102.245 members 5.572 online
Log in Become a member
Qruiser
Bournemouth 10/24
Gay men nudist…
Gaymap
London 10/24
Happy Gay Travel
Gaymap
Douglas 10/24
G&D's Nightclub
Gaymap
Manchester 10/24
Coyotes Bar
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Bexton
QX-Ronny klänger kvar vid sitt gamla Qruisernamn och startar på chefernas uppmaning en blogg.
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Widgets
bloglovin
Blogg listad på Bloggtoppen.se
Statistics
Blog id: 595

Sugen.

Bexton
...fast ändå inte. Ibland blir jag lite pepp på att ta upp bloggbiten igen. Mest för att jag vill leta mig upp på bloggtoppen igen och få någon slags egoboost. Men sen säger alltid den ovilliga delen i mig nej eftersom jag hatar att känna press på mig.
Sen har det hänt så sjukt mycket i livet sedan sist och jag vill inte att det ser ut som att jag bara dött.
Comments (0)  
 Report  

Bergådalbana humörmässigt

Bexton
Fan, vad vädret påverkar mig. Att det är grått mörkt och trist gör mig helt ledsen. Imorse var jag nära att börja grina på väg till jobbet, och kände bara att jag inte hade nåt att se fram emot på flera månader.
Nu känns det lite bättre och jag har skrivit klart en jobbig grej, fått en massa kaffe och lyssnar på Orups nya skiva. Och så blev jag lite glad över att frisyren klarar sig utan en massa grejs på morgonen. Enkelt och ytligt, men det gjorde min dag lite bättre. Nu gäller det bara att resten av dagen innebär lite mer pepp humörmässigt. Och att mitt ryggonda går över. Amen.
Comments (5)  
 Report  

David Beckham massageskojar

Bexton  (updated by Bexton)
Men hur mycket älskar man inte kändisar som bjuder på sig själva? David Beckham är ju hur skön som helst.
Comments (1)  
 Report  

Hej och förlåt!

Bexton
Gav upp bloggandet när jag drog till Miami på semester, och kände mig inte helt sugen på att skriva igen när jag kom tillbaka. Men jag kanske borde fortsätta i alla fall. Usch, vad jag hatar att bestämma saker. Bloggandet får liksom inte bli nåt man känner sig stressad av. Men samtidigt är det ju rätt skoj. Jag tror att en liten del av mig tröttnade när folk som driver usla bloggar och bara skriver saker för att provocera uppdaterar sina gamla inlägg hela tiden vilket gör att inläggen frontas i Qruisers högerspalt hela tiden. Tröttsamt.
Hm. Jag får fundera ett tag.
Comments (7)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Idol - vilka kniper platserna?

Bexton  (updated by Bexton)
Ja, det där gick inte riktigt ända fram. Mina andrahansgissningar, Linnea & Geir tog hem de två sista ordinarie Idolfinalplatserna. Inte alls överraskande även om Olle var typ tusen gånger roligare än trista Geir. Varför ska han vara med? Vad ska de göra med honom efter Idol? Vem är han för?
Och jag har väl aldrig varit med om en Idolkval-vecka där så mycket låtit mediokert och i princip alla valt gamla skitlåtar. Ska vi inte skapa en ny popstjärna? Varför sjunger de flesta gammal dynga som Crying, Nobodys Wife, Burning, Highway to Hell osv? Varför tvingas de inte sjunga lite nyare låtar som inte får den att framstå som karaokeartister redan nu?
Hursomhelst. Nu ska juryn ta ut fyra personer som får en ny chans, och vi tittare får också ge någon en jokerplats innan tv-tittarna röstar fram startelvan som ska börja tävla i de direktsända fredagsfinalerna nästa fredag.
I kväll tippar jag att juryn på killsidan ger Daniel och Olle en ny chans. Båda två har gjort VÄLDIGT bra ifrån sig under sina kval och skulle ha kommit vidare om inte platserna könskvoterats. Båda två har dessutom bra chans att ta sig vidare till nästa fredag eftersom de är duktiga, likeable, snygga och har visat sig vara bättre än de flesta andra i startfältet.
På tjejsidan är det svårare. Ingen har varit rasande bra, men flera har varit bra. Men kanske valt fel låtar, som brottaren Michaelas urtrista Miley Cyrus-ballad. . Jag tror helt enkelt att juryn går på vilka de ser starqulity i, och då gissar jag att fnissiga Madeleine Finck-Björgen, finska Elin Blom, avslappnade Freja Sterner och just brottaren Michaela Osberg ligger bra till.
I en perfekt värld tar juryn vidare Madde och Michaela. Men jag tror tyvärr att det blir Elin och Freja som får chansen. De två förstnämnda är mer popstjärnematerial och kan växa under hösten. Elin fattar jag inte alls grejen med, och Freja var ju astrist igår. Hm.
Dessutom har ju vi tittare en joker. Vem det blir ska bli intressant att se. Jag är LIVRÄDD att småbrudarna röstar fram svaga Sebastian till final. Och då har vi ytterligare en söt(?) taffligt sjungande kille i Idol. Men det hör väl till antar jag. Fast förhoppningsvis kan tittarjokern Madeleine utmana. Hon tog ju Jamilla i måndags och kan anses vara tillräckligt likeable för att få tittarnas röster.
Comments (4)  
 Report  

Fan, ge mig en sexidé!

Bexton
Sitter med en rätt saftig idétorka till QX novembernummer. Vill skriva om sex. En kul och bra artikel som man vill kasta sig över. Men problemet är att allt känns gjort. "Flator pratar porr. Videoklubbar under 48 timmar", "Stor kuk", "Liten kuk", "Att ha öppet förhållande", "Att ha trekanter", "Att leva tre", "Att träffa killar för sex i smyg". Hilfe. Vad vill ni läsa om?
Comments (1)  
 Report  

Jag vågar inte...

Bexton
...ta orden i min mun. Men jag kan ju skriva det: Jag och min kille ska åka till Miami nästa vecka. På semester. Det känns helt sjukt, och jag längtar ihjäl mig.
Min älskling. USA. Amerikansk mat. Sol. Shopping. Vin. Utflykter. Det är för bra för att vara sant. Så jag är pessimistisk och vågar inte ta ut all glädje förrän jag sitter på planet. Men jag kan ju låta mina favorittanter sjunga ut glädjen åt mig.
Comments (0)  
 Report  

Idolkval 4 (och jag kan det här!)

Bexton  (updated by Bexton)
Jag går ju från klarhet till klarhet! Två rätt till! Minna och Jay gick vidare efter en halvdan kväll. Andreas Carlsson var ju hur pinsam som helst och sågade folk helt utan finess. Hans elaka Malin-kommentar var bara onödig. Tönt.
Bagge var inte bättre han när han hånade Simons dans, som jag bara tyckte var skön. Och sist men inte minst i raden av pinsamheter: Peter "Vi kan kramas fast det är lite omanligt" Jihde. Snälla, plocka bort tönt-Jihde nu.
Nåväl. I kväll är det dags för den sista kvalfinalen och den är inte helt lättippad. Men på tjejsidan tror jag att det står mellan Freja och Linnea. Alicia har man ju inte fått se så mycket av, så henne räknar jag därmed bort.
Freja har plockat fram en gammal sjuttiotalslåt med sångerskan Doris och den skulle lätt kunna få folk imponerade om den framförs rätt. Jag tror det, så Freja till final framför Linneas Antony & The Johnsons-låt.
På killsidan är det apsvårt. Jimmy, Olle och Geir kan alla ta platsen. Alla har fått mycket tv-tid hittills och sånt spelar ALLTID in. Jag tror dock att Jimmy tar det. Det var honom Laila sa nej till förra året och bad honom lägga ner artistdrömmarna. Och är det nåt folk älskar så är det en stilig comeback. Men Geir, som tävlat i Eurovision OCH den norska och finska Melodifestivalen, har rutin som få och ses nog av många som ett kul inslag i Idol. Han är ju tävlingens äldsta någonsin. Geir utmanar antagligen Jimmy om platsen. Och jag gissar att både Jimmy och Geri är starka contenders att få juryns wildcardsplats med gårdagens unga stjärna Daniel. Mer om det på fredag.
1. 
Freja Sterner, 18 år, Örebro 
Låtval: Did you give the world some love today, baby (Doris) 
2. 
Geir Rönning, 47 år, Grankulla 
Låtval: Burnin' (Cue) 
3. 
Alicia Francke Bocio, 18 år, Halmstad 
Låtval: Sweet dreams (Beyoncé) 
4. 
Jimmy Claeson, 21 år, Stockholm 
Låtval: Cryin' (Aerosmith) 
5. 
Linnea Henriksson, 23 år, Malmö
Låtval: Hope there's someone (Anthony and the Johnsons)
6. 
Olle Hedberg, 29 år, Södertälje 
Låtval: Sex on fire (Kings of Leon) 

Comments (8)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Två Idol-rätt!

Bexton  (updated by Bexton)
Gårdagens Idol-kval var ju inte vidare skoj, men rätt personer (Alice & Andreas) gick vidare. Och japp, just de två som jag tippade igår.
I kväll är det så dags för kval nummer tre och då möter mitt hatobjekt Jay två killar som man typ inte sett något av alls under de tidigare veckorna. Så svårt att gissa vem som tar killplatsen? Nä.
Varför jag inte gillar Jay? Visst, han sjunger bra. Men vad Idol verkligen inte behöver den här säsongen är ännu en rockpajsare. Det finns ingen som helst plats i Musiksverige för en pub-version av förra årets vinnare Erik, eller tvåan Calle för den delen. Och eftersom det alltid är en fördel att ha en snopp mellan benen i Idol och det dessutom lönar sig att skunga rock, och  göra det bra, så vet jag att Jay kommer att gå långt. Kanske till och med vinna. Tyvärr.
På tjejsidan är det svårare. För de tre kombatanterna har alla visats rätt flitigt i rutan, och jag gillar alla tre rätt mycket. Malin har tyvärr noll karisma men sjunger grymt bra. Brottaren Michaela ser ut som en snygg stjärna och kan hon leverera så kan hon bli exakt vad Idol behöver, en poptjej. Hittills har ju bara Agnes lyckats inom det området medan vi på killsidan har EMD-gänget, Darin, Sebastian, Ola, ReBound och till viss del, Måns. Svenska Idol skriker med andra ord efter en poptjej som kan fylla det tomrummet.
Men jag tror att Minnah tar platsen. Hon kombinerar Malins röstsäkerhet med Michaelas söthet och jag gissar att hon kniper fredagsfinalplatsen.
1. 
Simon Lingmerth, 24 år, Stockholm 
Låtval: Kiss (Prince)
2. 
Michaela Osberg, 16 år, Helsingborg 
Låtval: When I look at you (Miley Cyrus) 
3. 
Jay Smith, 29 år, Helsingborg 
Låtval: Wherever you will go (The Calling) 
4. 
Malin Brännlund, 20 år, Falun 
Låtval: Thank you (Alanis Morissette) 
5. 
Daniel Norberg, 20 år, Uddevalla 
Låtval: High and dry (Radiohead) 
6. 
Minnah Karlsson, 21 år, Hallstavik 
Låtval: Not ready to make nice (Dixie Chicks) 

Comments (1)  
Digg entry (0 memb.)  
 Report  

Sextal i hunkar!

Bexton
Det har blivit dags för Paradise Hotel igen. Måndagen den 11 oktober drar sexrealityn igång i TV6 med Alex Schulman som programledare. Idag släpptes bilderna på de sex grabbarna. Ser ju inte helt fel ut. Tyvärr är de fortfarande kvar nere i Colombia så just nu har jag ingen möjlighet att grilla dem så som jag gjorde på qx.se med förra årets deltagargrabbar.
Comments (1)  
 Report