. Jag kan känna din smärta, i din mage, ända hit. Kan känna din klump i bröstet, avsaknaden av det du ville ha och det du trodde att du skulle få. Du är ensammast i hela den här jävla världen. Det är jag med. Vi hittar inte ens varandra i allt mörker. Allt vi har är ingentinget och det är fruktansvärt tyst av tystnaden.
Smek mitt hår med dina fingertoppar.
Lek med mitt hjärta, krossa det mitt itu. Det är bättre än nuet.
Det är bättre än det här.

Comments (0)  
 Report  

Text

Chokladkaka
Du skriver om min glänsande chokladbrun hud. Om mitt gyllende leende och mina ögon. Du skriver om kärlek och om saknad. Du skriver om desperation och om begär. 
Jag skriver om nedstämdhet och om tårar. Jag skriver om fula troll och stornäsade häxor.
Du skriver om  sådant du vill ha från mig. Du skriver om längtan och väntan. 
Jag skriver om avslut och om att släppa taget.
Om natten, kan jag höra din röst, viska i mitt öra. Om natten, viskar jag godnatt till dig.
Ensamheten lägger sig som ett täcke över oss båda. Natten är lång och längtan enorm.
Men när dagen gryr är trollen och häxorna borta. Det är jag med och du med...
Comments (1)  
 Report  

Tystnad

Chokladkaka
Jag bygger ett slott. Ett slott av choklad, maräng och finaste praliner. Ett slott med ett bastant tak och ypperlig grund. Ett slott med en prinsessa däri, en prinsessa av choklad. 
I skogen finns det troll. Troll som spricker av solen. Troll som vill äta av mitt slott. Tystnaden om natten är brutal. Brutal. Brutal. I skogen finns det ett skogsrå, som förstör och som förgör. Som vill äta av mitt slott, mitt slott av choklad.
Jag är rädd, rädd att bygga, att spika i spik och limma fast maränger i kolasnören. Jag är sädd att allt ändock skall falla, mot marken och ätas upp av allt det okända i min skog. Troll kan vara Djävulen förklädd. Livrädd.
Tystnaden ger kraft, tystnaden äter upp och spottar ut mig som en hårboll.
Jag bygger ett slott, livrädd för att det förstörs. Av dig. Av mig.
Tystnaden är här.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Liten kaka

Chokladkaka
Liten kaka av choklad. Ville dansa. Klumpig och knubbig. Ville dansa ändå. Liten kaka av choklad. Kunde inte sjunga men ville sjunga ändå. Liten kaka av choklad, ville sikta mot stjärnorna men ramlade i pölar av kaksmet. Kaksmet är som cement. Håller fast, håller hårt och håller i. Jag trodde mer om mig då. Trodde att jag kunde flyga fast mina vingar aldrig fanns. Nu sitter jag fast. Bland molnen eller bland gyttjan. 
Kan jag.
Vågar jag.
Vill jag.
Ja. Ja. Ja. Ja. Jag måste.
När det är mörkt och om du kisar riktigt mycket. Då är jag nästan vacker. Liten kaka av choklad.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Leva

Chokladkaka
Tiden står stilla. Tiden går fort. Livet leker. Livet är absurt brutalt. Saknaden är enorm och ensamheten som en gammal vän. En vän som jag bjuder på bulle och nybryggt kaffe. 
Ordet är slut och lampan är släckt. Strupen är torr och handflatan är fuktig.  Benen darrar och fötterna har domnat bort. Telefonen ringer inte och jorden snurrar som den bör. 
Jag saknar att ha din hand på min rygg. Jag saknar som en säng saknar sin kudde och som jag saknar is en het sommardag.
Man måste leva, för att dö...
I  natten letar jag efter dig. Söker, undrar och vill finna. Men jag kan inte se och mina glasögon är borta. När jag somnar är dagen redan här och livet är precis som det var innan. Din hand saknas fortfarande på min rygg och allt är så oerhört oförändrat förändrat. 
Man måste leva, för att dö. Precis så svårt är det. Precis så enkelt. Man måste le när hjärtat gråter.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Hall

Chokladkaka
I min hall finns det inga spöken, inga andar som visar mig hur jag går. Hur jag tar ett steg efter det andra. I min hall finns ingentinget. Ingen början och inget slut. I min hall är det tomt och stelt. Inga andetag och inga vålnader. Tecken har visat sig förr, gett vägledning och tröst. Tröstat och värmt. Värmt, som element om vintern. Som solen på min kind en sommardag. Jag ber, ber, ber, ber, ber. Hjälp mig, trösta mig. Andas i mitt högra öra. Låt mig få tro, låt mig få hopp. 
I min hall finns det inga spöken. Inga andar som håller min hand. Ingen Gud och ingen Buddah. Ingen räddning och ingen början. 
I min hall finns ingentinget och inte heller några svar.  
Snälla, viska i mitt öra.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Förlora

Chokladkaka
Den vänstra armen är avdomnad. Domnad av, domnad av rädsla, av en trygghet som försvann. Domnad av, ur värk som hjärtat inte längre kan klara. Den vänstra axeln är ur led, en led som inte är funktionell. Tappat sitt värde och förlorat sitt hopp. I mörkret kommer rädslan. I rädslan kommer skräcken och viljan att fly.
Den vänstra kroppen är flytande, som margarin som hunnit smälta i en stekpanna.
Jag är förlorad igen. Jag är förlorad igen.
Förlorad är jag. Att dagen gryr med tillförsikt är farligt. Att dimman lättar kan jag inte se. Att be när man inte får svar är att förlora sig själv. Sömnen skrattar åt mitt uppvaknande. Igen och igen. Låt mig få sova och ge mig ro. Låt mig få sova tryggt och stilla.
Jag är förlorad igen.

Tags: personligt

Comments (0)  
 Report  

Nya glasögon

Chokladkaka
Det är förkrossande. När du håller om mig. När jag ser dig och inte får röra. När jag ser dig och blir omhållen. Hållen om. Håller om. Jag är delad i två. Två delar. Jag vill. Jag vill inte. Jag vill. Jag vågar. Jag vill inte. Jag vågar inte. Jag minns när dina fingrar flätades omkring mina. Din desperation när du gjort mig illa. Du gjorde mig illa. Du skadade mig svårt. Jag har ingen rätt att känna, men känner ändå. Jag var stygg, ville inte ha, ville inte ge. Jag var stygg, kunde inte ha, kunde inte ge, kunde inte få. 
Det är förkrossande. När du skadade mig. För jag vill skada dig med, utan att skada mig själv. Talar i gåtor. Skriver mellan raderna, för jag har inte kapacitet. Inte tillräckligt. Fullt tillräckligt. Hur mycket jag än låtsas att vara någon annan. Tar på mig peruker, falska leenden, nya glasögon. Finner jag alltid mig själv, precis så naken och kall som jag faktiskt är. 
Jag tror. Att när jag vågar, när jag vill, seglar du i en eka till ett främmande land.
Jag saknar dig. Saknar oss. Jag saknar mig. Saknar saknar saknar.
Att sakna när någon är nära är brutalt.
Det är, det är, förkrossande...

Tags: personligt

Comments (2)  
 Report