99.013 members 3.705 online
Log in Become a member
Qruiser
Sexyrian
Cheap Thrills…
Blogg
Sexyrian
Dirty Love Tools…
Blogg
Edinburgh 5/27
G H Q
Gaymap
Manchester 5/27
Taurus Bar & Rest…
Gaymap

blog.qruiser.com
I blog on Scandinavia's largest gay and queer-community site, Qruiser. Be a member too!
Anders
Chefredaktör för tidningen QX på dagarna.
Pojkvän, son, bror, gudfar, kompis och husse på fritiden. Har med mig kameran överallt och plåtar och skriver och tipsar om sånt jag vill dela med mig av, som jag vill uppmärksamma eller som jag tycker gör livet lite bättre. Trams och flams, högt och lågt, vardag och fest. Personligt och privat. Häng med!
Guy, 45, Kungsholmen-Fridhemsplan
 
Latest entry
Calendar
«
Mon Tues Wed Thurs Fri Sat Sun
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Widgets
Statistics
Blog id: 41

34,5 grader...

Anders  (updated by Anders)
Sista dagen i Mijas var också den varmaste. 34,5 grader var termometern uppe i runt 17-tiden. Puh. Jag låg mest under parasollet. Under dessa dagar har vi lyssnat på flera olika dokumentärer från P1 vid poolen. Så bra! Idag blev det Knutbyfallet (som verkligen är så fascinerade och ofattbart) och ett avsnitt av Sommar i P1, sommarpratare var Christer Björkman. Kul prat och bra musik!
Kvällen bjöd på champagne, städning och grillning samt ”sista måltiden” på terrassen! Den här veckan har varit fantastisk. Imorgon åker vi hem. Och normalt sett när jag brukar åka hem från semestern har jag med mig en resväska full av skitiga kläder, men när man åker med Håkan så åker man hem med en resväska full av rena kläder! Att bo med honom är som att bo på ett 5-stjärnigt hotell. Fast bättre. Maten, sällskapet, servicen har ”det lilla extra”. Håkan älskar att piffa. Från att puffa till kuddarna i soffan, till att lägga en grön kvist på maten eller servera drinken med en melonskiva fastsatt i glaset. Och när nu Magnus också varit med har det varit VM i snygg mat - varje dag, varje måltid! Om den här veckan vore en deltagare i Halvåtta hos mig så får den 10 poäng av mig. Lätt!
Tack pojkar!
Ren tvätt i högar på sängen innan avresa. Hej underbara Håkan liksom.
Comments (0)  
 Report